mr.robot Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Χαιρετε, εκανα ενα reset στο μοντεμ γιατι ετρωγε κατι κολληματα και ειχα πολυ χαμηλη ταχυτητα, το μοντεμ μου ειναι το TD-W8960N v7.ωστοσο ο παρωχος μου ειναι η wind , με πεταξε σε αυτη την σελιδα οταν εκανα ρεσετ .. και δεν ξερω τι βαζω . στο PPP username και password βαζω το τηλεφωνο μου σωστα; στο mtu τι βαζω; αν παιζει ρολο ο υπολογιστης μου συνδεεται με ethernet με το μοντεμ. το encapsulation mode ειναι σωστο ; θα ηθελα την βοηθεια σας σε αυτες τις ρυθμισεις .. ευχαριστω https://prnt.sc/fp6pmc
Xristaras12 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 όπως είναι τα αφήνεις. στο user/pass βάζεις αυτά που σου έχει δώσει ο εκάστοτε πάροχος. Αν δεν τα γνωρίζεις επικοινωνείς μαζί τους και είναι υποχρεωμένοι να σου τα δώσουν. MTU αν θυμάμαι καλά βάζουμε 1492 αλλα και σε αλλα tplink εχει 1480 και παίζουν κανονικά.
infin1tyGR Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δοκίμασε με: WAN Link Type: PPPoE Encapsulation mode: LLC/SNAP-BRIDGING MTU: 1492 Username/Password: Νομίζω θα δουλέψει με ό,τι και να βάλεις, αρκεί να μην είναι κενά. 1
poulinos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 πλεον ολα τα dslam ειναι σχεσον pppoe me llc και mtu 1492.θα παιξει και με αλλο mtu size οπως θα παιξει και με pppoa/vcmux αλλα no reason τυπικα και ενα firmware update στο ρουτερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα