localy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 σκεφτομαι νσ αγορασω ενα κλειδι valid για τα windows 10 .αλλα την να επιλεξω oem η retail?εχω τα windows 7 τωρα και θα κανω καθαρη εγκατασταση. το oem κλειδι ειναι 10 eyro φτηνοτερο απο το retail. τι ειναι προτιμοτερο?
Spawn123 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Προ-εγκατεστημένο λογισμικό (ΟΕΜ/DSP)Το προ-εγκατεστημένο λογισμικό διατίθεται σε μορφή DSP / OEM και έχει δημιουργηθεί με σκοπό α)να προ-εγκαθίσταται σε νέους Η/Υ και servers αποκλειστικά από κατασκευαστές υπολογιστών/servers με σκοπό την μεταπώληση, ή β)να συνοδεύει τον ηλεκτρονικό υπολογιστή ή server στον οποίο εγκαταστάθηκε αρχικά από τον κατασκευαστή του (System Builder ή OEM Κατασκευαστή) Πακέτα Λιανικής (Retail/FPP)Τα πακέτα λιανικής Retail / FPP (Full Packaged Products) είναι διαθέσιμα μέσω καταστημάτων λιανικής πώλησης και απευθύνονται τόσο σε οικιακούς χρήστες όσο και σε πολύ μικρές εταιρίες έως 10 Η/Υ. Επιτρέπουν εγκατάσταση και χρήση του λογισμικού σε 1 συσκευή. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται ο αριθμός – κλειδί για την ενεργοποίηση του προϊόντος και αποθηκευτικό μέσο ή link σε online τοποθεσία για την εγκατάσταση.Αν τα θες για ένα μόνο μηχάνημα, νομίζω πως το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις και με τα 2, μη σε πάρω και στο λαιμό μου όμως!
dpolal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Χρησιμοποίησε το κλειδί των windws 7 που ήδη έχεις για να κάνεις την ενεργοποίηση των 10, δεν χρειάζεται να αγοράσεις νέο. Θα κατεβάσεις το σωστό win 10 iso, δηλαδή αν έχεις win 7 Home θα κατεβάσεις την αντίστοιχη έκδοση 10 και όχι π.χ. τα pro, θα κάνεις καθαρή εγκατάσταση και μετά θα δώσεις το κλειδί από τα 7 για την ενεργοποίηση. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι διαθέτεις valid κλειδί windows 7 και όχι τίποτα cracarισμένα. 1
localy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 ναι τα windows 7 που εχω ειναι ενεργοποιημενα νομιμα και εκδοση professional οποτε κανω upgrade free και ενεργοποιουντε μονα τους η αντιστοιχη εκδοση των 10.η αγοραζω ενα retail κλειδι για εγκατασταση καθαρη σε αλλο pc απο την αρχη.?
dpolal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Θα κατεβάσεις το σωστό win 10 iso, δηλαδή αν έχεις win 7 Home θα κατεβάσεις την αντίστοιχη έκδοση 10 και όχι π.χ. τα pro, θα κάνεις καθαρή εγκατάσταση και μετά θα δώσεις το κλειδί από τα 7 για την ενεργοποίηση. Νομίζω ήμουν σαφής. 1
Wagner669 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 ναι τα windows 7 που εχω ειναι ενεργοποιημενα νομιμα και εκδοση professional οποτε κανω upgrade free και ενεργοποιουντε μονα τους η αντιστοιχη εκδοση των 10.η αγοραζω ενα retail κλειδι για εγκατασταση καθαρη σε αλλο pc απο την αρχη.? Εαν όπως λες είναι γνήσιο το κλειδί των Win 7, κατεβάζεις το Windows 10 upgrade "for customers who use assistive technologies" και κάνεις αναβάθμιση των Win 7 Pro σε Win 10 Pro (x64) Όταν ολοκληρωθεί η διαδηκασια αναβαθμησης, θα πας στις ρυθμίσεις να δεις αν εχει γινει activation, οπου θα δεις "Your Windows copy is activated with digital license key". Που σημαινει οτι δεχτικαν το κλειδι σου και πλεον στο συγκεκριμενο συστημα (mobo+cpu) δεν χρειαζεται να ξανακανεις activation Για καλυτερη λειτουργια, κατεβαζεις και το Win10 Media Creation tool" φτιαχνεις νεο USB stick με δεκαρια και κανεις format και fresh-install
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα