Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα..χθες αγόρασα το a5 2016.

Όταν έχω μια ειδοποίήση δεν ανάβει κάποιο led υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν την έχω βρεί?

Και ένα ακόμη στο s4 ππυ είχα όταν ήθελα να πάρω τηλ επέλεγα την επαφή και απλά έβαζα το κινητό στο αυτί μου και έπερνε αυτόματα τηλ...μήπως γίνετε και στο a5?

Και έχω θέμα με το τζαμάκι που έβαλα..

Απο το κατάστημα ππου το αγορασα με έιπαν πτι στα a5 αφήνουν λίγο κενό αριστερά και δεξιά..

Είναι αλήθεια ή είναι μάρκα μαιμού κι δεν εφαρμόζει καλ στην οθόνη?

Δημοσ.

Καλημέρα,

• το Α5 (2016) δεν έχει notification led. Μπορείς να το ρυθμίσεις να κάνει μια ελαφρία δόνηση όταν το πιάνεις σε περίπτωση που έχεις κάποια ειδοποίηση.
  • Απευθείας κλήση δε νομίζω να την έχει
  • η οθόνη του ειναι κυρτή στις άκρες και όντως κάνει αυτή τη θολούρα στην άκρη (halo effect). Ανάλογα το τζαμάκι κάνει και περισσότερο η λιγότερο
Δημοσ.

<p>

Καλημέρα,

• το Α5 (2016) δεν έχει notification led. Μπορείς να το ρυθμίσεις να κάνει μια ελαφρία δόνηση όταν το πιάνεις σε περίπτωση που έχεις κάποια ειδοποίηση.
  • Απευθείας κλήση δε νομίζω να την έχει
  • η οθόνη του ειναι κυρτή στις άκρες και όντως κάνει αυτή τη θολούρα στην άκρη (halo effect). Ανάλογα το τζαμάκι κάνει και περισσότερο η λιγότερο

Καλά τετοιο κινητό και να μην έχει led?

Έλεος..

Αυτό την δόνηση το έκανα αλλά εντάξει δεν είναι βολικό..

Οπότε και άλλο τζαμάκι να βάλω πάλι θα έχει κενό. ξενέρωσα μια με το τζαμάκι και μια με το led αλλα είναι λπάρα πολύ καλό..

Δημοσ.

δες μήπως έχει την επιλογή στις ρυθμίσεις όπως στο s7 και τις ειδοποιήσεις τις δείχνει στην κλειδωμένη οθόνη always on display λέγετε

Δημοσ.

Το έκανα αυτό..απλά το led ήταν ευκολία...γιατί τώρα κάθε λίγο πρεπει να ανοίγω την οθόνη..

Εντάξει αυρο λεπτομέρεια είναξ..το τζαμάκι που δεν παταει καλα νε ενοχλεί..χάλια φαίνεται

Δημοσ.

Ή το Light Manager - LED Settings ή δεν παιζει αυτο αν δεν εχει το κινητο LED ;

Αν δεν έχει το κινητό πως θα ανάψει;

• Like 1
Δημοσ.

Ή το Light Manager - LED Settings ή δεν παιζει αυτο αν δεν εχει το κινητο LED ;

Δεν θα κάνεις κάτι , γι'αυτό σου είπα με το Flash
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα...για να μην ανοίγω άλλο θέμα..

Το αυθεντικό καλώδιο κάνει 200 ώρες για να φορτίσει το κινητό.

έβαλα ένα της blitzwolf και το φόρτισε πιο γρήγορα..

παίζει να έχει πρόβλημα το καλώδιο ;

Ηταν 50% και σε 2 ωρες πήγε 70% με το αυφθεντικό καλώδιο

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.

Οντως μεγαλη ξενερα αυτο με το led και το τζαμακι αλλα τι να κανεις..Να ρωτησω και εγω μια απορια για ενα προβλημα που μου εβγαλε τελευταια το Α5 μου.Απο ενα σημειο και μετα αρχισε ενω το εχω στην τσεπη και με παιρνει καποιος η οθονη ενεργοποιειται και αμα ακουμπαει καπου απανταει μονο του ή απορριπτει κλησεις μονο του.Εψαξα ρυθμισεις δεν βρηκα κατι σχετικο τσεκαρα και proximity sensor αλλα δουλευει κανονικα στις υπολοιπες περιπτωσεις.Καμια ιδεα?

Δημοσ.

Οντως μεγαλη ξενερα αυτο με το led και το τζαμακι αλλα τι να κανεις..Να ρωτησω και εγω μια απορια για ενα προβλημα που μου εβγαλε τελευταια το Α5 μου.Απο ενα σημειο και μετα αρχισε ενω το εχω στην τσεπη και με παιρνει καποιος η οθονη ενεργοποιειται και αμα ακουμπαει καπου απανταει μονο του ή απορριπτει κλησεις μονο του.Εψαξα ρυθμισεις δεν βρηκα κατι σχετικο τσεκαρα και proximity sensor αλλα δουλευει κανονικα στις υπολοιπες περιπτωσεις.Καμια ιδεα?

Μήπως έχεις κανένα clean master ή κανένα παρεμφερή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...