Ntinaras Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Ποιο το νοημα της ερωτησης σου? Που η διαφωνια σου? Ξερεις καλο μπασκετ? Τι ζωδιο εισαι? στο fb ολοι οι χλιμιτζουρες και social justice warriors γραφουνε παπατζες και παπατζες. σε ρωταω ευθεως λοιπον, εχεις τα παπαρια να πας να τον ξεκοιλιασεις εσυ δημοσια η οχι? Αν κάποιος αγγίξει τρίχα της δικής μου κόρης, το ξεκοίλιασμα θα'ναι λίγο. Σωστό ή όχι με αφήνει αδιάφορο. αν η κορη σου κανει κατι κακο σε καποιον αλλον θα σε πειραξει να την ξεκοιλιασω εγω? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Συμφωνα με τα προηγουμενα σχόλια εισαι αδικος ουγκρ? με αδυναμιες και λειτουργεις με κανονες Μπαγκλαντες. Όχι, το ουγκρ πήγαινε συγκεκριμένα σε σένα επειδή είπες ούτε λίγο ούτε πολύ πως οφείλει κανείς να ξεκοιλιάσει, πως όσοι διαφωνούν είναι επειδή δεν είναι πεφωτισμένοι όπως εσύ με την ιδιότητα του γονέα, και ιδιαίτερα πως όσοι κακολογούν τη "δικαιοσύνη" του όχλου (ίσον διαφωνούν με την άποψή σου) είναι χειρότεροι από τον όχλο. Υποθέτω έχεις αρκετό μυαλό να καταλάβεις πως με αυτή τη λογική η μόνη κατάληξη για μια κοινωνία είναι Mad Max. Eγώ είμαι υπέρ του συστήματος του Judge Dredd. Να δω μετά εγώ να ελπίζουν σε μαλακίες,αναβολές,αναστολές κι εφέσεις για να τη σκαπουλάρουν. Γενικά το λες αυτό η μόνο για τη συγκεκριμένη περίπτωση; και επιτέλους να αρχίσουν οι γονείς να είναι έξτρα προστατευτικοί με τα παιδιά τους ... τουλάχιστον να μειωθεί ο κίνδυνος στο ελάχιστο ... Έξτρα προστατευτικοί = έξτρα ευνουχιστικοί. Ο καθένας ας κάνει την επιλογή για τα δικά του παιδιά. Εμένα μου φαίνεται κακό parenting το να περιορίσω τους ορίζοντες των παιδιών μου για να καθησυχάσω τις δικές μου ανασφάλειες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Μωρέ εδώ που είμαι θα'ρθετε. Θα αποκτήσετε παιδια οι περισσότεορι (σας το εύχομαι κιόλας), θα διανοηθείτε για 2-3 sec να βιάζουν το παιδι σας, και σας δίνω τον λόγο μου δεν θα υπάρχει κανένας νόμος. Καλά τα λόγια και οι φιλοσοφίες. ... αν η κορη σου κανει κατι κακο σε καποιον αλλον θα σε πειραξει να την ξεκοιλιασω εγω? Αν γίνει ώριμη γυναίκα και κακοποιήσει σεξουαλικά μικρό παιδί, δεν θα θέλω να την ξέρω ούτως ή άλλως (αν ζω κιολας μέχρι τότε). Επίσης μην γενικεύετε.Το θέμα αφορά ΒΙΑΣΜΟ μικρού παιδιού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Έξτρα προστατευτικοί = έξτρα ευνουχιστικοί. Ο καθένας ας κάνει την επιλογή για τα δικά του παιδιά. Εμένα μου φαίνεται κακό parenting το να περιορίσω τους ορίζοντες των παιδιών μου για να καθησυχάσω τις δικές μου ανασφάλειες. λάθος κατάλαβες , αυτό που θέλω να πω ειναι πως δεν βρίσκω λογικό να εμπιστεύονται μικρά παιδιά σε ξένους σε αρκετές περιπτώσεις ο θύτης είναι γείτονας , φίλος της οικογένειας , ακόμα και συγγενής δεν έχει κάτι το ευνουχιστικό. . Αν δεν μείνει το μικρό παιδί σου μόνο του με τον χ-ψ ξένο πως ακριβώς θα στο κακοποιήσουν ? βέβαια υπάρχει πάντα η περίπτωση ο θύτης να είναι συγγενής .. που δεν ειναι καθόλου ασυνήθιστο .. εκεί δύσκολο να κάνεις κάτι αλλα τουλάχιστον μειώνεις τις πιθανότητες. όσο για τις ανασφάλειες .. εχμ .. οκ , αν παρόλα αυτά που εξήγησα πάλι νιώθεις κομπλέ να εμπιστεύεσαι μικρό παιδί με τον γείτονα πχ τότε καλή τύχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 O defacer έχει παιδιά, οπότε μάλλον δεν λέει φιλοσοφίες. Οι κοινοί άνθρωποι δεν έχουμε δικαίωμα να επεμβένουμε στην απονομή της δικαιοσύνης. Αλλιώς θα καταντήσουμε να ζούμε σε μια αναρχική κοινωνία. Το αν είναι δίκαιες οι ποινές στην Ελλάδα είναι άλλο θέμα βέβαια. Επίσης, με ενοχλεί που η πλειοψηφία θεωρεί ότι ένα παιδί δεν μπορεί να έχει μια φυσιολογική ζωή μετά από αυτό που του έχει συμβεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 @basketballfan δεν πάει συγκεκριμένα σ'αυτον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Και πως ξέρεις ότι θα ξαναδιαπράξουν το έγκλημα; Γιατί αυτοί που έχουν συμμορφωθεί να μην μπορούν να ξαναμπούν στην κοινωνία όπως και πολλοί άλλοι εγκληματίες; Για τα παιδιά και τους εφήβους που διαπράττουν τέτοια εγκλήματα, θα πρότεινες και εκεί θανατική ποινή; οπότε ανήκουν στην ίδια κατηγορία κλέφτες , έμποροι ναρκωτικών , δολοφόνοι εξ αμελείας που ειναι και αυτοί εγκληματίες μαζί με serial killers και βιαστές οι οποίοι δρουν με το ένστικτο και τις ορμές , κάτι που βγαίνει φυσικά? πως ακριβώς θα σωφρονίσεις τα φυσικά ένστικτα κάποιου ? σωφρονισμός ειναι να καταλάβει το λάθος του και να μην το επαναλάβει . ειναι σα να λέμε πως θα εκπαιδεύσουμε μια τίγρη που το φυσικό της ένστικτο ειναι να σκοτώσει και θα μπορεί να συγκρατείται. Φυσικά και γίνεται , μέχρι να έρθει μια στιγμή που δεν θα μπορέσει να το κοντρολάρει και θα χάσει τον έλεγχο (έχουμε δει άπειρα παραδείγματα εξημερομένων αγρίων ζώων) , ποιος παίρνει την ευθύνη για τα θύματα? ποιος θα δώσει το οκ να κυκλοφορήσει ελεύθερος στην κοινωνία ένας άνθρωπος που ειναι πολύ πιθανό να ξανακόψει στα δυο της ζωή μικρών παιδιών και να καταστρέψει οικογένειες επειδή του βγήκε φυσικά? οι έφηβοι που διαπράττουν παρόμοια εγκλήματα είναι το ίδιο επικίνδυνοι , ειναι σε ηλικία που έχουν γνώση των πράξεων τους και γιαυτό και αντιμετωπίζονται το ίδιο απο την αστυνομία όσον αφορά την χρήση θανάσιμης βίας. αν υπήρχε τρόπος να περιοριστούν όλοι αυτοί και να ελέγχονται στενά απο τον νόμο τότε είμαι σύμφωνος , αλλα όχι να κυκλοφορούν ανάμεσα μας. O defacer έχει παιδιά, οπότε μάλλον δεν λέει φιλοσοφίες. Οι κοινοί άνθρωποι δεν έχουμε δικαίωμα να επεμβένουμε στην απονομή της δικαιοσύνης. Αλλιώς θα καταντήσουμε να ζούμε σε μια αναρχική κοινωνία. Το αν είναι δίκαιες οι ποινές στην Ελλάδα είναι άλλο θέμα βέβαια. Επίσης, με ενοχλεί που η πλειοψηφία θεωρεί ότι ένα παιδί δεν μπορεί να έχει μια φυσιολογική ζωή μετά από αυτό που του έχει συμβεί. και οι υπόλοιποι έχουν παιδιά που εξέφρασαν "ακραίες " απόψεις οπότε για ποιο λόγο η άποψη του defacer έχει μεγαλύτερη βαρύτητα απο την δική τους? και το οτι έχεις παιδιά απέχει πολύ με το να στα βιάσουν. Εύχομαι να μην περάσει ποτέ βέβαια κάτι τέτοιο αλλα αν του τύχαινε να είσαι σίγουρη 1000% πως δεν θα ήταν τόσο cool στις απόψεις του, όχι αυτός , κανένας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Επίσης, με ενοχλεί που η πλειοψηφία θεωρεί ότι ένα παιδί δεν μπορεί να έχει μια φυσιολογική ζωή μετά από αυτό που του έχει συμβεί.Να έχει φυσιολογική ζωή το παιδί που βιάζεται ή ο βιαστής του;Το παιδί που βιάζεται είναι πολύ δύσκολο μετά να έχει φυσιολογική ζωή..να θυμίσω πως έχουμε σχολιάσει σε άλλα θέματα (και συ και γω..) πως μια σφαλιάρα μπορεί να αφήσει τραύματα στο παιδί ..πόσο μάλλον ο βιασμός του...ο βιασμός σε οποιαδήποτε ηλικία κ αν τον βιώσει κάποιος αφήνει τραύματα βαθιά..πόσο μάλλον σε ένα παιδάκι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Επίσης, με ενοχλεί που η πλειοψηφία θεωρεί ότι ένα παιδί δεν μπορεί να έχει μια φυσιολογική ζωή μετά από αυτό που του έχει συμβεί. βασικά ελάχιστα παιδιά το ξεπερνούν... αν και σε αυτή την ηλικία, ουσιαστικά, δεν μπορούν να το συνειδητοποιήσουν και να το διαχειριστούν... όταν θα μπουν στην εφηβεία το πιο πιθανό είναι να παρουσιάσουν προβλήματα... θέλει πολύ δουλειά από το ίδιο το άτομο σε συνεργασία με την οικογένεια και ειδικούς για να το ξεπεράσουν... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 οπότε ανήκουν στην ίδια κατηγορία κλέφτες , έμποροι ναρκωτικών , δολοφόνοι εξ αμελείας που ειναι και αυτοί εγκληματίες μαζί με serial killers και βιαστές οι οποίοι δρουν με το ένστικτο και τις ορμές , κάτι που βγαίνει φυσικά? πως ακριβώς θα σωφρονίσεις τα φυσικά ένστικτα κάποιου ? σωφρονισμός ειναι να καταλάβει το λάθος του και να μην το επαναλάβει . ειναι σα να λέμε πως θα εκπαιδεύσουμε μια τίγρη που το φυσικό της ένστικτο ειναι να σκοτώσει και θα μπορεί να συγκρατείται. Φυσικά και γίνεται , μέχρι να έρθει μια στιγμή που δεν θα μπορέσει να το κοντρολάρει και θα χάσει τον έλεγχο (έχουμε δει άπειρα παραδείγματα εξημερομένων αγρίων ζώων) , ποιος παίρνει την ευθύνη για τα θύματα? ποιος θα δώσει το οκ να κυκλοφορήσει ελεύθερος στην κοινωνία ένας άνθρωπος που ειναι πολύ πιθανό να ξανακόψει στα δυο της ζωή μικρών παιδιών και να καταστρέψει οικογένειες επειδή του βγήκε φυσικά? οι έφηβοι που διαπράττουν παρόμοια εγκλήματα είναι το ίδιο επικίνδυνοι , ειναι σε ηλικία που έχουν γνώση των πράξεων τους και γιαυτό και αντιμετωπίζονται το ίδιο απο την αστυνομία όσον αφορά την χρήση θανάσιμης βίας. αν υπήρχε τρόπος να περιοριστούν όλοι αυτοί και να ελέγχονται στενά απο τον νόμο τότε είμαι σύμφωνος , αλλα όχι να κυκλοφορούν ανάμεσα μας. και οι υπόλοιποι έχουν παιδιά που εξέφρασαν "ακραίες " απόψεις οπότε για ποιο λόγο η άποψη του defacer έχει μεγαλύτερη βαρύτητα απο την δική τους? και το οτι έχεις παιδιά απέχει πολύ με το να στα βιάσουν. Εύχομαι να μην περάσει ποτέ βέβαια κάτι τέτοιο αλλα αν του τύχαινε να είσαι σίγουρη 1000% πως δεν θα ήταν τόσο cool στις απόψεις του, όχι αυτός , κανένας. Δεν είναι το αντικείμενο μου η ψυχιατρική ούτε η ψυχολογία, αλλά μετά από ένα μικρό ψάξιμο είδα ότι υπάρχουν διάφορες επιστημονικές έρευνες σχετικά με το rehabilitation (δεν θυμάμαι την ελληνική ορολογία) βιαστών και πάσης φύσεως sex offenders με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας σε βάθος χρόνου. Άρα προφανώς υπάρχει ο τρόπος να γίνουν καλά αυτά τα άτομα, να επανανταχθούν στο κοινωνικό σύνολο και να μην επαναλάβουν τις αποτρόπαιες πράξεις τους. Οκ οι έφηβοι όντως έχουν συνείδηση των πράξεων τους. Για παιδιά όμως που είναι στην προεφηβεία ή και ακόμη στην παιδική ηλικία τους, πως θα αντιμετώπιζες μια τέτοια κατάσταση; Δεν τον ανέφερα το defacer για λόγους μεγαλύτερης βαρύτητας, αλλά για λόγους ότι και άτομα με παιδιά βλέπουν τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία. Σε διαβεβαιώνω ότι και εγώ δεν θα ήμουν 1000% κουλ και σίγουρα θα ήμουν συντετριμμένη. Παρ' όλα αυτά, το να μην είσαι κουλ με το να σκοτώσεις κάποιον όπως ξαναείπα είναι χιλιόμετρα απόσταση. Υ.Γ Αν και άσχετο με το θέμα, το τρομακτικό με πολλούς serial killer είναι ακριβώς ότι δεν δρουν βάση ενστίκτου αλλά με βάση υπολογισμών ακριβείας. βασικά ελάχιστα παιδιά το ξεπερνούν... αν και σε αυτή την ηλικία, ουσιαστικά, δεν μπορούν να το συνειδητοποιήσουν και να το διαχειριστούν... όταν θα μπουν στην εφηβεία το πιο πιθανό είναι να παρουσιάσουν προβλήματα... θέλει πολύ δουλειά από το ίδιο το άτομο σε συνεργασία με την οικογένεια και ειδικούς για να το ξεπεράσουν...Δεν είπα το ξεπερνούν, είπα να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή. Μπορεί και να μην το ξεπεράσουν ποτέ, αλλά θεωρώ ότι οποιοδήποτε θύμα βίας είτε σωματικής είτε λεκτικής είτε σεξουαλικής έχει δικαίωμα στο να ζήσει όπως όλοι οι υπόλοιποι μας. Να έχει φυσιολογική ζωή το παιδί που βιάζεται ή ο βιαστής του; Το παιδί που βιάζεται είναι πολύ δύσκολο μετά να έχει φυσιολογική ζωή..να θυμίσω πως έχουμε σχολιάσει σε άλλα θέματα (και συ και γω..) πως μια σφαλιάρα μπορεί να αφήσει τραύματα στο παιδί ..πόσο μάλλον ο βιασμός του...ο βιασμός σε οποιαδήποτε ηλικία κ αν τον βιώσει κάποιος αφήνει τραύματα βαθιά..πόσο μάλλον σε ένα παιδάκι.. Ξεκάθαρα μιλάω για το παιδί, δες την αποπάνω απάντηση μου γιατί βαριέμαι να τα γράφω ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Φυσικά και οποιοδήποτε θύμα σεξουαλικής ή λεκτικής ή σωματικής βίας έχει δικαίωμα να ζήσει όπως οι υπόλοιποι.δεν είπε κανείς πως δεν έχει δικαίωμα...οι πρώτοι που το επιθυμούν αυτό είναι οι ίδιοι του οι γονείς..το θέμα είναι αν μπορεί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δεν είναι το αντικείμενο μου η ψυχιατρική ούτε η ψυχολογία, αλλά μετά από ένα μικρό ψάξιμο είδα ότι υπάρχουν διάφορες επιστημονικές έρευνες σχετικά με το rehabilitation (δεν θυμάμαι την ελληνική ορολογία) βιαστών και πάσης φύσεως sex offenders με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας σε βάθος χρόνου. Άρα προφανώς υπάρχει ο τρόπος να γίνουν καλά αυτά τα άτομα, να επανανταχθούν στο κοινωνικό σύνολο και να μην επαναλάβουν τις αποτρόπαιες πράξεις τους. Οκ οι έφηβοι όντως έχουν συνείδηση των πράξεων τους. Για παιδιά όμως που είναι στην προεφηβεία ή και ακόμη στην παιδική ηλικία τους, πως θα αντιμετώπιζες μια τέτοια κατάσταση; Δεν τον ανέφερα το defacer για λόγους μεγαλύτερης βαρύτητας, αλλά για λόγους ότι και άτομα με παιδιά βλέπουν τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία. Σε διαβεβαιώνω ότι και εγώ δεν θα ήμουν 1000% κουλ και σίγουρα θα ήμουν συντετριμμένη. Παρ' όλα αυτά, το να μην είσαι κουλ με το να σκοτώσεις κάποιον όπως ξαναείπα είναι χιλιόμετρα απόσταση. Υ.Γ Αν και άσχετο με το θέμα, το τρομακτικό με πολλούς serial killer είναι ακριβώς ότι δεν δρουν βάση ενστίκτου αλλά με βάση υπολογισμών ακριβείας. Δεν είπα το ξεπερνούν, είπα να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή. Μπορεί και να μην το ξεπεράσουν ποτέ, αλλά θεωρώ ότι οποιοδήποτε θύμα βίας είτε σωματικής είτε λεκτικής είτε σεξουαλικής έχει δικαίωμα στο να ζήσει όπως όλοι οι υπόλοιποι μας. Ξεκάθαρα μιλάω για το παιδί, δες την αποπάνω απάντηση μου γιατί βαριέμαι να τα αντιγράψω ξανά. τι να πω, θεωρώ τόσο απεχθή τέτοια εγκλήματα που δεν μπορώ να απαντήσω εντελώς ήρεμα. Ταράζομαι μόνο και με την είδηση. Αν τύχαινε σε δικό μου παιδί ή γινόμουν αυτόπτης μάρτυρας σε κάτι τέτοιο πιστεύω θα θόλωνα με ότι αυτό συνεπάγεται, όπως και μεγάλη μερίδα του πληθυσμού , εκεί βγαίνουν ζωώδη ένστικτα που κανείς δεν ειναι σίγουρος αν θα του βγουν , μέχρι να συμβεί το κακό.. Όπως είπα σε προηγούμενο ποστ το θέμα μου δεν ειναι η εκδίκηση αλλα να είναι τα παιδιά μας προστατευμένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Συμφωνώ απόλυτα στο θέμα της προστασίας. Θεωρώ ότι σε αυτό το θέμα είμαστε αρκετά πίσω σαν χώρα και απο άποψη ενημέρωσης, αλλά και πρόληψης τέτοιων καταστάσεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Παιδιά στα λόγια, κάνουμε παπάδες.... Άντε να πάρουμε τον νομό στα χέρια μας και οποίον πάρει ο χάρος... ωραίες λύσεις!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Μωρέ εδώ που είμαι θα'ρθετε. Θα αποκτήσετε παιδια οι περισσότεορι (σας το εύχομαι κιόλας), θα διανοηθείτε για 2-3 sec να βιάζουν το παιδι σας, και σας δίνω τον λόγο μου δεν θα υπάρχει κανένας νόμος. Καλά τα λόγια και οι φιλοσοφίες. Αν γίνει ώριμη γυναίκα και κακοποιήσει σεξουαλικά μικρό παιδί, δεν θα θέλω να την ξέρω ούτως ή άλλως (αν ζω κιολας μέχρι τότε). Επίσης μην γενικεύετε.Το θέμα αφορά ΒΙΑΣΜΟ μικρού παιδιού. Αν η κορη σου στα 20 της βιασει ενα 12χρονο παιδι, θα ερθω με το σκουριασμενο δρεπανι. Μη τολμησεις και εμφανιστεις, οκ? Φανταζομαι η αντιδικια για σενα ειναι παντου ,και οχι μονο εκει που βολευει εσενα. πχ. παρκαρες παρανομα? σου ξεφουσκωνω τα λαστιχα παρκαρες σε ραμπα αναπηρων? σε κοπαναω μεχρι να γινεις κι εσυ αναπηρος. εκλεψες την εφορια μη κοβοντας αποδειξεις? σου καιω το μισο σπιτι κατεβαζεις πειρατικα λογισμικο απο το ιντερνετ? σου σπαω το πισι καπνιζεις σε χωρο που απαγορευεται? σου κοβω τη γλωσσα. κλπ κλπ και επειδη ξερω οτι θα πεταχτεις να πεις τη γνωστη σαχλαμαρα "μα δεν ειναι το ιδιο" , θα σε προλαβω και θα σου πω "ΧΕΣΤΗΚΑ, εμενα ετσι με βολευει η αυτοδικια" Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2017 από Ntinaras 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις