Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα ιδια εκανε το εν λογω καταστημα και σε rma evga τροφοδοτικου.

Εστειλε gold τροφοδοτικο στην εταιρεια για επισκευη του στειλανε platinum τροφοδοτικο και νεα αποδειξη δεν του κοψανε.

Αν το EBW κλεισει και ο πελατης του παθει κατι και πρεπει να το στειλει στην εταιρεια πως θα τον καλυψει οταν δει στην αποδειξη διαφορετικο προιον?

ναι fulgore ετσι ειναι τα rma δεν υπαρχουν παραστατικα απλα στελνουν ενα τροφοδοτικο ετσι στην τυχη κ αντε να το αποδειξεις μετα!

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θες αποδειξη λεβεντη μ? θες ανανεωση εγγυησης? πληρωσε τα λεφτα που ζηταγε η palit ειναι τοσο απλο.

Σε κάτι μέσα στην εγγύηση? Θα χαρώ να σε δω να το κάνεις σε αντίστοιχη περίπτωση.

• Like 7
Δημοσ.

Εννοεις να υπαναχωρησει απο τα νομιμα δικαιωματα του, προκειμενου να ικανοποιησει το καταστημα, οπου ειναι και λαθος;

το καταστημα αποτι ειδα χρεωθηκε την αλλαγη συν οτι μεταφορικα χρειαστηκαν κ θα  παρει καινουρια κ πολυ καλυτερη απο το σαπακι που ειχε αγορασει αρχικα. τι συζηταμε ακριβως εδω? περι ανεμων κ υδατων?

• Moderators
Δημοσ.

θες αποδειξη λεβεντη μ? θες ανανεωση εγγυησης? πληρωσε τα λεφτα που ζηταγε η palit ειναι τοσο απλο.

Μα δεν αγόρασε από την Palit από το ebw αγόρασε που βρίσκεται στην Ελλάδα οπότε το κατάστημα πρεπει μα πράξει σύμφωνα με τους ελλινικους νόμους

• Like 1
Δημοσ.

Σε κάτι μέσα στην εγγύηση? Θα χαρώ να σε δω να το κάνεις σε αντίστοιχη περίπτωση.

αυτο να το πεις στην palit που αγορασε οχι σε μενα.

Δημοσ.

το καταστημα αποτι ειδα χρεωθηκε την αλλαγη συν οτι μεταφορικα χρειαστηκαν κ θα  παρει καινουρια κ πολυ καλυτερη απο το σαπακι που ειχε αγορασει αρχικα. τι συζηταμε ακριβως εδω? περι ανεμων κ υδατων?

Το καταστημα του λεει απο την πρωτη μερα χιλιες δυο μπουρδες και το παιζουν ανηξεροι στο προβλημα του. Δεν ειναι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που την παταει απο αυτους.

Εσυ εισαι του καταστηματος και εκτροχιαζεις το θεμα με ασχετα πραγματα η ασχετος γενικοτερα;

• Like 7
Δημοσ.

Εννοεις να υπαναχωρησει απο τα νομιμα δικαιωματα του, προκειμενου να ικανοποιησει το καταστημα, οπου ειναι και λαθος;

κανενα δικαιωμα δεν χανει εχει την αρχικη του εγγυηση. ας βαλει τον συνηγορο να εποκοινωνησει με την palit κ να απαιτησει ανανεωση εγγυησης.

Το καταστημα του λεει απο την πρωτη μερα χιλιες δυο μπουρδες και το παιζουν ανηξεροι στο προβλημα του. Δεν ειναι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που την παταει απο αυτους.

Εσυ εισαι του καταστηματος και εκτροχιαζεις το θεμα με ασχετα πραγματα η ασχετος γενικοτερα;

απαγορευεται να λεμε την γνωμη μας? εσυ ποιος εισαι? εγω βλεπω μια χαρα θα βολευτει με την καινουρια καρτουλα.

Δημοσ.

Να πληρωσω για κατι εντος εγγυησης? Κλαιω απο τα γελια... :-D

θα ισχυει η εγγυηση απο την πρωτη αγορα. δεν ανανεωνεται πουθενα στον πλανητη η εγγυηση σε περιπτωση που χαλασει.

Μαγκα μου ειπες κατι λαθος και παραπλαντητικο. Σε αποστομωσα με 5-6 διαφορετικα λινκ και 2 νομους που αναιρουν τις αναληθειες που συνεχως λες και καταρριπτουν τα ομορφα σου τα επιχειρηματα. Τι αλλο θελεις?

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

κανενα δικαιωμα δεν χανει εχει την αρχικη του εγγυηση. ας βαλει τον συνηγορο να εποκοινωνησει με την palit κ να απαιτησει ανανεωση εγγυησης.

Νόμιμο δικαίωμα του ειναι και η ανανέωση εγγύησης, το κατάστημα κανονικά για να ειν καλυμενο και λογιστικά (αυτό προσπαθεί να αποφύγει) πρέπει να κόψει πιστωτικό το ποσό της παλιάς κάρτας, και να τιμολόγησει την νέα κάρτα, λογιστικά δεν μπορεί να αλλάξει την κάρτα με διαφορετική κάρτα από την στιγμή που η νέα έχει άλλο cooler έχει και άλλο part number

Για την Εφορία μια τέτοια αλλαγή ειν σαν να αγοράς αγγούρια και επειδή ήταν χαλασμένα να σου έδωσαν κολοκύθια με τη δικαιολογία ότι και αυτά λαχανικά ειναι

• Like 3
Δημοσ.

Σεβαστή η αποψή σου αλλά μέχρι εκεί. Το τι θα κάνει ο TS και ο Συνήγορος και με ποιον θα επικοινωνίσει δεν είναι δικό σου θέμα. Ο φίλος μπορεί να θέλει να διεκδικήσει τα νομιμα δικαιωματά του μέχρι τέλους είτε αρέσει στο κατάστημα είτε οχι.

• Like 1
Δημοσ.

απαγορευεται να λεμε την γνωμη μας? εσυ ποιος εισαι? εγω βλεπω μια χαρα θα βολευτει με την καινουρια καρτουλα.

Δεν υπαρχει απαγορευση της γνωμης, υπαρχουν ομως νομοι και διαταξεις. Εσυ μπορει να πιστευεις πως ο νομος λεει πως θα πρεπει και να τους αποζημειωσει στο τελος, δεν κανει αυτο ομως λιγοτερο ακυρη την γνωμη σου.

Εγω ειμαι καποιος με ασχημες εμπειριες απο το καταστημα, καποιος που διαβασε πεντε πραγματα τα δικαιωματα του, και καποιος που βλεπει ακυρες απαντησεις τυπου να τους χαρισει κατι εκατονταδες ευρω που ΠΛΗΡΩΣΕ και εσυ το βλεπεις ως τολμη και γοητεια.

Εσυ βλεπεις πως θα βολευτει με μια καρτα που του την εχουνε βγαλει ξινή εδω και κατι μηνες. 

Μαλιστα.

Δημοσ.
Εσυ βλεπεις πως θα βολευτει με μια καρτα που του την εχουνε βγαλει ξινή εδω και κατι μηνες. 

Μαλιστα.

Εδω μιλαμε για νομους. Νομους που ισχυουν για να προστατευουν τον καταναλωτη και αυτος εχει κολλησει στο γεγονος πως επειδη η νεα καρτα ειναι non reference και εχει αλλη ψυκτρα και 50MHz παραπανω clock αυτο την κανει καλυτερη και μη-σαπια (ΛΟΛ) και πρεπει να σταματησω εκει και να μην διεκδικησω τα δικαιωματα μου.

It takes a very special kind of person για να σηκωνει τετοιους strawman... H πολυ απλα ζηλευει?

Δεν το αποκλειω, εχω δει αρκετα τον τελευταιο καιρο.

• Like 3
Δημοσ.

Να πληρωσω για κατι εντος εγγυησης? Κλαιω απο τα γελια... :-D

Μαγκα μου ειπες κατι λαθος και παραπλαντητικο. Σε αποστομωσα με 5-6 διαφορετικα λινκ και 2 νομους που αναιρουν τις αναληθειες που συνεχως λες και καταρριπτουν τα ομορφα σου τα επιχειρηματα (strawman). Τι αλλο θελεις?

latest?cb=20150717173846 καλη τυχη στην καινουρια σου περιπετεια!

• Like 1
Δημοσ.

Κοβουν αποδειξη με μηδενικη αξια λογω αντικαταστασης.Ισχυει η νεα εγγυηση απο την συγκεκριμενη ημερομηνια.

• Like 3
Δημοσ.

Εδω μιλαμε για νομους. Νομους που ισχυουν για να προστατευουν τον καταναλωτη και αυτος εχει κολλησει στο γεγονος πως επειδη η νεα καρτα ειναι non reference και εχει αλλη ψυκτρα και 50MHz παραπανω clock αυτο την κανει καλυτερη και μη-σαπια (ΛΟΛ) και πρεπει να σταματησω εκει και να μην διεκδικησω τα δικαιωματα μου.

It takes a very special kind of person για να σηκωνει τετοιους strawman...

Κοιταξε αστον να ειναι ακυρος αυτος και να νομιζει πως το δικαιωμα της αποψης με μαγικο τροπο υπερισχυει της νομοθεσιας, περιμενε εσυ τωρα μεχρι αυριο για γραπτη απαντηση απο το καταστημα και τον συνηγορο για το θεμα σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...