Προς το περιεχόμενο

[Color laser printer] CANON I-SENSYS LBP7018C 109€ @ e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από το newsletter του e-shop μέχρι Πέμπτη μεσημέρι 15/7/2017. Εδώ  Εδώ το σωστό λινκ με την προσφορά από το newsletter: http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=17062390z27749ibxb5117pggj

Χαμηλότερη τιμή skroutz 128€ (και στο ιστορικό δε φαίνεται χαμηλότερη). (-14%)

Η ερώτηση είναι: αξίζει; Είναι καλός/αξιόπιστος για σπίτι ή μικρό γραφείο;

Original toners 40€ το μαύρο και 47€ το κάθε ξεχωριστό χρώμα (C, M, Y). (Skroutz)

Συμβατά αντίστοιχα από <9€! (Skroutz)

Συγνώμη για τα αρχικά λάθη του post, διορθώθηκαν. Ευχαριστώ matrix!.

Επεξ/σία από DrNick
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Από το newsletter του e-shop μέχρι Πέμπτη μεσημέρι.

Μεχρι Πεμπτη μεσημερι; Για 17 μερες ακομα ειναι, μεχρι και Σαββατο 15-7-2017.

Το λινκ σου δεν το εχεις βαλει σωστα και με τον τροπο που εχουμε πει και... "επισημως" απο το 2013  και που θα εδινε τη σωστη τιμη (145 βγαζει).

Οριστε το σωστο λινκ. http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=17062390z27749ibxb5117pggj

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεχρι Πεμπτη μεσημερι; Για 17 μερες ακομα ειναι, μεχρι και Σαββατο 15-7-2017.

Το λινκ σου δεν το εχεις βαλει σωστα και με τον τροπο που εχουμε πει και... "επισημως" απο το 2013  και που θα εδινε τη σωστη τιμη (145 βγαζει).

Οριστε το σωστο λινκ. http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=17062390z27749ibxb5117pggj

Για το 1ο σκέλος έχεις 100% δίκιο, (είμαι σίγουρος ότι κάπου είδα μέχρι Πέμπτη 12:00 αλλά προφανώς δεν ήταν αυτό).

Για το 2ο έχεις pm.

Edit: νομίζω ότι λύθηκε το θέμα και με τις διορθώσεις και με τα pm.  :wub:

Επεξ/σία από DrNick
  • Moderators
Δημοσ.

Και για το 2ο σκελος δυστυχως εχω 100% δικιο, ενα "ευχαριστω" για τις βοηθειες μου θα αρκουσε.

• Moderators
Δημοσ.

Μονιμως στο γιαλο, εννοειται! Εξαρχης αυτη ειναι η σκεψη και η προσδοκια, καθε φορα.

Η τιμη φαινεται καλη παντως. Οποιος το γνωριζει το μηχανημα, θα βοηθησει με την αποψη του.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είμαι ένα κλικ πριν το παραγγείλω. Στη δουλειά υπάρχουν αρκετά επαγγελματικά laser canon που δουλεύουν απροβλημάτιστα. Τα συμβατά τονερ έχουν απίστευτα χαμηλή τιμή. Γνωρίζει κάποιος κάτι αρνητικό για το συγκεκριμένο ή παρόμοια μοντέλα;

(Ξέρω ότι είναι σχετικά παλιό χωρίς δυνατότητα ασύρματης/ενσύρματης δικτύωσης και δεν έχει autoduplex αλλά η χρήση θα είναι μικρού γραφείου).

Κάθε γνώμη δεκτή...

Δημοσ.

Έχει αυτόματη διπλή όψη ?

Είμαι ένα κλικ πριν το παραγγείλω. Στη δουλειά υπάρχουν αρκετά επαγγελματικά laser canon που δουλεύουν απροβλημάτιστα. Τα συμβατά τονερ έχουν απίστευτα χαμηλή τιμή. Γνωρίζει κάποιος κάτι αρνητικό για το συγκεκριμένο ή παρόμοια μοντέλα;

(Ξέρω ότι είναι σχετικά παλιό χωρίς δυνατότητα ασύρματης/ενσύρματης δικτύωσης και δεν έχει autoduplex αλλά η χρήση θα είναι μικρού γραφείου).

Κάθε γνώμη δεκτή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...