patrickdrd Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 θελω να φορτωσω σε usb stick windows 8.1 & το iso του ρωσου που βρηκαμε εδω: http://www.insomnia.gr/topic/645931-%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%8D%CE%B3%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF-boot-cd-usb-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-hirens-uefi-support/page-3 να βγαζει μενου δηλαδη να διαλεξω με τι να μπουταρω, με ποιο προγραμμα μπορω; googlαρα λιγο, αλλα ακρη δεν εβγαλα, εχει WinSetupFromUSB, εχει YUMI, εχει xboot, ενα σωρο πραγματα: http://www.makeuseof.com/tag/bootable-multiboot-usb/ αλλα λιγο μπλεξιμο με linux κλπ, αν ξερει κανεις ας μας πει πως το κανουμε υ.γ. κατα προτιμηση portable
KilliK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 ψαχων και εγω κατι τετοιο, θελω να φτιαξω ενα usb το οποιο να μπουταρει σε μενου απο το οποιο επιλεγω να φορτωσει: 1.windows xp h 7 η 10 αν ειναι εφικτο. 2.lubuntu live persistent 3.gparted
patrickdrd Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 το xboot μ αρεσει so far, εχει και τεστ προγραμματακι να τεσταρεις το "compilation" μετα, τωρα τι σοϊ τεστ κανει δεν ξερω, εχει και να κανεις edit (π.χ. για τον ρωσο που βγαζει updates), θα το δοκιμασω απ το σπιτι
Raptorex Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Το WinSetupFromUSB έχω χρησιμοποιήσει για φτιάξω multiboot στικάκι με μενού windows7/8.1/ubuntu και δουλεύει χωρίς πρόβλημα. Το iso του ρώσσου έχει το 78setup ως πρόγραμμα εγκατάστασης windows όπου μπορείς να ενσωματώσεις τα install.wim η install.esd των windows που θέλεις.
patrickdrd Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 και γιατι να μην το κανω ανεξαρτητο; αν θελω να βαλω π.χ. και hiren, να μπορουσα να πεταξω κι αυτο και γενικα οτι iso εχω, μες στο στικ και αν βρεθει κανα update να μπορω να αφαιρεσω την εγγραφη και να περασω παλι το νεο.. και το acronis π.χ. νομιζω μια καλη λυση ειναι να περαστει ως ανεξαρτητο γιατι ο ρωσος κανει πολυ ωρα να φορτωσει, οποτε μπορει να ειναι και μονο του για να φορτωνει πιο γρηγορα..
patrickdrd Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 οκ, το δοκιμασα το xboot με ενα windows 10 iso και επαιξε, θα δω κι αργοτερα που θα το φορτωσω, φτιαχνει ενα αρχειο μενου που μπορεις να το πειραξεις/κανεις edit, ενω τα iso απ οτι ειδα τα αντιγραφει σε φακελο μεσα στο usb, καπως ετσι φανταζομαι θα δουλευουν και τα υπολοιπα
jokerakias Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 winsetupfromusb από εμενα...έχω φορτώσει περίπου 10 os και είναι το μόνο που με έχει βολεψει περισσότερο και από το yumi...
patrickdrd Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 το προβλημα στο δικο μου λαπτοπ ειναι οτι δεν μου εμφανιζει κανενα μενου για να διαλεξω τι θελω να μπουταρει,ακομα και του acronis π.χ. το μενου (που βγαζει ενα true image - επιλογη-1 - κι ενα system report επιλογη-2)που χρησιμοποιω καιρο δεν εμφανιζοταν ποτε και πατουσα το 1 "στα τυφλα" καθε φορα,γιατι διαφορετικα δεν συνεχιζει, παιδευτηκα αρκετες ωρες παντως χθες, το xboot σκαει και μου φανηκε προχειροδουλεια,συνεχισα με winsetupfromusb, αλλα το στικ ηταν ntfs και μετα ειδα οτι εχει προβληματα με το uefi,οποτε το ξαναεπιασα με fat32, αλλα παλι δεν αναγνωριζοταν το στικακι στο μπουτ,οποτε περασα απο rufus και εκανα κι εκει 2-3 δοκιμες, παλι δεν επαιζε καλα,εμφανιστηκε μονο κανα δυο φορες το windows 8.1 που ηταν το προεπιλεγμενο,για επιλογη/μενου ουτε λογος.. εβαλα και το easybcd που ειχα και παλιοτερα, μπας και το εστηνα απο εκει,ουτε αυτο επαιξε.. εγω ενεργοποιημενα uefi & secure boot, πρεπει να τα θυσιασω για να κανω boot απ το usb και να φαινονται τα μενου;@Raptorex, @jokerakias πως κανατε/κανετε format; ntfs ή fat;
patrickdrd Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 update: φορματ σε 32gb στικακι με fat32 και περασμα δυο λειτουργικα win10 & win8.1 επαιξαν μια χαρα, δεν εμφανιζεται ομως το grub4dos custom menu, αρα δεν μπορω να δω τα iso, εχω ενεργοποιημενα βεβαια uefi & secure boot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα