Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οντως μεγαλη ξενερα αυτο με το led και το τζαμακι αλλα τι να κανεις..Να ρωτησω και εγω μια απορια για ενα προβλημα που μου εβγαλε τελευταια το Α5 μου.Απο ενα σημειο και μετα αρχισε ενω το εχω στην τσεπη και με παιρνει καποιος η οθονη ενεργοποιειται και αμα ακουμπαει καπου απανταει μονο του ή απορριπτει κλησεις μονο του.Εψαξα ρυθμισεις δεν βρηκα κατι σχετικο τσεκαρα και proximity sensor αλλα δουλευει κανονικα στις υπολοιπες περιπτωσεις.Καμια ιδεα?

Έχε υπόψιν σου, ότι όταν το κινητό είναι στην τσέπη με την οθόνη στραμμένη προς το σώμα μας, όταν "ξυπνήσει" η οθόνη λόγω κλήσης, αισθάνεται το άγγιγμα του σώματός μας γι'αυτό και απαντάει ή απορρίπτει κλήσεις. Καλό είναι πάντως να το ξηλωσεις clean master έτσι κι αλλιώς
Δημοσ.

Και εμένα μου το έκανε χθες αυτό...

Με το s4 ποτε μου το έκανε..

Η ram δεν πέφτει ποτε κάτω απο το 65% είναι φυσιολογικό?

Πάντως τα καλώδια είναι μαπέ..

Ένας φίλος πήρε τπ s6 και έχει το ίδιο πρόβλημα με το καλώδιο..

Δημοσ.

Και εμένα μου το έκανε χθες αυτό...

Με το s4 ποτε μου το έκανε..

Η ram δεν πέφτει ποτε κάτω απο το 65% είναι φυσιολογικό?

Πάντως τα καλώδια είναι μαπέ..

Ένας φίλος πήρε τπ s6 και έχει το ίδιο πρόβλημα με το καλώδιο..

Ίσως η οθόνη στις πιο καινούριες συσκευές να είναι πιο ευαίσθητη στην επαφή για να έχει καλύτερη απόκριση. Η ραμ θα πρέπει να είναι όσο πιο γεμάτη γίνεται για να μπορεις να εναλάσσεις εφαρμογές χωρίς να χρειάζεται να ξανανοίγουν από την αρχή και να καίει - κατ'επέκταση - πιο πολλή μπαταρία το κινητό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...