imesweb Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 ΜΑΘΗΜΑΤΑ REBALLING Καλησπέρα στην παρέα Αγόρασα πρόσφατα ένα μηχάνημα για reballing το achi ir pro sc και θα ήθελα αν μπορεί κανένας να μου δώσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το reballing η αν μπορεί να κάνει και μαθήματα
panos0100 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Και εγω θελω να ασχοληθω με κατι τετοιο, ελεγα να παω σε καποια σχολη ιεκ για να μαθω, επισης ποσο περιπου κοστιζει αυτο το μηχανημα και τι ακριβως κανει; Για παραδειγμα εχει σκασει ενας πυκνωτης απο οθονη μπωρο να τον αλλαξω με ενα κολητηρι 40w και μια αναροφητικη τρομπα; ή θα ηθελα κατι σαν και αυτο το μηχανημα;
vasvasvas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Τι μαθήματα θες; Βάλε μια αγγελία να βρεις κάποιον να σου δειξει δυο πράγματα και να σου πει τι άλλο εξοπλισμό θες και ποτε χρειαζεται reballing( ποτέ τζάμπα) Δεν φταίνε πάνα τα τσιπακια όμως για τον πρωιμο θάνατο μιας μητρικης Βρες και καλους προμηθευτες Πάρε και μερικές μητρικές η καρτες γραφικων απο το ebay που αποδεδειγμένα φταίει το τσιπακι ή ο επεξεργαστής κσι καλη δουλειά
imesweb Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Τι μαθήματα θες; Βάλε μια αγγελία να βρεις κάποιον να σου δειξει δυο πράγματα και να σου πει τι άλλο εξοπλισμό θες και ποτε χρειαζεται reballing( ποτέ τζάμπα) Δεν φταίνε πάνα τα τσιπακια όμως για τον πρωιμο θάνατο μιας μητρικης Βρες και καλους προμηθευτες Πάρε και μερικές μητρικές η καρτες γραφικων απο το ebay που αποδεδειγμένα φταίει το τσιπακι ή ο επεξεργαστής κσι καλη δουλειά Καλησπέρα φίλε μου και σε ευχαριστώ για την απάντηση ήθελα κάποιον που να έχει ασχοληθεί με το θέμα γιατί είμαι ακόμα στην θεωρία στην πράξη δεν έχω κάνει και πολλά δεν λέω ότι είμαι άσχετος άλλα θέλει κάποιον ειδικό που να σου λέει θερμοκρασίες λεπτά και τα λοιπά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα