Stogianz Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Ένα απο τα καλύτερα controllers και για το pc. 39,90 με επόμενη τιμή σκρουτζ τα 50ευρώ. Είναι η έκδοση με το audio jack 3,5 οπότε μπορείς να συνδέσεις και τα ακουστικά σου. Link
ziggywas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Πρέπει να είναι η πρώτη έκδοση, χωρίς bluetooth, σωστά; Οπότε δεν κάνει για PC;
Lokokokakau Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Είμαι εντελώς άσχετος με αυτά τα περιφερειακά αλλά βλέπω ότι κάνει για πισι, έχει Bluetooth δλδ. Επίσης το ίδιο μαγαζί έχει το μαύρο χειριστήριο δύο ευρώ φθηνότερα για όποιον ενδιαφέρεται.
ziggywas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Είμαι εντελώς άσχετος με αυτά τα περιφερειακά αλλά βλέπω ότι κάνει για πισι, έχει Bluetooth δλδ. Επίσης το ίδιο μαγαζί έχει το μαύρο χειριστήριο δύο ευρώ φθηνότερα για όποιον ενδιαφέρεται. Το μαύρο έχει βάλει ο TS. Όσο για το bluetooth, αν όντως έχει, τότε ποια η διαφορά με το νέο (πιο ακριβό); Site: XBOXONE Controller
Stogianz Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Εγώ χρησιμοποιώ τον ανταπτορα για να τα συνδέσω στον υπολογιστή. Ακομα αν τύχει και εχω μείνει απο μπαταρία τα βάζω με ενα απλό καλώδιο miscro usb. 2
Exploticon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 με μεταφορικα βγαινει 43.80 αυτο εχει μεσα ανταμπτορα για pc η δεν αξιζει να το παρω?
uesugi1989 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 σεps4 κάνει; θέλω ένα για δοκιμή Σε ps4 νομίζω μόνο το elite controller πρέπει να κάνει και αυτό με πολύ μοντάρισμα, κάτι τέτοιο είχα διαβάσει πρόσφατα που ενδιαφερόμουν για το θέμα. Αν και νομίζω με κανά μελλοντικό firmware upgrade του ps4, η συμβατότητα θα αφαιρεθεί. Δυστυχώς γιατί τα χειριστήρια του ps4 είναι γτπ κατά τη γνώμη μου. Υπάρχουν και custom του ps4 με layout σαν του xbox αλλά είναι πολύ πιο ακριβά
Stogianz Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 με μεταφορικα βγαινει 43.80 αυτο εχει μεσα ανταμπτορα για pc η δεν αξιζει να το παρω? Ο ανταπτορας για το ασύρματο πωλείται ξεχωριστά. Αν θες ενσύρματα απλά το συνδεεις με ενα micro usb.
Heybro Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δεν συμφέρει βασικά μιας και 20 ευρώ έχει ο αντάπτορας. Στα 47 από Ελλάδα έχει το νέο που έχει Bluetooth ενσωματωμένο και δεν χρειάζεται ανταπτορα.
BrocasHelm Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Θέλει adapter, είναι το 1697 και όχι το 1706 που έχει Bluetooth. Βέβαια και το καινούριο με Bluetooth παίζει μόνο στα Windows 10. 1
BrocasHelm Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Αν το πήρε κανείς, απλά ενημερωτικά, για να το συνδέσεις με καλώδιο με windows 7 (ίσως και 8/8.1, στα 10 λογικά δουλεύει απροβλημάτιστα) θέλει κολπάκι, γιατί έχει διαφορετικό hardware ID από τα άλλα. Για αρχή κατεβάζεις τους drivers γιατί δεν υπάρχουν πλέον επίσημα στην σελίδα της microsoft. Για x64 ψάχνεις αυτό xb1usb.11059.0.140526x64.msi και ένα μέρος που μπορείς να το βρεις είναι πχ το https://www.techspot.com/drivers/driver/file/information/17648/ Μετά επειδή το συγκεκριμένο controller έχει ως PID το 02DD αντί για 02D1 ή 02D2 που είναι τα επίσημα από το update catalog της microsoft, θέλει φτιάξιμο το inf αρχείο. Ακολουθείς τις οδηγίες εδώ https://www.reddit.com/r/xbox/comments/3jxe36/new_xbone_controller_with_25mm_jack_not_working/ και πλέον δουλεύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα