*nenya* Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Και τι λες λοιπον; Να καταργησουμε την δικαιοσυνη, να βγουμε στον δρομο με ματσετες και να παιρνουμε κεφαλια; Δε λεω, ειναι αρκετα tempting για πολλους οπως φαινεται, ομως κοιτα να δεις που δεν ειμαστε ζούγκλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 τι μακακιες λετε μωρε ολοι οι ψυχολογοι εδω μεσα μαζευτικατε,αν με ηξερες θα ηξερες οτι δεν εχω καθολου μισος μεσα μου,ομως το συγκεκριμενο εγκλημα κ τους ανθρωπους που το κανουν το μισω ,ειναι οτι χειροτερο υπαρχει ,δεν εχω αναγκη να βγαλω μισος ωστε να πατησω σε ενα τοσο σοβαρο θεμα για να το κανω,αν με δουλευουν δικαιωμα τους ,ας κανουν οτι θελουν ,την αποψη μου θα την πω κ ας την βρισκετε ακραια,το παραδειγμα που εδωσα με τα κρανια ηταν για να δειξω ποσο σιχαίνομαι αυτους τους ανθρωπους μιλαμε για παιδια που κακοποιουνται κ εσεις ασχολείστε με ψυχολογικες χαζομαρες ,η αποψη μου σας φανηκε ακραια κ οχι η παιδεραστια κ για να τελειωνω ,ναι ειναι το μοναδικο εγκλημα που θα πρεπει να επιβάλλεται θανατική ποινή[/size] [/size] Δεν ειναι μαλακιες ουτε ψυχολογια. Οπως λες οτι πιαστηκαν απο την αποψη σου και οχι το εγκλημα, ετσι ακριβως πιαστηκες και εσυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Και τι λες λοιπον; Να καταργησουμε την δικαιοσυνη, να βγουμε στον δρομο με ματσετες και να παιρνουμε κεφαλια; Δε λεω, ειναι αρκετα tempting για πολλους οπως φαινεται, ομως κοιτα να δεις που δεν ειμαστε ζούγκλα. Ε υπάρχουν και αρκετά πιο κομψοί τρόποι να "παρακαμφθεί" η "δικαιοσύνη". Δεν το βλέπεις καθημερινά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 δεν καταλαβαινω,τι προτεινετε δλδ να κανει καποιος που το παιδι του εχει πεσει θυμα βιασμου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ είμαι έτοιμος να διανείμω ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 δεν καταλαβαινω,τι προτεινετε δλδ να κανει καποιος που το παιδι του εχει πεσει θυμα βιασμου? Τπτ δεν "προτείνουμε", ας κάνει ότι θέλει αλλά μετά θα έχει τις συνέπειες του νόμου (και τον κίνδυνο βεντέτας). Αυτό που θέλουμε για το κράτος όμως είναι να μην υιοθετήσει την άποψη του εκάστοτε γονέα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 τι πρεπει να κανει το κρατος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Μετρα προληψης τετοιων γεγονοτων. Το τελευταιο που ενδιαφερει ενα θυμα, ειναι το τι θα κανουν στον θυτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δικαίωση / Εκδίκηση, δυο όροι πολύ σχετική, ανάλογα το νομικό μοντέλο της κάθε κοινωνίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 τι πρεπει να κανει το κρατος? Το δικό μας? Όπως έγραψα σε 2 ήδη posts, θανατική ποινή δεν προβλέπεται εντός ΕΕ. Άρα υποθέτω κάτι άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Αν και εδώ και μερικές σελίδες λέγονται πράγματα ακραία, απευθύνομαι στους μη γονείς απλώς για να τους πω ότι δεν δικαιούνται να λένε ότι μπορεί να καταλάβουν ένα γονέα που του κακοποιούν βάναυσα σεξουαλικά όχι μόνο το ανήλικο παιδί τους αλλά και το ενήλικο. Δεν μπορούν. Γι αυτό ας αφήσουν τις αμπελοφιλοσοφίες στην άκρη και ας κάνουν λίγο κράτει. Μήπως τότε να το κλείσουν όλοι όσοι δεν έχουν παιδιά ανεξαρτήτως άποψης; Γιατί εγώ βλέπω αρκετούς τέτοιους εδω μέσα. Ή θέλεις να πεις πως οι μεν έχουν δικαίωμα να εκφράζουν την άποψή τους για κάτι που στατιστικά δε θα τους συμβεί ποτέ, ενώ οι δε όχι; "Δεν μπορούν" και χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι. Αυτό που όντως δε μπορούν να καταλάβουν όσοι δεν έχουν παιδιά είναι ο απόλυτος τρόπος με τον οποίο μπορεί να φτάσεις να τα αγαπάς, γιατί είναι πραγματικά απόλυτος. Και αυτό σίγουρα οδηγεί και σε άλλα απόλυτα συναισθήματα. Ως εδώ καλά. Αλλά το να λέμε "ααααα απόλυτα συναισθήματα ααααα όποιος το νιώσει γίνεται berserker και αποκεφαλίζει ότι περπατάει σε 100 μέτρα απόσταση και καλά κάνει" είναι επιεικώς μαλακίες. Το τι κάνει ο κάθε άνθρωπος όταν δεν είναι σε survival mode εξαρτάται από το χαρακτήρα και της αξίες του, όχι από το πόσο δυνατά φωνάζουν κάποιοι στο φόρουμ. τι μακακιες λετε μωρε ολοι οι ψυχολογοι εδω μεσα μαζευτικατε,αν με ηξερες θα ηξερες οτι δεν εχω καθολου μισος μεσα μου,ομως το συγκεκριμενο εγκλημα κ τους ανθρωπους που το κανουν το μισω ,ειναι οτι χειροτερο υπαρχει ,δεν εχω αναγκη να βγαλω μισος ωστε να πατησω σε ενα τοσο σοβαρο θεμα για να το κανω Δεν έχεις μίσος μέσα σου, αλλά έχεις μίσος μέσα σου. Απλά ξέρεις "αυτό το κακό μίσος δεν είναι δικό μου, δεν είναι μέσα μου, άλλοι το κουβαλάνε και το φέρνουν και το ρίχνουν πάνω μου". Dude, έχεις μίσος μέσα σου. Προς τους συγκεκριμένους ανθρώπους τουλάχιστον. Δεν το κρίνω, εξάλλου οι παιδεραστές δεν είναι και το πλέον αγαπημένο μου κοινωνικό γκρουπ, αλλά για δικό σου λογαριασμό και μόνο deal with it και (η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο) άσε τις φιλοσοφίες όχι αυτό δε μετράει γιατί αλήθεια παρόλο που το νιώθω δεν το έχω μέσα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Νομίζω πως το 90% των ατόμων δεν είναι ικανό να βλάψει κάποιον άλλον. Ακόμη και στο χειρότερο έγκλημα. Και εσείς που έχετε παιδιά, αν σας τα βιάσουν από οπές που δεν διαθέτουν, λίγοι θα μπορέσετε να σκοτώσετε τον εγκληματία. Ακόμη και αν αυτό δεν είχε νομικές συνέπειες. Με άνεση όμως θα βάζαμε κάποιον να βλάψει κάποιον που μας έχει κάνει μεγάλο κακό.. Περισσότερο γαβγίζουμε παρά δαγκώνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deltagama Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δεν ξέρω πραγματικά τι θα έκανα, αν κάποιος έκανε κακό στην κορούλα μου.Πραγματικά και μόνο η σκέψη ενός τέτοιου γεγονότος μου προκαλεί τρέλα.Καλά αν τον έπιανα επ'αυτοφόρω δεν νομίζω ότι θα ζούσε και ας με έκλειναν σε ένα κελί μετά για όλη μου την ζωή,χωρίς να μπορώ να δω ούτε τον ήλιο μέχρι να κλείσω τα μάτια μου.Και νομίζω ότι είναι απόλυτα λογικό.Όχι σωστό όχι ηθικό αλλά λογικό.Τώρα όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε αν δεν βρεθείς σε τέτοια θέση (που δεν το εύχομαι ούτε στον χειρότερο μου εχθρό) ποτέ δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις.Αμπελοφιλοσοφίες όταν έχουμε τα αγγελούδια μας ασφαλή και το σκεφτόμαστε ψύχραιμα δεν έχουν καμία βάση, πολύ απλά γιατί κανείς μας δεν έχει βιώσει τέτοιο τραγικό γεγονός. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Καλά αν τον έπιανα επ'αυτοφόρω δεν νομίζω ότι θα ζούσε και ας με έκλειναν σε ένα κελί μετά για όλη μου την ζωή,χωρίς να μπορώ να δω ούτε τον ήλιο μέχρι να κλείσω τα μάτια μου.Και νομίζω ότι είναι απόλυτα λογικό.Όχι σωστό όχι ηθικό αλλά λογικό.Τώρα όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε αν δεν βρεθείς σε τέτοια θέση (που δεν το εύχομαι ούτε στον χειρότερο μου εχθρό) ποτέ δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις.Αμπελοφιλοσοφίες όταν έχουμε τα αγγελούδια μας ασφαλή και το σκεφτόμαστε ψύχραιμα δεν έχουν καμία βάση, πολύ απλά γιατί κανείς μας δεν έχει βιώσει τέτοιο τραγικό γεγονός. Θες να πεις ότι αυτοί που ζητάνε αίμα εδώ στο θρεντ το ζητάνε επειδή έχουν βιώσει τέτοιο τραγικό γεγονός και λύγισαν ενώ οι άλλοι είναι έξω από το χωρό; Γιατί έχω την εντύπωση ότι όλοι εδω μέσα μιλάμε εκ του ασφαλούς για κάτι που συνέβη σε κάποιον άλλο. Όταν έχουμε τα αγγελούδια μας ασφαλή και σκεφτόμαστε ψύχραιμα, αμπελοφιλοσοφία είναι μόνο το να λες "όχι να μη τον παλουκώσουν", ενώ αν υπό τις ακριβώς ίδιες συνθήκες χαλαρότητας πεις "δέστε τον σε 4 άλογα και καρφώστε το πουλί του στο πάτωμα" είναι, όπως λες και συ "λογικό"; Σε περίπτωση που έχει ξεχαστεί μέχρι τώρα (12 σελίδες είναι αυτές), το ερώτημα δεν είναι "τι θα κάνατε αν τον πιάνατε επ αυτοφώρω" αλλά Τελικά θέλουμε δικαιοσύνη που εκδικείται ή θέλουμε δικαιοσύνη που θα τιμωρεί και στην συνέχεια θα σωφρονίζει? Το λέω γιατί έχω παρατηρήσει πως κάθε φορά που γίνεται η κουβέντα "τι πιστεύετε", οι μισοί τουλάχιστον από τους αιμοδιψείς το υποστηρίζουν λέγοντας "αν τον έπιανα στα χέρια μου", χωρίς να τους έχει ρωτήσει κανείς τι θα έκαναν αν τον έπιαναν στα χέρια τους, και χέσε την ερώτηση που όντως διατυπώθηκε. Κατανοητό. Όπως και να το κάνουμε, όταν απαντάς σε φιλοσοφική ερώτηση ζητώντας αίμα δε γράφει καλά στο γυαλί οπότε.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις