m32s Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 μόνο αν ο καταναλωτής αποκτήσει τη νοοτροπία να απαιτεί παντού κι από όλους τη νομιμότητα, υπάρχει μια ελπίδα να διορθωθούν κάποτε τα πράγματα με τους σκιτζήδες απατεώνες εμπόρους οι δικαιολογίες υπέρ των απατεώνων εμπόρων είναι προφάσεις εκ του πονηρού που λειτουργούν υπέρ της διατήρησης μιας κατάστασης ασυδοσίας η οποία φυσικά συμφέρει τους πονηρούς στον κλάδο του εμπορίου και δεν συμφέρει ούτε τους καταναλωτές ούτε τους έντιμους εμπόρους, ούτε την αγορά ούτε την κοινωνία 7
dancer Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 δεν νομιζω οτι καποιος εδω μεσα υποστηριζει καποιον απατεωνα εμπορο, απλως ο πελατης δεν εχει παντα δικιο οπως θελει να πιστευουν καποιοι. παντοτε ειμαστε υπερ εκεινου που εχει δικιο και λειτουργει με εντιμοτητα ειτε αυτος ειναι εμπορος ειτε αυτος ειναι πελατης, καθε περιπτωση καταγγελιας και παραπονου που γραφεται εδω και σε αλλα φορουμ ειναι διαφορετικη γι αυτο χρειαζεται να ακουγονται και οι δυο πλευρες και οχι μονο η μια, γιατι δυστυχως περα απο τους απατεωνες εμπορους υπαρχουν και οι πονηροι πελατες, σε καμια περιπτωση δεν αναφερομαι στο ατομο που εγραψε το αρθρο.
NotisGtx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Update 31/8/2017:Οπως γνωριζετε η καρτα μου βρισκεται στη Γερμανια για RMA.Η Palit ειχε ενημερωσει το EasyBye πως θα αντικαταστησει δωρεαν την καρτα και θα την στειλει πισω.Μετα απο καθυστερηση λογω διακοπων των καημενων των εργαζομενων στην Palit βρεθηκαμε απεναντι σε ενα ακομα προβλημα.Το EasyBye με ενημερωσε πριν 2-3 μερες πως η Palit ζηταει χρηματα για να στειλει πισω την καρτα (διχως να αναφερει αν αυτα τα χρηματα ειναι για τα μεταφορικα η οχι). Εγω νομιζοντας πως στην Palit θα εννοουνε τα μεταφορικα, προσφερθηκα στο EasyBye να τα πληρωσω για να τελειωνουμε.Ελα που οι Ταιβανεζοι αλλα ειχανε κατα νου... Σημερα μιλαω με EasyBye και με ενημερωνουν πως η Palit τους ειπε οτι εαν δεν πληρωσει καποιος 120 € σερβις "fee" + 30 € μεταφορικα η καρτα δεν παει πουθενα. Το χαρμοσυνο και επαγγελματικο ειναι πως το EasyBye πληρωσε 150 € διχως εγω να το γνωριζω καν, και σημερα που μιλησαμε μου ειπανε πως η καρτα μου θα ειναι στην Ελλαδα εντος 14 ημερων.Δεν το περιμενα αυτο ουτε απο την Palit, να μας βγαζει την πιστη μεχρι να δεχτει την καρτα για RMA, να λεει οτι θα την αντικαταστησει δωρεαν, και μετα να λεει "πληρωσε αλλιως καρτα δεν εχει", ουτε απο το EasyBye, να φερθει τοσο επαγγελματικα και να πληρωσει.Τελος καλο ολα καλα? Θα δουμε... 3
.::NikoS::. Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δε θέλω να σε αγχώσω αλλά πιθανότατα επειδή προσφέρθηκες, το Easy Bye για να σου δώσει την κάρτα θα σου ζητήσει να τους πληρώσεις το ποσό αυτό... Εδώ χρέωσαν φίλο μου 30 ευρώ για "Δωρεάν έλεγχο" σε κινητό τηλέφωνο επειδή του το καθάρισαν χωρίς καν να τον ρωτήσουν, και εσύ προσφέρθηκες κιόλας! 2
AllNatural Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Αυτη η palit εχει φαει τρελο μαυρο στο μυαλο μου μετα απο αυτη την ιστορια 2
~Palpatin~ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Αυτη η palit εχει φαει τρελο μαυρο στο μυαλο μου μετα απο αυτη την ιστοριαΤην οποία βέβαια κανείς δεν ξέρει πως βρέθηκε στην μέση!!! PS αν βρέθηκε!!! 1
NotisGtx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δε θέλω να σε αγχώσω αλλά πιθανότατα επειδή προσφέρθηκες, το Easy Bye για να σου δώσει την κάρτα θα σου ζητήσει να τους πληρώσεις το ποσό αυτό... Tα μεταφορικα προσφερθηκα να πληρωσω, οχι το service fee... Αρα αν μου πουνε τιποτα, "υποχρεωμενος" θα ειμαι να πληρωσω μονο τα μεταφορικα. Ακομα και σε αυτην την περιπτωση παλι κερδισμενος θα βγω γιατι αλλο 30 και αλλο 120+30(+30 αν σκεφτεις τα μεταφορικα για Γερμανια την πρωτη φορα). Απλα θελω να τελειωνει αυτη η ιστορια. Απο το Μαη ειμαι εδω και γραφω τι περναω, δηλαδη βαρεθηκα πια...
.::NikoS::. Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Tα μεταφορικα προσφερθηκα να πληρωσω, οχι το service fee... Αρα αν μου πουνε τιποτα, "υποχρεωμενος" θα ειμαι να πληρωσω μονο τα μεταφορικα. Ακομα και σε αυτην την περιπτωση παλι κερδισμενος θα βγω γιατι αλλο 30 και αλλο 120+30(+30 αν σκεφτεις τα μεταφορικα για Γερμανια την πρωτη φορα). Απλα θελω να τελειωνει αυτη η ιστορια. Απο το Μαη ειμαι εδω και γραφω τι περναω, δηλαδη βαρεθηκα πια... Αν το πας ετσι ναι εννοειται οτι καλα θα τους κανεις, αυτοι μπορει να καταλαβαν οτι θελανε προβλημα τους Απλα επειδη ειδα με τα ματια μου πριν λιγες μερες το σκηνικο με την χρεωση στον φιλο μου, λεω ενταξει το εχουν παει σε αλλο επιπεδο οι τυπαδες εκει περα... Του στειλανε και μηνυμα μαλιστα αφου του ειπαν οτι χρωσταει 30 ευρω για καθαρισμο, πως τον ενημερωσαν για την χρεωση και περιμενουν εγκριση! Το μαγαζι ειναι σε αλλο πλανητη... 2
alx301 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 απιστευτη ταλαιπωρια ο φίλος Notis για εμενα μαύρο και στους 2 (ebw+palit)
~Palpatin~ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 απιστευτη ταλαιπωρια ο φίλος Notis για εμενα μαύρο και στους 2 (ebw+palit) Αντε να το πουμε ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, κανεις ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να κανει ο ιδιος αντικατασταση, ποσο μαλλον να σταλει η καρτα στα ΚΕΝΤΡΙΚΑ!!!! Δεν ειναι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια εταιρεια και πολυ καλα κανουν μαλιστα, υπαρχουν οι αντιστοιχες αντιπροσωπειες και εαν δεν υπαρχουν αυτες στην χωρα μας υπαρχουν οι retailers. Οποτε εαν δεν γνωριζεται μερικα πραγματα μην γραφεται τουλαχιστον ανακριβειες. Τωρα το εαν το καταστημα αποφασισε να κανει τον φακιρη με αγορες απο εξωτερικο (που στις περισσοτερες τον περιπτωσεων εχουν 1 χρονο εγγυηση στην περιπτωση μεταπωλησης, το αναφερουν περισσοτερα καταστηματα) ειναι δικο του προβλημα. Στην περιπτωση του φιλου εχει γινει κατι αντιστοιχο και προσπαθουν να βγαλουν ακρη ή και να μειωσουν την χασουρα. Ολα τα αλλα που γραφονται εδω απο μερικους για μαυρα,ασπρα, γκρι κτλπ ειναι καλα για το καφενειο της γειτονιας, οχι ομως για τεχνολογικο φορουμ!!! 1
aOUaS88 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Η καρτα ειχε εγγυηση κ πληρωρες εσυ η το EBW?
Getta Robo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 NotisGtxΤι σου απαντησαν ομως απο το Ευρωπαικο κεντρο του καταναλωτη για τις παραπανω απαντησεις τους; Επισης, το EBW απλα σου ειπε πως πληρωσε αυτο το ποσο η σου εστειλε καποιο παραστατικο;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Update 31/8/2017: Οπως γνωριζετε η καρτα μου βρισκεται στη Γερμανια για RMA. Η Palit ειχε ενημερωσει το EasyBye πως θα αντικαταστησει δωρεαν την καρτα και θα την στειλει πισω. Μετα απο καθυστερηση λογω διακοπων των καημενων των εργαζομενων στην Palit βρεθηκαμε απεναντι σε ενα ακομα προβλημα. Το EasyBye με ενημερωσε πριν 2-3 μερες πως η Palit ζηταει χρηματα για να στειλει πισω την καρτα (διχως να αναφερει αν αυτα τα χρηματα ειναι για τα μεταφορικα η οχι). Εγω νομιζοντας πως στην Palit θα εννοουνε τα μεταφορικα, προσφερθηκα στο EasyBye να τα πληρωσω για να τελειωνουμε. Ελα που οι Ταιβανεζοι αλλα ειχανε κατα νου... Σημερα μιλαω με EasyBye και με ενημερωνουν πως η Palit τους ειπε οτι εαν δεν πληρωσει καποιος 120 € σερβις "fee" + 30 € μεταφορικα η καρτα δεν παει πουθενα. Το χαρμοσυνο και επαγγελματικο ειναι πως το EasyBye πληρωσε 150 € διχως εγω να το γνωριζω καν, και σημερα που μιλησαμε μου ειπανε πως η καρτα μου θα ειναι στην Ελλαδα εντος 14 ημερων. Δεν το περιμενα αυτο ουτε απο την Palit, να μας βγαζει την πιστη μεχρι να δεχτει την καρτα για RMA, να λεει οτι θα την αντικαταστησει δωρεαν, και μετα να λεει "πληρωσε αλλιως καρτα δεν εχει", ουτε απο το EasyBye, να φερθει τοσο επαγγελματικα και να πληρωσει. Τελος καλο ολα καλα? Θα δουμε... Εξήγησε τους ότι τι θα τους χρέωση η Palit ειν δικό τους πρόβλημα, εσύ από το ebw αγόρασες και αυτοί ειν υποχρεωμένοι να βρούμε λύση στο πρόβλημα σου, αν συνεχίσουν το ίδιο τροπάρι μιλάς γενική γραμματεία καταναλωτή Ελλάδος κι γενικά τέτοιες καταναλωτικες οργανώσεις στην Ελλάδα αλλά και το αντίστοιχο ευρωπαϊκό, στην ουσία είσαι όπως στην αρχή που αν θυμάμαι καλά πάλι σου έλεγαν να πληρώσεις 120 ευρώ, άρα δεν ειν δωρεάν αντικατάσταση 1
NotisGtx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Η καρτα ειχε εγγυηση κ πληρωρες εσυ η το EBW? Η καρτα εξ αρχης ηταν εντος εγγυησης. Αγορασμενη το Φλεβαρη του 16 (αρα εγγυηση μεχρι Φλεβαρη του 18 στην Ευρωπη). Εγω δεν πληρωσα τιποτα. Τωρα γιατι η Palit ηθελε 120€ για "service fee" σε καρτα εντος εγγυησης (η οποια ηταν ο ορισμος του προβληματος που αξιζει αντικατασταση) δεν εχω ιδεα. NotisGtx Τι σου απαντησαν ομως απο το Ευρωπαικο κεντρο του καταναλωτη για τις παραπανω απαντησεις τους; Επισης, το EBW απλα σου ειπε πως πληρωσε αυτο το ποσο η σου εστειλε καποιο παραστατικο; Ειπαν οτι θα προωθησουν το αιτημα μου κλπ κλπ και θα με ενημερωσουν. Προς το παρον τιποτα! Το EBW δεν εστειλε καποιο παραστατικο. Το μονο που εχω ειναι αυτο (quote απο επικοινωνια με EBW): "Όπως και να χει εμείς θέλαμε να δώσουμε ενα τέλος σε όλη αυτη την ιστορία και πληρώσαμε 146,97€ για την αντικατάσταση συμπεριλαμβανομένου τα μεταφορικά της επιστροφής.Η κάρτα σας όπως μας ενημέρωσαν θα βρίσκεται εδώ εντός 14 ημερών." Εξήγησε τους ότι τι θα τους χρέωση η Palit ειν δικό τους πρόβλημα, εσύ από το ebw αγόρασες και αυτοί ειν υποχρεωμένοι να βρούμε λύση στο πρόβλημα σου, αν συνεχίσουν το ίδιο τροπάρι μιλάς γενική γραμματεία καταναλωτή Ελλάδος κι γενικά τέτοιες καταναλωτικες οργανώσεις στην Ελλάδα αλλά και το αντίστοιχο ευρωπαϊκό, στην ουσία είσαι όπως στην αρχή που αν θυμάμαι καλά πάλι σου έλεγαν να πληρώσεις 120 ευρώ, άρα δεν ειν δωρεάν αντικατάσταση Δεν θα εξηγησω τιποτα. Αυτοι οπως διαβαζεις ηθελαν να δωσουνε τελος σε αυτην την ιστορια και πληρωσαν για να τελειωνουμε. Δεν θα κατσω να μπλεξω το θεμα ποιος πληρωσε και ποιος επρεπε να πληρωσει και γιατι. Πληρωσανε, τελειωσε το θεμα, σε 14 μερες εχω ολοκαινουργια καρτα. Εδω να ξανατονισω οτι αυτη η κινηση τους ηταν πολυ επαγγελματικη και το σεβομαι αυτο (το αναφερω γιατι διαβαζουνε το θρεντ). Αν θα θελανε να μου σπασουνε τα @@ θα μπορουσανε να μου πουνε: "Σκασε 150€ αλλιως δεν βλεπεις καρτα". Τωρα γιατι το κανανε αυτο, ειτε επειδη ηθελαν να φανουν επαγγελματιες, ειτε επειδη υπαρχει ο Συνηγορος του Καταναλωτη (που επικοινωνει ενεργα με εμενα και το EBW εως οτου κλεισει η υποθεση), ειτε ηθελαν οπως ειπαν να δωσουν τελος στην ιστορια, δεν με πολυ ενδιαφερει. Το σημαντικο ειναι να παρω πισω την καρτα μου. Εγω με το EBW συνεργαστηκα και αυτοι υποχρεουνται να βρουνε ακρη. H Palit οπως με ενημερωσε η ιδια ΔΕΝ εχει νταραβερια με end customers παρα μονο με retailers κλπ (και τα 120 € που λεγανε στην αρχη ηταν μια εξαιρεση στην πολιτικη της επειδη ηταν "εξαιρετικα παραξενη περιπτωση", ασχετα αν ηταν εντος εγγυησης η καρτα). Για αυτο το λογο και εγω (για να μην πλερωσω την Palit) αποφασισα να χρησιμοποιησω την εγγυηση μεσω του retailer EBW, καθως σκεφτηκα πως με το μαγαζι θα βρεθει πιο γρηγορα (και πιο φτηνα) μια λυση. Να μιλησω ειλικρινα? Πιστευω πως αν η Palit δεν ειχε κανει το λαθος και δεν τους ειχε πει πως η καρτα θα παει για δωρεαν αντικατασταση, τωρα το EBW θα ζηταγε απο εμενα να δωσω τα 150€. Ομως το λαθος αυτο της Palit μαλλον τους εβαλε το μαχαιρι στο λαιμο και τους αναγκασε να πληρωσουν για να τελειωνουμε οπως ειπαν. Αντε να δουμε, θα τελειωσουμε ποτε? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα