Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Χτες κατά τις 8 το βράδυ έφυγα από την δουλειά. Είχα κάνει πριν ένα καθαρισμό στο δίσκο του συστήματος και είχα μεταφερει αρκετα αρχεια σε εναν δευτερο δίσκο που εχω.

Σήμερα το πρωί ξαφνικά βλέπω το dropbox Οτι δεν μπορεί να διαχειριστεί τον δισκο γιατι ειναι γεματος

Μπαινω και βλέπω ότι είναι full χωρίς ελευθερο χώρο. Χτες το βράδυ ήταν με ελευθερο χώρο 7GB

Δεν ξέρω τι έγινε. Updates δεν γινονται εγκατάσταση αυτοματα, αλλος δεν εχει πρόσβαση στο pc Μου.

Δεν ξέρω πραγματικά

Δημοσ.

xμμ παλια ελαβα κι εγω μυνημα οτι ο δισκος μου ηταν σχεδον γεματος ενω ηταν στο 50%. Δε θυμαμαι πως, αλλα εψαξα Online και το διορθωσα.

Δημοσ.

Εμένα ήταν 0. Πως καλύφθηκαν 7gb σε ένα βράδυ?

7gb ελευθερου χωρου ειναι πολυ λιγα για windows λειτουργικο συστημα, ακομα και σε σκληρο η partition εκτος συστηματος.

Αν ενεργοποιησεις τα κρυφα αρχεια θα δεις οτι καποιες φορες, ειδικα τα windows 10, σωζουν αρχεια δεξια αριστερα και οχι μονο στον system hdd.

Επισης το System volume information και τα temp directories γεμιζουν για πλακα.

Τρεξε ενα checkdisk και κανε μια system εκκαθαριση δισκου, ωστε να σβησεις προσωρινα update files, etc.

Και ελευθερωσε καποιο χωρο ψιλοαμεσα.

Τελος υπαρχει περιπτωση προβληματος του δισκου για αυτο εκτελεσε και ενα hdd sentinel να δεις κατασταση.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό μπορεί να είναι και μόλυνση. Το έχω δει. Δοκίμασε να σβήσεις κάτι και αν ξαναγεμίσει αμέσως τότε είναι σίγουρα ιός.

Κάνε έλεγχο με adwcleaner, malwarebytes και antivirus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...