Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο ts έχει γράψει καμιά αξιολόγηση στο skroytz?, απο ότι βλέπω επειδή εκεί καίγονται γιατί τους χαλάει η "βιτρίνα" και δέν χάνουν χρόνο να απαντήσουν.

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο ts έχει γράψει καμιά αξιολόγηση στο skroytz?, απο ότι βλέπω επειδή εκεί καίγονται γιατί τους χαλάει η "βιτρίνα" και δέν χάνουν χρόνο να απαντήσουν.

Και οχι μονο, αλλα απο την στιγμη που το ιδιο το σκρουτζ αφαιρει συστηματικα τις αρνητικες κριτικες, ωστε να μην στεναχωρει τα καταστηματα, δεν θα κερδισει και τιποτα.

• Like 3
Δημοσ.

Ότι ήταν να κάνει ο TS το έκανε. Εγώ υποψιάζομαι ότι έχει πάρει την κάρτα και έχει λιώσει στο gaming μετά από "στέρηση" μερικών μηνών οπότε δεν έχει χρόνο για το insomnia  :-D  Πάντως κάποια στιγμή όταν μπορέσεις κάνε ένα τελικό update για την κατάληξη της υπόθεσης.  

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ελα ντε στειλε να μαθουμε το τελος της season τι εγινε..Παντως απο προσωπικη εμπειρια απο καρτες palit (βεβαια το χαος θα επικρατουσε λογικα μετα απο την συχνωνευση με την gain..) απο θεμα εγγυησης δεν ειχα προβλημα στο παρελθον βεβαια μεσαζοντας ηταν το πλαισιο θυμαμαι ητανε μια gts 450 1gb και τοτε ειχα παρει 2 σε sli θυμαμαι και η μια τα εφτυσε.Αυτο που μου εκανε εντυπωση και δεν ξανα αγορασα palit ειναι οτι μου δωσανε τοτε μια gts 450 με 2giga μνημης γιατι ειχε περασει 1 χρονος + και δεν εβγαινε πλεον το μοντελο που ειχα και τελικα κ αυτη καηκε μετα απο μισο χρονο και μου την αντικατεστησαν με αλλο μοντελο παρομοιον επιδοσεων οπου την πηρα με το κουτι της δεν την ανοιξα και την πουλησα καπακι και δεν ξαναεμπλεξα με την εν λογω εταιρεια.Το λεω για αυτους που σκεφτονται και κολλανε στα παραπανω λεφτα απο αλλες εταιρειες.Τετοια αστοχια υλικου δεν εχω ξαναπετυχει με αλλες εταιρειες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...