Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Η καρτα εξ αρχης ηταν εντος εγγυησης. Αγορασμενη το Φλεβαρη του 16 (αρα εγγυηση μεχρι Φλεβαρη του 18 στην Ευρωπη). Εγω δεν πληρωσα τιποτα. Τωρα γιατι η Palit ηθελε 120€ για "service fee" σε καρτα εντος εγγυησης (η οποια ηταν ο ορισμος του προβληματος που αξιζει αντικατασταση) δεν εχω ιδεα. Ειπαν οτι θα προωθησουν το αιτημα μου κλπ κλπ και θα με ενημερωσουν. Προς το παρον τιποτα! Το EBW δεν εστειλε καποιο παραστατικο. Το μονο που εχω ειναι αυτο (quote απο επικοινωνια με EBW): "Όπως και να χει εμείς θέλαμε να δώσουμε ενα τέλος σε όλη αυτη την ιστορία και πληρώσαμε 146,97€ για την αντικατάσταση συμπεριλαμβανομένου τα μεταφορικά της επιστροφής.Η κάρτα σας όπως μας ενημέρωσαν θα βρίσκεται εδώ εντός 14 ημερών." Δεν θα εξηγησω τιποτα. Αυτοι οπως διαβαζεις ηθελαν να δωσουνε τελος σε αυτην την ιστορια και πληρωσαν για να τελειωνουμε. Δεν θα κατσω να μπλεξω το θεμα ποιος πληρωσε και ποιος επρεπε να πληρωσει και γιατι. Πληρωσανε, τελειωσε το θεμα, σε 14 μερες εχω ολοκαινουργια καρτα. Εδω να ξανατονισω οτι αυτη η κινηση τους ηταν πολυ επαγγελματικη και το σεβομαι αυτο (το αναφερω γιατι διαβαζουνε το θρεντ). Αν θα θελανε να μου σπασουνε τα @@ θα μπορουσανε να μου πουνε: "Σκασε 150€ αλλιως δεν βλεπεις καρτα". Τωρα γιατι το κανανε αυτο, ειτε επειδη ηθελαν να φανουν επαγγελματιες, ειτε επειδη υπαρχει ο Συνηγορος του Καταναλωτη (που επικοινωνει ενεργα με εμενα και το EBW εως οτου κλεισει η υποθεση), ειτε ηθελαν οπως ειπαν να δωσουν τελος στην ιστορια, δεν με πολυ ενδιαφερει. Το σημαντικο ειναι να παρω πισω την καρτα μου. Εγω με το EBW συνεργαστηκα και αυτοι υποχρεουνται να βρουνε ακρη. H Palit οπως με ενημερωσε η ιδια ΔΕΝ εχει νταραβερια με end customers παρα μονο με retailers κλπ (και τα 120 € που λεγανε στην αρχη ηταν μια εξαιρεση στην πολιτικη της επειδη ηταν "εξαιρετικα παραξενη περιπτωση", ασχετα αν ηταν εντος εγγυησης η καρτα). Για αυτο το λογο και εγω (για να μην πλερωσω την Palit) αποφασισα να χρησιμοποιησω την εγγυηση μεσω του retailer EBW, καθως σκεφτηκα πως με το μαγαζι θα βρεθει πιο γρηγορα (και πιο φτηνα) μια λυση. Να μιλησω ειλικρινα? Πιστευω πως αν η Palit δεν ειχε κανει το λαθος και δεν τους ειχε πει πως η καρτα θα παει για δωρεαν αντικατασταση, τωρα το EBW θα ζηταγε απο εμενα να δωσω τα 150€. Ομως το λαθος αυτο της Palit μαλλον τους εβαλε το μαχαιρι στο λαιμο και τους αναγκασε να πληρωσουν για να τελειωνουμε οπως ειπαν. Αντε να δουμε, θα τελειωσουμε ποτε? Λες πιο πάνω ότι προσφέρθηκες να πληρώσεις τα μεταφορικά χώρις να σου πούνε πόσο, υποψιάζομαι ότι το κατάστημα θα σου ζητήσει να πληρώσεις το παραπάνω ποσό αν θέλεις να παραλάβεις την κάρτα που έστειλαν από Palit
Getta Robo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 NotisGtxΑπο την στιγμη που ζητας το νομιμο και αυτονοητο, δεν βλεπω που ειναι ο σωστος επαγγελματισμος εκ μερους του. Και φυσικα σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να πληρωσεις για κατι που δικαιουσε! Με το καλο παντως να παρεις την καρτα σου, ηδη τραβηξες τοσα πολλα. 1
thor777 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Φυσικά και θα πληρώσει το ποσό αυτό το κατάστημα γιατί δεσμεύεται απο την 2ετή εγγύηση που έχουν τα ηλεκτρονικά προιόντα στην ευρωπαική ένωση + την ελληνική νομοθεσία. Ο Συνηγορος του Καταναλωτη μάλλον θα έδωσε στο κατάστημα να καταλάβει οτι δεν το παίρνει να κάνει μαγκιές και να πάει το ζήτημα στις δικαστικές αίθουσες. Το μόνο κακό είναι οτι έμεινε χωρίς κάρτα για τόσο διάστημα άλλα είχε υπομονή και στο τέλος δικαιώθηκε. Υποψιάζομαι οτι κάποιοι άλλοι εδώ στο forum στον μήνα θα είχαν μπουκάρει στο κατάστημα με απρόβλεπτες συνέπειες ειδικά αν εκείνη την περίοδο είχε βγει το αγαπημένο τους παιχνίδι @NotisGTX Τελικά καινούρια κάρτα θα σου δώσουν ή σου επισκεύασαν την παλιά σου ? 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 ελπιζω να βγω ψευτης αλλα εγω οταν τους ειπε οτι δεχετε να πληρωσει το ebw καταλαβε οτι θα πληρωσει το ολο ποσο οπως και να εχει ενημερωσε τι θα γινει οταν ερθει η καρτα , και να απαιτησεις νεα αποδειξη για το νεο προιον για να εισαι καλυμενος για 2 ακομα χρονια 2
NotisGtx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Λες πιο πάνω ότι προσφέρθηκες να πληρώσεις τα μεταφορικά χώρις να σου πούνε πόσο, υποψιάζομαι ότι το κατάστημα θα σου ζητήσει να πληρώσεις το παραπάνω ποσό αν θέλεις να παραλάβεις την κάρτα που έστειλαν από Palit Αμεσως κινδυνολογιες . Ας μην πνιγομαστε σε μια κουταλια νερο. Δεν προκειται να μου πουνε να πληρωσω τιποτα, διοτι το εκαναν διχως την συγκαταθεση μου. Δεν γινεται να πληρωσουνε αυτοι οποιοδηποτε ποσο, και μετα να μου κρατανε ομηρο την καρτα και να λενε "Αν δεν μας πληρωσεις δεν στη δινουμε!". Δεν ειμαι δικηγορος, αλλα θεωρω πως ακομα και αν προσφερθηκα να πληρωσω τα μεταφορικα (30€) δεν γινεται να με υποχρεωσουνε να τα δωσω ουτε αυτα διοτι ενω προσφερθηκα να τα πληρωσω, δεν με ρωτησε ποτε κανενας "Ε φιλε τελικα μας ζητανε ΧΧΧ € για μεταφορικα, θες να τα δωσουμε εμεις και μετα να τα βρουμε μεταξυ μας?" και ποτε δεν εδωσα θετικη απαντηση σε τετοιο ερωτημα. Η ανταλλαγη e-mail δεν αποτελει δεσμευτικο συμβολαιο, αλλα για να τροφοδοτησω την περιεργεια σου, θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη του Συνηγορου πανω σε αυτο το σημειο. Απο την στιγμη που ζητας το νομιμο και αυτονοητο, δεν βλεπω που ειναι ο σωστος επαγγελματισμος εκ μερους του. Και φυσικα σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να πληρωσεις για κατι που δικαιουσε! Με το καλο παντως να παρεις την καρτα σου, ηδη τραβηξες τοσα πολλα. Ισως εχω καταντησει σαν ελληνας καταναλωτης να θεωρω επαγγελματια αυτον που απλα κανει το νομιμο και αυτονοητο (το bare minimum δηλαδη). Καταλαβαινω τι λες ομως. Παντως εγω θελω να τους το αναγνωρισω αυτο. Ενω θα μπορουσανε να γινουνε @ρχ..δι@ (οπως γινανε στο παρελθον 2-3 φορες) και να αρνηθουνε να κανουνε τιποτα εκτος αν πληρωσω, εκεινοι ειτε απο "επαγγελματισμο" (με το λανθασμενο μου ορισμο) ειτε επειδη καραδοκει απο πανω τους το μακρυ χερι του Συνηγορου (either way δεν με ενδιαφερει) δεν το κανανε. Δεν θα τους φτιαξω και αγαλμα, ειπαμε, απο πελατη με εχουνε χασει για παντα, αλλα αυτο πρεπει να το αναγνωρισω. Ειδικα εαν το κανανε επειδη καραδοκει ο Συνηγορος τοτε αυτο λεει περισσοτερα για τις ικανοτητες και την αποτελεσματικη πιεση του Συνηγορου παρα για αυτους. Ευχαριστω για τις ευχες σου! Φυσικά και θα πληρώσει το ποσό αυτό το κατάστημα γιατί δεσμεύεται απο την 2ετή εγγύηση που έχουν τα ηλεκτρονικά προιόντα στην ευρωπαική ένωση + την ελληνική νομοθεσία. Ο Συνηγορος του Καταναλωτη μάλλον θα έδωσε στο κατάστημα να καταλάβει οτι δεν το παίρνει να κάνει μαγκιές και να πάει το ζήτημα στις δικαστικές αίθουσες. Το μόνο κακό είναι οτι έμεινε χωρίς κάρτα για τόσο διάστημα άλλα είχε υπομονή και στο τέλος δικαιώθηκε. Υποψιάζομαι οτι κάποιοι άλλοι εδώ στο forum στον μήνα θα είχαν μπουκάρει στο κατάστημα με απρόβλεπτες συνέπειες ειδικά αν εκείνη την περίοδο είχε βγει το αγαπημένο τους παιχνίδι @NotisGTX Τελικά καινούρια κάρτα θα σου δώσουν ή σου επισκεύασαν την παλιά σου ? Ασε απο εκει που επαιζα witcher 3 1440p ολα τερμα ξεμεινα να ξεσκονιζω τη συλλογη των PS3 games μου Ευτυχως επεσε καλοκαιρι που δεν ειμαι και πολυ στο σπιτι! Δεν εγινε ποτε λογος για επισκευη της παλιας καρτας. Ειναι dead, ουτε reflow δεν την εσωζε, ασε που ειναι και προσωρινο μετρο. Πλακα πλακα φανταζεσαι να πληρωνα 120+30+30 € μονο και μονο για να κανουνε ενα reflow (να την πεταξουνε σε ενα φουρνο για 10 λεπτα δηλαδη) και να μου την επιστρεψουνε για να χαλασει σε 1 μηνα ξανα ? Απο την αρχη λογος γινονταν για αντικατασταση. Η καρτα θα ειναι ολοκαινουργια.Τουλαχιστον αυτο καταλαβα και εγω και το EBW απο την αποκρυπτογραφηση των αγγλικων του κυριου Liang. Παραθετω απο τα mail μεταξυ Palit και EBW: EBW: Please let me know if my VGA card is ready.. did you repaired it or am gonna get a replacement? Liang: Next week we will swap other card and to send you. ελπιζω να βγω ψευτης αλλα εγω οταν τους ειπε οτι δεχετε να πληρωσει το ebw καταλαβε οτι θα πληρωσει το ολο ποσο οπως και να εχει ενημερωσε τι θα γινει οταν ερθει η καρτα , και να απαιτησεις νεα αποδειξη για το νεο προιον για να εισαι καλυμενος για 2 ακομα χρονια Διαβασε πιο πανω τι εγραψα. Δεν νομιζω να ειναι καν νομιμο να μου πουνε να πληρωσω κατι εγω κατοπιν εορτης για να πω την αληθεια. Ασφαλως και θα ενημερωσω, εδω και 4 μηνες ενημερωνω χαχαχα Και ασφαλως θα ζητησω νεα αποδειξη εφοσον ειναι νεο προιον. Θελω να δω αν θα εχουν αντιρρηση με το να την κοψουνε παντως 3
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Και στο τελος να σου φερουν καμια FX5200 128mb και ανταπτορα απο pci-e σε agp! 2
AllNatural Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλα και αυτη η palit τι σκατα aftersales support εχει. Ουτε αγγλικα δεν μπορουν να μιλησουν, ουτε να σε κατατοπισουν τουλαχιστον ΑΜΑ η καρτα ηταν αγορασμενη με "περιεργο" τροπο. Δηλαδη θελετε να μου πειτε πως καποια αλλη σχετικα σοβαρη εταιρια θα δρουσε ετσι? Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2017 από AllNatural 1
aOUaS88 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Κατι ξερω εγω που κατι Palit κατι Gainward κατι Inno ουτε που κοιταω τι καρτες βγαζουν
Manjaro Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Και αυτό με τις καθυστερήσεις είναι αποτέλεσμα του νο στοκ. Η χώρα έχει κρίση, άρα η ζήτηση είναι μικρότερη, άρα ο eshop φέρνει λιγότερο στοκ, άρα το προϊόν δεν υπάρχει άμεσα και καθυστερεί, άρα ο πελάτης απογοητεύεται, άρα ακυρώνεται η παραγγελία, άρα ο πελάτης στρέφεται στο εξωτερικό, άρα το προϊόν χάνει το ενδιαφέρον του, άρα το eshop φέρνει λιγότερο στοκ, άρα η ζήτηση είναι μικρότερη, άρα η χώρα έχει κρίση, άρα η ζήτηση είναι μικρότερη, άρα ο eshop φέρνει λιγότερο στοκ, άρα το προϊόν δεν υπάρχει άμεσα και καθυστερεί, άρα ο πελάτης απογοητεύεται, άρα ακυρώνεται η παραγγελία, άρα ο πελάτης στρέφεται στο εξωτερικό, άρα το προϊόν χάνει το ενδιαφέρον του, άρα το eshop φέρνει λιγότερο στοκ, άρα η ζήτηση είναι μικρότερη, άρα η χώρα έχει κρίση, άρα η ζήτηση είναι μικρότερη, άρα ο eshop φέρνει λιγότερο στοκ, άρα το προϊόν δεν υπάρχει άμεσα και καθυστερεί ΚΑΙ ο κύκλος συνεχίζεται. (μην κάνω και 2ο paste ) Που θέλω να καταλήξω. Οι περιπτώσεις έλλειψης αποθέματος ή καθυστερήσεων παραλαβών πράγματι είναι από τις άτυχες και απογοητευτικές περιπτώσεις. Δυστυχώς η απογοήτευση νικάει, και δεν σκεπτόμαστε το γενικό καλό. Σκεπτόμαστε την άμεση εξυπηρέτησή μας και δεν είναι κακό αυτό είναι λογικό. Αλλά τώρα το λέω αυτό για το πως μας έχουν κάνει. Και δεν αναφέρομαι σε μια περίπτωση τώρα, αναφέρομαι σε δεκάδες χιλιάδες περιπτώσεις καθημερινά από πολλά μαγαζιά και χιλιάδες Έλληνες που το κάνουν αυτό. ΟΚ η αγορά είναι ανοιχτή, αλλά η οικονομία μας τοπική. Συμπέρασμα: Κάποτε με το παλιό ΠΑΣΟΚ ήταν ωραία. Με το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη πήρα πρώτος PS2 σε όλη την Ελλάδα με τα ποιοτικά χειριστήρια το φίλτρο αέρα και τις έξτρα USB που είχαν τα πρώτα phat κομμάτια το χρυσοπλήρωσα αλλά χαλάλι του, είχα, δεν στερήθηκα... Με την ΝΔ με το ζόρι κατάφερα να πάρω PS3 slim όταν είχε παλιώσει... έπρεπε να σπάσει πρόωρα μια ασφάλεια του ο πατέρας μου για να δούμε άσπρη μέρα Τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε με κυάλια δεν μπορώ να δω ένα PS4 "απλό" slim απο δεύτερο χέρι. ΥΓ δεν είχαμε πάρε δώσε με κανένα κόμμα η ρουσφέτι με πολιτικό απλά περιγράφω εντελώς συνοπτικά την κατάσταση της αγοράς εκείνα τα χρόνια... 2
Saggitaro Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Απλά το χειρότερο μαγαζί. Πρίν 4 χρόνια ήθελα να αγοράσω ενα ασύρματο ποντίκι Logitech κοιτάω λοιπόν στα καταστήματα και το παρήγγειλα απο αυτούς που το είχαν πιο φθηνά,έρχεται το ποντίκι μετά απο 2 εβδομάδες περίπου με συσκευασία κλεισμένη με σελοτέιπ και λειτουργικά με σοβαρό πρόβλημα στην μπαταρία,και παρατήρησα και εναν ελαφρύ αποχρωματισμό στα μάυρα σημεία. Τέλος πάντων όταν το ποντίκι ξαναγύρισε στα χέρια μου ήταν το ίδιο με αλλαγμένη μπαταρία (η οποία παραδόξως κρατάει μέχρι σήμερα με τον ίδιο τρόπο) και κατάλαβα με τα πολλά πως το ποντίκι ήταν refurbished και οχι εργοστασιακά καινούργιο. Αν ασχολιόμουν θα έπαιρνα τα λεφτά μου πίσω γιατί δεν αναφερόταν πουθενά μέσα στην ιστοσελίδα για refurbished αλλά είχα ήδη τρέξιμο ενα μήνα και δεν είχα όρεξη να μείνω χωρίς ποντίκι πάλι. Μακριά λοιπόν απο τους απατεώνες κι αφήστε τους να κλείσουν. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Με το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη πήρα πρώτος PS2 σε όλη την Ελλάδα με τα ποιοτικά χειριστήρια το φίλτρο αέρα και τις έξτρα USB που είχαν τα πρώτα phat κομμάτια το χρυσοπλήρωσα αλλά χαλάλι του, είχα, δεν στερήθηκα... Με την ΝΔ με το ζόρι κατάφερα να πάρω PS3 slim όταν είχε παλιώσει... έπρεπε να σπάσει πρόωρα μια ασφάλεια του ο πατέρας μου για να δούμε άσπρη μέρα Τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε με κυάλια δεν μπορώ να δω ένα PS4 "απλό" slim απο δεύτερο χέρι. ΥΓ δεν είχαμε πάρε δώσε με κανένα κόμμα η ρουσφέτι με πολιτικό απλά περιγράφω εντελώς συνοπτικά την κατάσταση της αγοράς εκείνα τα χρόνια... Απλα δεν λες και το τι συνεπαγεται ολο αυτο τωρα,στο σημερα... Τα δανεικα και που τοτε επαιρνε η Πασοκαρα και ετρωγαν αβερτα και εδιναν και στον λαο ο,τι περισσευε για ξεγελασμα, αυτα πληρωνεις τωρα που δεν μπορεις να παρεις υοτε μεταχειρισμενο PS4 που λες... Οι Ολυμπιακοι αγωνες ηταν για 10+ δις ευρω και στοιχισαν 30+ απο τις μασες που ριξανε μεταξυ τους και με λιγο πιο υφισταμενους κτλ κτλ κτλ... Βαρεθηκα να ακουω μονο τα μισα... Αν παω και παρω 10 δις δανειο και κρατησω για την παρτη μου τα 7 και τα αλλα 3 τα μοιρασω στον κοσμο,στην ιστορια θα μεινω ως μεγας ευεργετης! Μετα απο καμια 20ρια-30ρια χρονια που θα θελουν τα λεφτα τους πισω οι δανειστες, εγω θα τα μεταφερω τα χρεη σε αυτους που εδωσα τα 3 δις! Πως σου φαινεται? Φανταστικο Πασοκ... Μην παρεξηγηθω!Ολοι τα ιδια σκατα ειναι! Ετυχε και ηταν το πασοκ και δεν ηταν καποιο αλλο κομμα το οποιο τα ιδια θα εκανε! Βασικα εμεις οι ιδιοι τα δημιουργουμε ολα αυτα αλλα μετα μας βολευει να θυμομαστε επιλεκτικα... Εμεις ψηφιζουμε! Οχι απο αλλον γαλαξια για μας!... 1
PaokToTheBone Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 νομιζω απαγορευονται οι πολιτικες συζητησεις στο forum....(το ξερω "i must be fun at parties" ) Αν και συμφωνω με τα παραπανω δεν εχει νοημα να υπαρχουν στο συγκεκριμενο νημα. Η κριση - η ελληνια - δεν ξερω και γω τι μας καταντησε να περιμενουμε απο τα καταστηματα-πωλητες μονο τα βασικα και πλεον ουτε σε αυτα ανταποκρινονται. 2
ZELOMOTH Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 νομιζω απαγορευονται οι πολιτικες συζητησεις στο forum....(το ξερω "i must be fun at parties" ) Αν και συμφωνω με τα παραπανω δεν εχει νοημα να υπαρχουν στο συγκεκριμενο νημα. Η κριση - η ελληνια - δεν ξερω και γω τι μας καταντησε να περιμενουμε απο τα καταστηματα-πωλητες μονο τα βασικα και πλεον ουτε σε αυτα ανταποκρινονται. Ναι ρε συ δικιο εχεις απαγορευονται αλλα ετσι που πηγε η κουβεντα βγαζουμε τον πονο μας... Ξερεις, οπου σταθω κι οπου βρεθω, ολο τα ιδια θα πω...κτλ κτλ κτλ...! 1
NotisGtx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Update 7/9/2017:Η καρτα μου βρισκεται στα χερια του EBW. Δεν ειναι το ιδιο μοντελο με το δικο μου (ειχα το reference με το blower) αλλα μια custom υλοποιηση με 3 ανεμιστηρες, you get the point. Για τον συμφορουμιτη που νομιζε οτι θα πληρωσω κατι για να την παρω στα χερια μου, οχι, δεν μου ανεφεραν κατι τετοιο.Μολις μιλησα στο τηλεφωνο με καποιον υπευθυνο και με ενημερωσε πως θα μου την στειλουν μολις παραλαβουν την δανεικη που μου ειχανε δωσει, την οποια θα στειλω σημερα πισω.Ταυτοχρονα εθιξα το θεμα οτι πρεπει να κοπει νεα αποδειξη επειδη ειναι νεο προιον (σφραγισμενο κανονικοτατα οπως με ενημερωσαν) και ο κυριος καπως διστασε και αρχισε να μου λεει διαφορα του τυπου "εμεις δεν συνεργαζομαστε πια με την Palit", "η καρτα δεν αγοραστηκε απο εμας", "δεν πρεπει να πληρωσουμε φορολογια και τετοια". Εν τελει, αρνηθηκε να μου κοψει νεα αποδειξη για τους παραπανω λογους και με ενημερωσε πως θα μιλησει με την Palit για να μαθει τι θα ισχυει με την εγγυηση της νεας καρτας. Μου ειπε πως θα μου στειλει μαζι το δελτιο αποστολης και την αποδειξη οτι πληρωσαν την Palit για το service. Τσαμπα κοπος να τα στειλει δηλαδη, διοτι αυτα τα χαρτια δεν πιστευω πως θα μου χρησιμευσουν πουθενα σε περιπτωση που ξαναχρειαστει να χρησιμοποιησω την εγγυηση. Δεν θα νοιαξει κανεναν οτι το ΕΒW πληρωσε την Palit. Θα τον νοιαξει ομως αν ισχυει (η οχι) η 2ετης εγγυηση καθως ειναι νεο προιον, και αν υπαρχει αποδειξη. Εγω παντα με το EBW ειχα νταραβερια, λογικα ο νομος δεν πρεπει να με καλυπτει εναντια σε αυτους? (δηλαδη να παρω νεα αποδειξη για να εχω νεα εγγυηση). Ετσι νομιζα πως ισχυει παντα. Παιρνεις νεο προιον απο αντικατασταση? Σου κοβουνε νεα αποδειξη και η εγγυηση ανανεωνεται για 2 χρονια. Κανεις σερβις σε καποιο εξαρτημα (πχ αμαξι, εχει συμβει με τους κατοχους Polo GTI με το τουρμπο και το supercharger τι ειχανε) Σου κοβουνε νεα αποδειξη για το εξαρτημα, και του εξαρτηματος η εγγυηση ανανεωνεται. Και εδω θα μου πει καποιος (το EBW) πως "η εγγυηση δινεται για 2 χρονια απο το εργοστασιο και οχι απο εμας! Αρα απο το εργοστασιο ζητα νεα αποδειξη!" Πρωτον, ειδα ποσο σοβαρη ειναι η εγγυηση που δινει το εργοστασιο (που εκανε 1 μηνα για να αποδεχτει οτι η καρτα εχει εγγυηση γιατι δεν πιστευε το ΕΒW οτι ητανε σοβαρος πωλητης) και δευτερον, πιστευει κανενας εδω μεσα, οτι αν δεν ειχα την νομιμη αποδειξη απο το EBW (που τους υποχρεωνε για 2 χρονια να κανουν τα δεοντα και να κανουν οτι περνα απο το χερι τους για να τιμησουν την εγγυηση αλλιως θα τρεχαμε σε δικαστηρια), θα κανανε κατι για την περιπτωση μου? Θα μου ελεγαν οτι μου ειπανε και τις πρωτες 2 φορες, "Βρες τα μονος σου με το εργοστασιο."Τωρα εγω καταλαβαινω πως θελουνε να μου δωσουνε μια καρτα που μπορει να εχει, μπορει και οχι, 2 χρονια εγγυηση, διχως να μπορω να το αποδειξω εγω αυτο, και προσπαθουν να μου πλασαρουνε τα δελτια αποστολης με την Palit σαν "εγγυηση" για να μην τους πρηξω και αλλο.Προσπαθουν να καλυψουνε τα πισινα τους στο EBW η οχι? Διοτι ετσι οπως το καταλαβαινω, πειτε οτι παθαινει κατι ξανα η καρτα. Σε ποιον απευθυνομαι? Δεν εχω αποδειξη απο EBW αρα μου λενε "Τραβα βρες τα μονος σου" και απο το εργοστασιο θα μου πουνε "Pls pey us moneyy" με σπαστα αγγλικα, για να επισκευασω καρτα που ειναι παλι εντος γ@μ...ης εγγυησης!Σε εκεινη την περιπτωση τι πιστευετε? Θα με προστατευσουν 2 παραστατικα αποστολης/παραλαβης, μια αποδειξη για 150€ της Palit στο EBW, και ενα MAIL της Palit προς EBW που μπορει να λεει, μπορει και οχι, πως η καρτα εχει πχ εγγυηση για 2 χρονια?Διορθωστε με αν λεω κατι λαθος. Επικοινωνησα και με τον Συνηγορο του Καταναλωτη για το θεμα αυτο και θα ενημερωσω εδω οταν λαβω απαντηση για το συγκεκριμενο θεμα. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Η΄ θα επρεπε να συνεχιζεται η εγγυηση απο την πρωτη αγορα(Το πιο δικαιο και για αυτον που πουλαει) η΄ θα επρεπε να τους πεις οτι θα τους πληρωσεις το φπα για να σου κοψουν αποδειξη ωστε να παει απο την αρχη για το νεο προιον... Το πρωτο που λεω, νομιζω οτι ειναι το πιο σωστο γιατι αν ειναι σε καποιον να χαλαει παντα η καρτα 2-3 μηνες πριν ληξει η εγγυηση και παντα να παιρνει καινουργια απο αντικατασταση και με νεα εγγυηση κτλ κτλ κτλ τοτε θα πρεπει την μιση παραγωγη τους να την δινουν δωρεαν!Χωρια που θα σου δινουν και καθε φορα πιο νεο μοντελο γιατι πιθανο να μην εχουν αυτη που πηρες πριν 2-3 χρονια! Ε δεν νομιζω να τους συμφερει με τιποτα αυτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα