Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αποφασισει για το xiaomi(δε θα παρω το huawei)..

Aξιζουν τα 30/40 ευρω παραπανω για το Mi5s,σε σχεση με το Mi5 και τη καμερα τους?

Εχει δηλαδη καλυτερη καμερα το 5s,που να αξιζει αυτη τη διαφορα?

Εχει λιγοτερα megapixel και δεν εχει σταθεροποιητη εικονας(το 5s) απο οτι βλεπω.Εχει ομως καλυτερη φωτογραφια?

Προτιμω να το παρω απο εξω,γιατι θα ειναι καινουριο,συν οτι θα εχω κανα χρονο εγγυηση.

Μια ζωη μεταχειρισμενα παιρνω,θελω να μυρισω και μια φορα καινουριο...

Το s έχει το φακό του pixel αλλά επειδή προφανώς δεν έχουν τους ίδιους drivers,  οι νυχτερινές μην περιμένεις να είναι επιπέδου ναυαρχίδας. Θα ειναι φωτογραφίες xiaomi, όποια απ'τις δύο και να πάρεις. Εγώ , μιας και είχα και τα δύο, θα εκλινα λίγο περισσοτερο στο mi5s λόγω απόδοσης. Και τ δύο στο θέμα κάμερας έχουν συμπαθητικές φώτο

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρώ ότι Τα αξίζει το mi5s και συμφωνώ μαζί σου καλύτερα να το πάρεις καινούργιο ή αν το βρεις μεταχειρισμένο από εδώ μέσα αλλά να είναι σφραγισμένο ψάξε καλά τις αγγελίες θέλει υπομονή όχι βιαστικά.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω κάνει παραγγελία με κατάθεση σε αξιόπιστα άτομα και όλα πήγαν καλά θέλει προσοχή στις αξιολόγησεις, αν βέβαια είναι χέρι χέρι ακόμα καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

+1

Υπομονη,προσοχη στο ατομο που θα κανεις αγορα να εχει μπολικες αξιολογησεις και μονο μετρητα,οχι καταθεσεις ;)

Σας ευχαριστω πολυ!

Λογω ομως του οτι δεν ειμαι αθηνα,λιγο δυσκολο για συναλλαγη με μετρητα,οποτε αν βρεθει καμια ευκαιρια,μονο κατεθεση και μονο σε ατομο με αρκετες αξιολογησεις.Οχι οτι δεν υπαρχουν πιθανοτητες για μανουρες,απλα ελαχιστοποιουνται..

Κλεινω στο 5s λοιπον,αν και δεν ειμαι καθολου απαιτητικος χρηστης.Το χρειαζομαι μονο για τηλεφωνα και φωτογραφιες(αντε και κανα viber)..

Δημοσ.

μονο κατεθεση και μονο σε ατομο με αρκετες αξιολογησεις

Μη μπλέκεις με καταθέσεις, το πολύ πολύ να τους βάλεις κανα 10ευρο και μόνο σε άτομα με αξιολογήσεις για να στο στείλουν με αντικαταβολή αν φοβούνται

Δημοσ.

Μπορεις να κανεις και αυτο

Να βαλεις κανενα 15€-20€ ισα ισα και τα υπολοιπα αντικαταβολη.

Αλλιως αν εχει πολλες αξιολογησεις (ανω των 50-60 και βαλε) κανε καταθεση του ποσου.

Και μην κοιτας μονο αξιολογησεις αλλα να εχει και παρουσια στο forum ;) ετσι θα εισαι σχεδον καλυμενος σε μεγαλη εκταση απο λαμογια.

Δημοσ.

Γιατί δεν πέρνεις το Honor 8 ?

Στις αγγελίες το δίνουν μέχρι 250€ (αν ψάξεις και 230€) σφραγισμένο,με εγγύηση.

Δημοσ.

Eυχαριστω για τις αγοραστικες συμβουλες σας,αλλα εχω αρκετα μεγαλη εμπειρια στο τομεα αυτο λογω της πολυχρονης παρουσιας μου σε διαφορα σαιτ αγγελιων,οποτε πανω κατω γνωριζω διαδικασιες κτλ...

Σαφως θα υπαρξει και το αρχιλαμογιο που θα ειναι ισως καλα καμουφλαρισμενο,αλλα γενικως θελει προσοχη!

Δημοσ.

Εχω αποφασισει για το xiaomi(δε θα παρω το huawei)..

Aξιζουν τα 30/40 ευρω παραπανω για το Mi5s,σε σχεση με το Mi5 και τη καμερα τους?

Εχει δηλαδη καλυτερη καμερα το 5s,που να αξιζει αυτη τη διαφορα?

Εχει λιγοτερα megapixel και δεν εχει σταθεροποιητη εικονας(το 5s) απο οτι βλεπω.Εχει ομως καλυτερη φωτογραφια?

Προτιμω να το παρω απο εξω,γιατι θα ειναι καινουριο,συν οτι θα εχω κανα χρονο εγγυηση.

Μια ζωη μεταχειρισμενα παιρνω,θελω να μυρισω και μια φορα καινουριο...

Τσεκαρε εδω για να δεις διαφορές

https://www.youtube.com/watch?v=__kRFeI0fbc&t=40s

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...