Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Update 15/7/17:

Το EasyByeWorld μου εστειλε προσωρινη καρτα αντικαταστασης. Ειναι μια τυχαια Radeon οπως με ενημερωσανε.

Δεν προκεται καν να ανοιξω το κουτι ομως να το επιβεβαιωσω γιατι δεν με ενδιαφερει. Ετσι θα μεινει μεχρι να μου ζητησουν να την επιστρεψω.

Ακομα περιμενουμε τους Γερμανους στην Palit να αποφανθουνε τι παιζει με την 980ti μου. Λογικα απο αρχες της εβδομαδας θα επικοινωνησουν, καθως περασανε περιπου 12 εργασιμες.

Σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με τον Συνηγορο με συμβουλευσε οτι πρεπει να αποφυγω το EasyByeWorld και να το βγαλουμε απο τη σχεση "Πελατης(εγω) -> EasyBye -> Palit/Gainward"

Προτεινε να απευθυνθω στο Ευρωπαικο Κεντρο Καταναλωτη στην Ελλαδα ωστε αυτο με τη σειρα του να απευθυνθει στο Ευρωπαικο Κεντρο Καταναλωτη στη Γερμανια ωστε αυτο με τη σειρα του να ρωτησει την Palit "Ψιτ, η καρτα με αριθμο RMA ΧΧΧΧ τι κανει? Θα την επιστρεψουμε ποτε?" και να εχουμε μια ιδεα του τι θα γινει τελικα.

Θα ακολουθησω τις συμβουλες του και θα κανω ο,τι μου ειπε. Πια με το EasyBye τελειωσαμε.
Η μονη επικοινωνια που θα εχουμε ειναι σε περιπτωση που μου πουνε οτι η καρτα επισκευαστηκε κλπ και να τους πω να μου την επιστρεψουνε.

Οταν τελειωσουν ολα, θα γραψω τις εντυπωσεις μου απο ολη την εμπειρια με το EasyByeWorld και με τον Συνηγορο.

Το μονο που εχω να πω τωρα ειναι οτι και η ΓΓΚ και ο Συνηγορος ειναι εκει για καποιο λογο.

Χρησιμοποιηστε τους για το παραμικρο.

Δουλεια τους δινετε, εχουν σχετικα γρηγορο ρυθμο εξυπηρετησης και δεν κοστιζει τιποτα.

Πανω απο ολα ειναι αποτελεσματικοι, στο βαθμο που μπορουν να ειναι.

Τα λεμε.

• Like 11
Δημοσ.

@Sheogorath Τιποτα προς το παρον. Περιμενω να με ενημερωσουν απο το EBW οτι η Palit τους ενημερωσε για την πορεια του RMA μου. Παραλληλα εχω επικοινωνησει με το Ευρωπαικο Κεντρο Καταναλωτη και θα πιεσω και εγω την Palit μεσω αλλης οδου μπας και τελειωσει το ζητημα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Update 2/8/2017:

Μετα απο αποκρυπτογραφηση των σπαστων αγγλικων του τυπου της Palit, σημερα με ενημερωσαν απο EasyBuyWorld πως την επομενη βδομαδα η Palit θα αντικαταστησει την καρτα μου (λογικα) με μια ιδια, και θα τη στειλει Ελλαδα.

Αντε να δουμε.

• Like 6
Δημοσ.

NotisGtx ελπιζω να μην υποφερεις περαιτερω. Ηδη τραβηξες πολλα. Με το Ευρωπαικο κεντρο καταναλωτη ειχες καποιο νεο; Υποτιθεται πως ειναι γρηγοροι και αμεσοι στις κινησεις τους.

Δημοσ.

Χαράς το κουράγιο σου TS.

Η όλη ιστορία ξεκίνησε το Μάιο και μετά από 3 μήνες είχες το πρώτο θετικό νέο.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Δημοσ.

@Μακιαβέλλι Οχι δεν δουλεψα καθολου την προσωρινη καρτα τους. Δεν την εβγαλα καν απο το κουτι που μου στειλανε (ακομα σφραγισμενο ειναι). Πρωτον γιατι ειναι μια τυχαια Radeon και η gtx260 που τρεχω προσωρινα ειναι σιγουρα πιο ικανη και δευτερον επειδη δεν θελω μετα να μπλεκω αν τυχει και μου καψει κανα τροφοδοτικο στο PC η ακομα χειροτερα την καψω εγω και με κυνηγανε μετα. Εδω λεγανε πως ο,τι εχω πει στις συνομιλιες μαζι τους θα χρησιμοποιηθει εναντιον μου in the court of law™, νομιζεις θα κατσουν απραγοι αν παιχτει τιποτα τετοιο? Δεν θελω να το μαθω...

@Getta Robo Δεν ειχα καποιο νεο ακομα. Πιστευω οτι πηρε καιρο να επικοινωνησει το Ελληνικο παραρτημα με το αντιστοιχο Γερμανικο, αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Ομως για να απαντησουν απο την Palit και να πουν οτι θα γινει αντικατασταση, ειμαι σιγουρος οτι δεχτηκαν πιεση απο καπου!

Ο επιμενων νικα παιδια!

• Like 2
Δημοσ.

Μου κανει εντυπωση παντως, που σου απανταει το Κινεζικο τμημα αντι του Γερμανικου. Σου ειπαν πως σταλθηκε η Καρτα στη Κινα; Το επωνυμο του τυπου ειναι Liang οπου ειναι Κινεζικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...