JimasGR Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Καλησπερα, εχω ενα λαπτοπ καινουργιο σχετικα το οποιο τελευταια αποσυνδεεται αρκετα απο το WiFi του σπιτιου μου. Επισης αν πατησω να επανασυνδεθω ισως δεν συνδεθει καν ή αν ακομα συνδεθει δεν θα εχω προσβαση στο ιντερνετ (συνηθως βοηθαει η επανεκκινηση). Εχω την εντυπωση οτι στο αλλο μου σπιτι δεν το παθαινει αυτο αλλα δεν θυμαμαι σιγουρα γιατι λογω καλοκαιριου εχω να παω καιρο.Note: Ονομα και κωδικος ειναι ιδια και στα 2 σπιτια αν εχει σημασια...
dionisis1925 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δοκίμασες να κάνεις αλλαγή στο κανάλι του ρούτερ ? Ενσύρματα είναι κομπλέ η σύνδεση σου ? 1
chios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Κινητό συνδέεται κανονικά;; μήπως είναι θέμα του ρουτερ και όχι του λαπτοπ;; Αν έχεις ρουτερ αυτές τις σαβουρες που δίνουν οι εταιρείες είναι πολύ πιθανό. 1
JimasGR Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Κινητό και δεύτερο λαπτοπ συνδέονται κανονικά. Δεν έχω αλλάξει τίποτα σε ρυθμίσεις, δεν έχω δοκιμάσει ενσύρματη σύνδεση αλλά δεν με ενδιαφέρει το ρουτερ είναι σε άλλο δωμάτιο
bele Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Κάποια πιθανά σενάρια είναι: -Να αλλάξεις κανάλι στο ρουτερ. -Να πειραξεις λίγο τις ρυθμίσεις της ασύρματης κάρτας σου. Αν γράψεις το μοντελο στο google θα βρεις σελίδες..αν θες βοήθεια σε αυτό, μπορείς να μας πεις εδώ το όνομα της κάρτας. -Να ψαξεις για κάποιο update του driver της ασύρματης κάρτας. Και εγώ σε λάπτοπ acer ενος χρονο, παρόλο που εκανα όλα όσα προειπα, εξακολουθώ να έχω συχνα από συνδέσεις και μάλιστα με καλo tp link router και ανεξάρτητου b/g/n mode. Μετα απο άπειρο ψάξιμο βρήκα οτι το μοντελο κάρτας μου (Intel ProSet dual band) εχει συχνο πρόβλημα με από συνδέσεις το οποίο ακόμη και σήμερα δεν έχει λυθεί με τα πρόσφατα updates. 1
johnmegarythmos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 το ιδιο προβλημα εχω και εδω και πανω απο 3 εβδομαδες στο σταθερο μου pc με ubuntu mate ,και δεν ξερω πως να του περασω νεους drivers.. καλα τι κουλο εκει που ειχε κανονικα ιντερνετ και δεν ειχε θεμα τωρα ξεκινησε τα κουλα του ...γιατι αραγε; .
JimasGR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Κάποια πιθανά σενάρια είναι: -Να αλλάξεις κανάλι στο ρουτερ. -Να πειραξεις λίγο τις ρυθμίσεις της ασύρματης κάρτας σου. Αν γράψεις το μοντελο στο google θα βρεις σελίδες..αν θες βοήθεια σε αυτό, μπορείς να μας πεις εδώ το όνομα της κάρτας. -Να ψαξεις για κάποιο update του driver της ασύρματης κάρτας. Και εγώ σε λάπτοπ acer ενος χρονο, παρόλο που εκανα όλα όσα προειπα, εξακολουθώ να έχω συχνα από συνδέσεις και μάλιστα με καλo tp link router και ανεξάρτητου b/g/n mode. Μετα απο άπειρο ψάξιμο βρήκα οτι το μοντελο κάρτας μου (Intel ProSet dual band) εχει συχνο πρόβλημα με από συνδέσεις το οποίο ακόμη και σήμερα δεν έχει λυθεί με τα πρόσφατα updates. Intel Dual Band Wireless-AC 3165 αυτη πρεπει να ειναι η καρτα δικτυου μου αλλα με ενα γρηγορο ψαξιμο δεν βρηκα new driver...
bele Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Κοιτα φαση..καλη τύχη έχεις και εσύ . Ακριβως αυτό το μοντελο έχω και εγω και όπως σου είπα έχω μεγαλο πρόβλημα..Ωστόσο, εδώ και μερικές εβδομαδες με το τελευταιο driver και με μερικές ρυθμίσεις έχει σταθεροποιηθεί κάπως..Αυτη τη στιγμη δεν έχω δίπλα μου το λάπτοπ, αλλά σε 2 μέρες θα το έχω παλι στα χέρια μου και θα σου στείλω ενα screenshot με τις ακριβείς ρυθμίσεις που έχω κανει γιατί δεν θυμάμαι απ εξω αυτή τη στιγμη.. 1
JimasGR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Κοιτα φαση..καλη τύχη έχεις και εσύ . Ακριβως αυτό το μοντελο έχω και εγω και όπως σου είπα έχω μεγαλο πρόβλημα..Ωστόσο, εδώ και μερικές εβδομαδες με το τελευταιο driver και με μερικές ρυθμίσεις έχει σταθεροποιηθεί κάπως..Αυτη τη στιγμη δεν έχω δίπλα μου το λάπτοπ, αλλά σε 2 μέρες θα το έχω παλι στα χέρια μου και θα σου στείλω ενα screenshot με τις ακριβείς ρυθμίσεις που έχω κανει γιατί δεν θυμάμαι απ εξω αυτή τη στιγμη.. οκκ κομπλε. Εντωμεταξυ το εχω εδω και κανα 3ωρο ανοιχτο και ακομα δεν αποσυνδεθηκε ουτε μια φορα... Για να δουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα