bahamut zero Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Σήμερα ενώ χρησιμοποιούσα το laptop μου άνοιξα σε κάποια φάση την οθόνη μου λίγο παραπάνω (μιλάμε για γωνία λίγο μεγαλύτερη από 90 μοίρες, όχι κάτι υπερβολικό). Ακούστηκε κάτι σαν κλικ και η θήκη άνοιξε κάπως σε εκείνο το σημείο. όταν το έχω κανονικά δε φαίνεται αλλά όταν πιέζω το σημείο εκείνο ελαφρώς το πλαστικό υποχωρεί. δεν είναι συμπαγές σαν το αριστερό. Βάζω και φώτο για να καταλάβετε για ποιο σημείο μιλάω. Το λάπτοπ αγοράστηκε τον οκτώβριο. Τι κάνω; Παίρνω το serivce της Lenovo? Μιλάω με το μαγαζί που το αγόρασα; ευχαριστώ
coolerman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δική σου υπαιτιότητα είναι..δεν νομίζω να γίνεται κάτι!
bahamut zero Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δικιά μου υπαιτιότητα το να ανοίγω την οθόνη του laptop? και πώς να το δουλεύω; με κλειστό καπάκι; 2
TheAccountant Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Σήμερα ενώ χρησιμοποιούσα το laptop μου άνοιξα σε κάποια φάση την οθόνη μου λίγο παραπάνω (μιλάμε για γωνία λίγο μεγαλύτερη από 90 μοίρες, όχι κάτι υπερβολικό). Ακούστηκε κάτι σαν κλικ και η θήκη άνοιξε κάπως σε εκείνο το σημείο. όταν το έχω κανονικά δε φαίνεται αλλά όταν πιέζω το σημείο εκείνο ελαφρώς το πλαστικό υποχωρεί. δεν είναι συμπαγές σαν το αριστερό. Βάζω και φώτο για να καταλάβετε για ποιο σημείο μιλάω. Το λάπτοπ αγοράστηκε τον οκτώβριο. Τι κάνω; Παίρνω το serivce της Lenovo? Μιλάω με το μαγαζί που το αγόρασα; ευχαριστώ Απευθειας με Λενοβο μιλας. Ειναι ξεκαθαρη αστοχία υλικου αλλα μπορουν ανετα να τα ριξουν σε σενα. Δυστηχως τα hinges ειναι απο εκεινα τα σημεια που δυσκολα αποδεικνυεις οτι δεν φταις. Σε καθε περιπτωση θεωρω οτι θα δειξουν καλη πιστη και θα στο φτιάξουν. Λογικα ειτε ξεβιδώθηκε κανας μεντεσες είτε εσπασε καμια αθλια πλαστικη βάση. Σε καθε περιπτωση δεν ειναι δικο σου το φταιξιμο οπως τα περιγραφεις. Μου ειχε τυχει και σε μενα παλιοτερα σε Sony. Μου το επιδιορθωσαν ομως μετα απο μερικους μηνες το ξαναπαθε. Το ανοιξα και το διορθωσα μονιμα.
coolerman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δικιά μου υπαιτιότητα το να ανοίγω την οθόνη του laptop? και πώς να το δουλεύω; με κλειστό καπάκι; "Τερμάτισαν" κατα το άνοιγμα όπως καταλαβαίνεις,με αποτέλεσμα να σπάσουν
bahamut zero Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Απευθειας με Λενοβο μιλας. Ειναι ξεκαθαρη αστοχία υλικου αλλα μπορουν ανετα να τα ριξουν σε σενα. Δυστηχως τα hinges ειναι απο εκεινα τα σημεια που δυσκολα αποδεικνυεις οτι δεν φταις. Σε καθε περιπτωση θεωρω οτι θα δειξουν καλη πιστη και θα στο φτιάξουν. Λογικα ειτε ξεβιδώθηκε κανας μεντεσες είτε εσπασε καμια αθλια πλαστικη βάση. Σε καθε περιπτωση δεν ειναι δικο σου το φταιξιμο οπως τα περιγραφεις. Μου ειχε τυχει και σε μενα παλιοτερα σε Sony. Μου το επιδιορθωσαν ομως μετα απο μερικους μηνες το ξαναπαθε. Το ανοιξα και το διορθωσα μονιμα. Θα επικοινωνήσω άυριο. Μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί πραγματικά δε ζορίστηκε η σύνδεση. Το άνοιξα όπως είπα λίγο πάνω από 90 μοίρες. Πιο πολύ πόσταρα γιατί δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να το προκάλεσε "Τερμάτισαν" κατα το άνοιγμα όπως καταλαβαίνεις,με αποτέλεσμα να σπάσουν Τερματίζει στις 100 μοίρες;
TheAccountant Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 "Τερμάτισαν" κατα το άνοιγμα όπως καταλαβαίνεις,με αποτέλεσμα να σπάσουν κανεις αστοχες υποθεσεις. Ακομα και να τερματίσει, δεν σημαινει πως θα πρεπει να σπασει με την παραμικρη πιεση. Θα πρεπει να εχει μια λογικη αντοχη.
coolerman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Τερματίζει στις 100 μοίρες; ίσως να υπάρχει αστοχία υλικού και με τον καιρό την "άκουσε",μην ξεχνάμε δέχεται αρκετή πιέση το συγκεκριμένο εκεί σημείο. μίλησε με lenovo και ενημερωσέ μας κανεις αστοχες υποθεσεις. Ακομα και να τερματίσει, δεν σημαινει πως θα πρεπει να σπασει με την παραμικρη πιεση. Θα πρεπει να εχει μια λογικη αντοχη. οκ σε ευχαριστώ για την παρατήρηση σου. ΔΕΝ είναι παντού τα ίδια
olimpiakos 7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δυστυχως τα εσωτερικα του ειναι μαπα η ποιοτητα...Παθων και γω με ενα Lenovo G40-30 εχουν σπασει οι μεντεσεδες και τωρα η οθονη στηριζεται απτις βιδες τις εξωτερικες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα