Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

"....με στόχο να φέρει όλους τους ανθρώπους πιο κοντά."

Ναι, στάνταρ αυτός είναι ο στόχος του!!!!!

Δημοσ.

Σχεδόν τα μισά αποτελούν fake μέλη. Αρκετοί από τους πραγματικούς χρήστες μπαίνουν στη χάση και στη φέξη. Οι πραγματικοί και ενεργοί χρήστες του φμπ κανένα 40% του αριθμού που λένε.

Δημοσ.

Θα έρθει και ο καιρός που θα κάνουν το Facebook υποχρεωτικό

για να σε προσλάβουν στη δουλειά

ή για να σου δώσουν τουριστική βίζα.

Αν όσοι είχαν FB δούλευαν,η ανεργία θα ήταν σε αμελητέο ποσοστό. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Αν όσοι είχαν FB δούλευαν,η ανεργία θα ήταν σε αμελητέο ποσοστό. :-D

Μάλλον θα εννοείς ότι λόγω κολήματος όλη την ώρα με το FB,

κ@λοβαράνε και δε δουλεύουν... 

:P

Δημοσ.

Πώς γίνεται αυτό εμένα κανένας γνωστός ούτε φίλος δεν έχει ????, παρά μόνο η γυναίκα μου που έχει 4 για να παίρνει τα μπόνους από τα παιχνίδια.

Δημοσ.

Πώς γίνεται αυτό εμένα κανένας γνωστός ούτε φίλος δεν έχει ????, παρά μόνο η γυναίκα μου που έχει 4 για να παίρνει τα μπόνους από τα παιχνίδια.

Πώς γίνεται αυτό ρε συ;!

Δημοσ.

Φανταζομαι 35 σχολια και μια ματια στην επικεφαλιδα της φωτο που γραφει με κεφαλαια MONTHLY ACTIVE USERS δεν την προσεξατε. Και ναι, ολοι ως δια μαγειας το εχετε σβησει το φβ. Καποιος να μου κλινει το ψεμα παρακαλω.

Δημοσ.

Πώς γίνεται αυτό ρε συ;!

Σοβαρά μιλάω ίσος παίζει ρολό ότι μόνο εξωτερικό και είμαστε μικρή κοινωνία Ελλήνων, επίσης και στην ελλαδα η καταγωγή μου είναι απο χωριό ποτέ δεν μού έχει αναφερθεί κάποιος για fb ος τρόπο επικοινωνίας, μόνο για viber Skype what's up ακούω.

Κατα την ταπεινή μού γνώμη παντός πιστεύω πος δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα το νούμερο αυτό, κάτι σαν διαφήμιση το βλέπω.

• Like 1
Δημοσ.

Φανταζομαι 35 σχολια και μια ματια στην επικεφαλιδα της φωτο που γραφει με κεφαλαια MONTHLY ACTIVE USERS δεν την προσεξατε. Και ναι, ολοι ως δια μαγειας το εχετε σβησει το φβ. Καποιος να μου κλινει το ψεμα παρακαλω.

Οκ, πες ότι κάποιος έκανε λογαριασμό και δεν έχει μπει εδώ και ένα χρόνο, τέτοιους τύπους δεν τους μετράνε καθόλου. Από την άλλη, κάτι τύποι/τύπισσες που κάνουν 2-3 λογαριασμούς και τους χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση τι γίνεται;

Δημοσ.

Aπο την στιγμή που έχεις το App στο κινητό σου και είσαι Logged in θεωρείσαι Active User. 

Οκ, πες ότι κάποιος έκανε λογαριασμό και δεν έχει μπει εδώ και ένα χρόνο, τέτοιους τύπους δεν τους μετράνε καθόλου. Από την άλλη, κάτι τύποι/τύπισσες που κάνουν 2-3 λογαριασμούς και τους χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση τι γίνεται;

Δημοσ.

Αδερφέ,τα fake accounts μπορεί να είναι και πιο active από τα κανονικά...Θα συμφωνήσω βέβαια με το 2ο σκέλος που ξαφνικά μέσα στο insomnia βρέθηκαν όλοι όσοι δεν χρησιμοποιούν/διαγράψει/δεν είχαν ποτέ facebook αλλά είπαν να μπουν σε ένα θέμα σχετικό με αυτό για να μας δώσουν τα φώτα τους!!!ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ!!!

Δημοσ.

και εμένα η πρώην μου έχει 5 προφίλ...

Εμένα εχει 15 με ψαρωνε να δει αν την πέφτω σε άλλες. Γυναίκες δεν πιστεύω ότι θα το έκανε ποτέ αυτό άνδρας. Αλλά γυναίκες τι ψάχνεις για αυτές είναι το Facebook.

Δημοσ.

Εμένα εχει 15 με ψαρωνε να δει αν την πέφτω σε άλλες. Γυναίκες δεν πιστεύω ότι θα το έκανε ποτέ αυτό άνδρας. Αλλά γυναίκες τι ψάχνεις για αυτές είναι το Facebook.

Αυτό που γράφεις είναι red alert!

Δηλαδή θα πρέπει να είμαστε πονηρεμένοι ότι αν σου στείλει κάποια μνμα θα μπορούσε να είναι fake και από πίσω να είναι το "προσωπό"!! Άντε να στο κάνει μια φορά. Αλλά πάνω από μία απλά Σατανικό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...