Προς το περιεχόμενο

Εκδίκηση ή δικαιοσύνη?

jakegate7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ήθελα να σε προσβάλω και αλήθεια το έγραψα χωρίς να σημαίνει φυσικά πως ήσουν και υποχρεωμένος να μου απαντήσεις.
Δεν μπορώ να γνωρίζω τι θα του έκανα (αν του έκανα εγώ προσωπικά κάτι) αλλά σίγουρα όχι κάτι που υπερβαίνει τα όρια της ηθικής μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Το να έχεις μίσος είναι διαφορετικό από το να βασανίσεις/σκοτώσεις κτλ.

Θεωρώ ότι για να κάνει κάποιος κάτι αποτρόπαιο ακόμα και αν του έχει συμβεί κάτι τρομερό, σίγουρα δεν πρέπει να είναι και πάρα πολύ καλά.

Volos27, σε εχουν παρει στο δουλεμα εσενα και τους κομεντακιδες, οχι επειδη θεωρειτε αποτροπαιο το εγκλημα (που ειναι) αλλα επειδη το εγκλημα αυτο το εχετς ως υποκειμενο για να βγαλετε ενα μισος ( αρκετα ανωμαλο το δικο σου θα ελεγα, ύστερα απο αυτο που εγραψες για τα κρανια)

• Like 1

τι μακακιες λετε μωρε ολοι οι ψυχολογοι εδω μεσα μαζευτικατε,αν με ηξερες θα ηξερες οτι δεν εχω καθολου μισος μεσα μου,ομως το συγκεκριμενο εγκλημα κ τους ανθρωπους που το κανουν το μισω ,ειναι οτι χειροτερο υπαρχει ,δεν εχω αναγκη να βγαλω μισος ωστε να πατησω σε ενα τοσο σοβαρο θεμα για να το κανω,αν με δουλευουν δικαιωμα τους ,ας κανουν οτι θελουν ,την αποψη μου θα την πω κ ας την βρισκετε ακραια,το παραδειγμα που εδωσα με τα κρανια ηταν για να δειξω ποσο σιχαίνομαι αυτους τους ανθρωπους

μιλαμε για παιδια που κακοποιουνται κ εσεις ασχολείστε με ψυχολογικες χαζομαρες ,η αποψη μου σας φανηκε ακραια κ οχι η παιδεραστια

κ για να τελειωνω ,ναι ειναι το μοναδικο εγκλημα που θα πρεπει να επιβάλλεται θανατική ποινή 

Επισκέπτης

Αν κάποιος έκανε αυτό που περιέγραψες, για εμένα θα ήταν και πιο σοκαριστικό λόγω της προφανούς νεκροφιλίας.

τι μακακιες λετε μωρε ολοι οι ψυχολογοι εδω μεσα μαζευτικατε,αν με ηξερες θα ηξερες οτι δεν εχω καθολου μισος μεσα μου,ομως το συγκεκριμενο εγκλημα κ τους ανθρωπους που το κανουν το μισω ,ειναι οτι χειροτερο υπαρχει ,δεν εχω αναγκη να βγαλω μισος ωστε να πατησω σε ενα τοσο σοβαρο θεμα για να το κανω,αν με δουλευουν δικαιωμα τους ,ας κανουν οτι θελουν ,την αποψη μου θα την πω κ ας την βρισκετε ακραια,το παραδειγμα που εδωσα με τα κρανια ηταν για να δειξω ποσο σιχαίνομαι αυτους τους ανθρωπους

μιλαμε για παιδια που κακοποιουνται κ εσεις ασχολείστε με ψυχολογικες χαζομαρες ,η αποψη μου σας φανηκε ακραια κ οχι η παιδεραστια

κ για να τελειωνω ,ναι ειναι το μοναδικο εγκλημα που θα πρεπει να επιβάλλεται θανατική ποινή

Εμενα χθες ενας με ρωταγε κατι χαζα αν εχω τα αντερα να τον σκοτωσω (κουβεντα να γινεται δλδ) και ενας αλλος που ισχυριζεται οτι εχει παιδια μου πουλαγε κορεκτιλες οτι αυτος ειναι πολιτισμενος κλπ.

τι θεμα ειναι?

οτι ειναι κ αυτος ανθρωπος?

οτι ειναι αρρωστος?

οχι βια στην βια?

δικαιοσυνη με βαση οτι λεει ο νομος?

εκανες κακο σε ανηλικο παιδι?πεθανες τελος,αυτη ειναι αποψη μου

Οι αποψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες, ολοι εχουν απο μια.

opinions-assholes.jpg

Οι αποψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες, ολοι εχουν απο μια.

opinions-assholes.jpg

μερικοι ομως την λενε ,αλλοι φοβουνται μην τους κακοχαρακτηρισουν

αν πειραζε καποιος το παιδι μου θα το σκοτωνα ετσι απλα

εσεις τι θα κανατε μήνυση?

Αν και εδώ και μερικές σελίδες λέγονται πράγματα ακραία, απευθύνομαι στους μη γονείς απλώς για να τους πω ότι δεν δικαιούνται να λένε ότι μπορεί να καταλάβουν ένα γονέα που του κακοποιούν βάναυσα σεξουαλικά όχι μόνο το ανήλικο παιδί τους αλλά και το ενήλικο. Δεν μπορούν. Γι αυτό ας αφήσουν τις αμπελοφιλοσοφίες στην άκρη και ας κάνουν λίγο κράτει.

• Like 2

αν πειραζε καποιος το παιδι μου θα το σκοτωνα ετσι απλα

εσεις τι θα κανατε μήνυση?

Oσοι τελικα κανουν τετοιου είδους αυτοδικια είναι πολύ λιγοι.

ειχα χρονια σχεση με παιδοψυχολογο κ ακουσα τρελα πραγμα με αποκορυφωμα ενα παιδακι που ειχε υποστει ακραιο βιασμο κ επαθε προπτωση ορθου,κ μετα μου λετε για νομους κ ηθικη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...