Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζω ότι ζητάω πολλά, αλλά για το ένα εξάμηνο που έμεινες εκτός δεν μπορείς να διεκδικήσεις κάτι; Πχ παράταση κτλ.

Δεν το έχω διαβάσει πουθενά, αλλά μου κακοφαίνεται να σου τρώνε μισό χρόνο ετσι, λες και τα είχες κάνει τα λεφτά, ομόλογα.

Κανονικά δεν χάνεις τίποτα, με την παραλαβή του νέου προϊόντος (αντικατάσταση) η εγγύηση πάει από την αρχή σύμφωνα με την ημερομηνία των παραστατικών.

• Like 1
  • Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επιμενω παντως, πως επαθε brainfart η σκεφτοταν τις διακοπες του, το ατομο που του απαντησε. Το ιδανικο θα ηταν να ρωτησει επισημως τι γινεται με την τροποποιηση του 2007 η αν την ακυρωνουν επειδη μπορουν.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εστειλα 3 μειλ στον τυπο που μιλαγα απο την αρχη της ολης ιστοριας ενημερωνοντας τον και λεγοντας του να στειλει και τη δικια μου, με την αποδειξη κλπ οπως υπεδειξε ο συνηγορος. Απαντηση σε κανενα.

Λεω ας παρω τηλεφωνο στα κεντρικα να δω τι παιζει. Παιρνω, τους λεω συνδεστε με με τον Ανεστη, μου λενε προσπαθησαμε αλλα δεν ειναι διαθεσιμος, ασε τηλ να σε παρει αυτος.

Δεν τους πιστεψα ποτε και τον παιρνω στο κινητο του. Ο τυπος εχει παρει αδεια μεχρι την Παρασκευη και δεν εχει αφησει κανεναν υπευθυνο στο RΜΑ. Του λεω εστειλα την καρτα σας πισω, που ειναι η δικια μου? Απανταει πως θα πει σε καποιον να την στειλει.

Όλο το καλοκαίρι τον είχες στο τρέξιμο , νομίζω ότι δικαιούται και αυτός λίγες μέρες άδειας. Αλλά ακόμα και στην άδειά του δεν τον αφήνεις στην ησυχία του , θα σε βλέπει ακόμα και στους εφιάλτες του :-D

Κανονικά. Δυστυχώς όχι εδώ, όπως είδαμε.

Αφού θα του δώσουν απόδειξη και δεν έχει αλλάξει ο νόμος ισχύει μια χαρά και άσε το κατάστημα να λέει ότι θέλει.

Επεξ/σία από thor777
Δημοσ.

Όλο το καλοκαίρι τον είχες τον τρέξιμο , νομίζω ότι δικαιούται και αυτός λίγες μέρες άδειας. Αλλά ακόμα και στην άδειά του δεν τον αφήνεις στην ησυχία του , θα σε βλέπει ακόμα και στους εφιάλτες του :-D

Αφού θα του δώσουν απόδειξη και δεν έχει αλλάξει ο νόμος ισχύει μια χαρά και άσε το κατάστημα να λέει ότι θέλει.

Ποια αποδειξη θα του δωσουν; Διαβασες καλα; Γιατι ΟΛΟΙ εμεις αλλο διαβασαμε.

Το ασε το καταστημα να λεει οτι θελει παλι ειναι σχετικο γιατι με αυτα και με αυτα εγινε η Λαμψη το θεμα,  ακριβως γιατι το καταστημα ελεγε οτι ηθελε.

Και θα το πω αλλη μια φορα, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ και μπορει να επεμβει ακομη και η αστυνομια απο οσο γνωριζω η οποια αυτοματα γινεται και καταγγελια της φορολογικης παραβασης απο την ιδια στην εφορια.

Δυστηχως σε καποια θεματα μπαινουν ολοι και γραφουν χωρις να γνωριζουν τα βασικα και στην τελικη εαν δεν ξερεις τα δικαιωματα σου και εχεις αυτη την σταση καλα μας κανουν τα μαγαζια και μας αντιμετωπιζουν ως προβατα.

• Like 2
Δημοσ.

Ποια αποδειξη θα του δωσουν; Διαβασες καλα; Γιατι ΟΛΟΙ εμεις αλλο διαβασαμε.

Το ασε το καταστημα να λεει οτι θελει παλι ειναι σχετικο γιατι με αυτα και με αυτα εγινε η Λαμψη το θεμα,  ακριβως γιατι το καταστημα ελεγε οτι ηθελε.

Και θα το πω αλλη μια φορα, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ και μπορει να επεμβει ακομη και η αστυνομια απο οσο γνωριζω η οποια αυτοματα γινεται και καταγγελια της φορολογικης παραβασης απο την ιδια στην εφορια.

Δυστηχως σε καποια θεματα μπαινουν ολοι και γραφουν χωρις να γνωριζουν τα βασικα και στην τελικη εαν δεν ξερεις τα δικαιωματα σου και εχεις αυτη την σταση καλα μας κανουν τα μαγαζια και μας αντιμετωπιζουν ως προβατα.

Ποιοί είστε ΟΛΟΙ εσείς ? Μάλλον εσύ δεν διάβασες το παρακάτω ποστάρισμα του Νότη δυο σελίδες πίσω. Μάλιστα του επισήμανα να είναι κανονική απόδειξη με σημερινή ημερομηνία και όχι ένα χαρτί που να γράφει απλά το serial γιατί για όλα τους έχω ικανούς. Πραγματικά όμως δεν καταλαβαίνω τί εννοείς για την στάση που κρατάω. Έχουμε αναλύσει αρκετά το θέμα στις προηγούμενες σελίδες , αν έχεις κάποια ένσταση σε αυτά που έχω ποστάρει ευχαρίστως να την ακούσω κανένας δεν είναι αλάνθαστος. Αλλά μην πετάμε έτσι αοριστολογίες περί στάσεων και δικαιωμάτων  και μάλιστα χωρίς να έχουμε διαβάσει τα προηγούμενα απο ότι φένεται. Που να μην σου είχα κάνει λαικ και στο προηγούμενο σου ποστ :-D

Απο την αρχη τους ζηταγα κανονικη αποδειξη (μηδενικη η οχι δεν με ενδιαφερει) που απλα να αναφερει το serial της νεας καρτας. Απο την αρχη εκεινοι αρνουνταν. Ομως μετα απο πιεση με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι θα μου κοψουνε μια "αποδειξη" (δεν ανεφεραν αν ειναι μηδενικη η οχι) που θα αναφερει το νεο serial ωστε αν παθει κατι να ξερουμε για ποια καρτα μιλαμε.

Δημοσ.

Ποιοί είστε ΟΛΟΙ εσείς ? Μάλλον εσύ δεν διάβασες το παρακάτω ποστάρισμα του Νότη δυο σελίδες πίσω. Μάλιστα του επισήμανα να είναι κανονική απόδειξη με σημερινή ημερομηνία και όχι ένα χαρτί που να γράφει απλά το serial γιατί για όλα τους έχω ικανούς. Πραγματικά όμως δεν καταλαβαίνω τί εννοείς για την στάση που κρατάω. Έχουμε αναλύσει αρκετά το θέμα στις προηγούμενες σελίδες , αν έχεις κάποια ένσταση σε αυτά που έχω ποστάρει ευχαρίστως να την ακούσω κανένας δεν είναι αλάνθαστος. Αλλά μην πετάμε έτσι αοριστολογίες περί στάσεων και δικαιωμάτων  και μάλιστα χωρίς να έχουμε διαβάσει τα προηγούμενα απο ότι φένεται. Που να μην σου είχα κάνει λαικ και στο προηγούμενο σου ποστ :-D

Ολοι οι συμμετεχοντες σου κανει;

Ο Νοτης ευχολογια κανει ουσιαστικα το παλικαρι και ειναι κριμα που εχει φαει τοσο δουλεμα, αλλα ειναι ουσιαστικα δικο του λαθος που τους πηγε με το "μαλακο"

Οσο για το τελευταιο, ας παρει αυτο που ειπε πρωτα (κανονικη αποδειξη) και μετα τα λεμε, γιατι οι τυποι ειπαν "θα σου ριξω μεσα τα παραστατικα της Sapphire".

Δημοσ.

Ολοι οι συμμετεχοντες σου κανει;

Ο Νοτης ευχολογια κανει ουσιαστικα το παλικαρι και ειναι κριμα που εχει φαει τοσο δουλεμα, αλλα ειναι ουσιαστικα δικο του λαθος που τους πηγε με το "μαλακο"

Οσο για το τελευταιο, ας παρει αυτο που ειπε πρωτα (κανονικη αποδειξη) και μετα τα λεμε, γιατι οι τυποι ειπαν "θα σου ριξω μεσα τα παραστατικα της Sapphire".

Δεν έγραψα οτι πήρε απόδειξη αφού ακόμα δεν έχει παραλάβει και δεν είμαι μάντης !!! Έγραψα οτι "σε περίπτωση που πάρει απόδειξη τυπικά είναι καλλυμένος".  Και  σου παραθέτω και το ποστ του που λέει οτι μετά απο δική του πίεση του είπαν οτι θα του κόψουν τελικά απόδειξη. Αν εσύ και όλοι οι συμμετέχοντες δεν διάβασαν το συγκεκριμένο post δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Πάντως ακόμα και τώρα δεν μπορώ να κατανοήσω το νόημα της παρεμβασής σου. Τέσπα πάμε παρακάτω.

Δημοσ.

Σε μια φαση μου λεει "Εμεις καναμε τοσα για σας, και πληρωσαμε το σερβις και τρεξαμε για σαςκαι δεν εγιναν ολα αυτα επειδη μας εκβιαζατε με το συνηγορο! Εμεις θα τα καναμε ουτως η αλλως!", σαν να θελει να μου πει "γιατι μας πρηζεις και αλλο πια, δε χορτασες?"

Το ένα συμπέρασμα είναι ότι εξακολουθούν να μην έχουν καταλάβει τίποτε

και να πιστεύουν πως κάνουν χατήρι και υποχώρηση σε ανάλογες περιπτώσεις

όπου καλούνται να εναρμονίζονται με τη νομιμότητα και τις υποχρεώσεις προς τον καταναλωτή.

Τη στιγμή που ο καταναλωτής έχει πληρώσει και αγοράσει μια εγγύηση μαζί με το προΪόν.

Για να αντιλαμβανόμαστε και το χάος στην κατάσταση με το λιανεμπόριο στη χώρα μας.

Το άλλο συμπέρασμα δεν εξήγησαν όμως ξεκάθαρα:

για ποιόν λόγο πλήρωσαν για σέρβις.

Όλοι φανταζόμαστε, αλλά μια ευθεία απάντηση θα είχε ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Το ένα συμπέρασμα είναι ότι εξακολουθούν να μην έχουν καταλάβει τίποτε

και να πιστεύουν πως κάνουν χατήρι και υποχώρηση σε ανάλογες περιπτώσεις

όπου καλούνται να εναρμονίζονται με τη νομιμότητα και τις υποχρεώσεις προς τον καταναλωτή.

Τη στιγμή που ο καταναλωτής έχει πληρώσει και αγοράσει μια εγγύηση μαζί με το προΪόν.

Για να αντιλαμβανόμαστε και το χάος στην κατάσταση με το λιανεμπόριο στη χώρα μας.

Το άλλο συμπέρασμα δεν εξήγησαν όμως ξεκάθαρα:

για ποιόν λόγο πλήρωσαν για σέρβις.

Όλοι φανταζόμαστε, αλλά μια ευθεία απάντηση θα είχε ενδιαφέρον.

Γιατί 99% αγοράσανε την κάρτα σαν ιδιώτες και η εγγύηση προς αυτούς είχε λήξει γιατί μετρούσε απο την μέρα αγοράσ ΤΟΥΣ.

Δεν θα το παραδεχτούν ποτέ. Ή ακόμα χειρότερα πήγαν κάρτα εξαρχής χωρίς εγγύηση, προσφανώς φθηνότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Οι "αρχες" τι λενε γιαυτο ; Δε μπορεις να στείλεις το τιμολογιο - να γελασουμε κιολας αν ειναι πλαστα παραστατικα .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η Λάμψη πόσα επεισόδεια είχε; Νωρίς είναι ακόμη μάλλον πήρε και τις διακοπές για τα Χριστούγεννα, Πάσχα κτλπ μαζί

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...