Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζω ότι ζητάω πολλά, αλλά για το ένα εξάμηνο που έμεινες εκτός δεν μπορείς να διεκδικήσεις κάτι; Πχ παράταση κτλ.

Δεν το έχω διαβάσει πουθενά, αλλά μου κακοφαίνεται να σου τρώνε μισό χρόνο ετσι, λες και τα είχες κάνει τα λεφτά, ομόλογα.

• Like 1
  • Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο την αρχη τους ζηταγα κανονικη αποδειξη (μηδενικη η οχι δεν με ενδιαφερει) που απλα να αναφερει το serial της νεας καρτας. Απο την αρχη εκεινοι αρνουνταν. Ομως μετα απο πιεση με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι θα μου κοψουνε μια "αποδειξη" (δεν ανεφεραν αν ειναι μηδενικη η οχι) που θα αναφερει το νεο serial ωστε αν παθει κατι να ξερουμε για ποια καρτα μιλαμε.

Θα αποφασισω να την παραλαβω για να τελειωνει πια αυτη η ιστορια και θα αρκεστω στον υπολοιπο 1 χρονο εγγυησης.

Σεπτέμβριο του 2016 είχες αγοράσει την κάρτα και μένει ακόμα 1 χρόνος υπόλοιπο ?

Σε κάθε περίπτωση  εσύ να κοιτάξεις να πάρεις κανονική απόδειξη που να έχει πάνω σημερινή ημερομηνία και φυσικά το serial. Αν χτύπα ξύλο σου χαλάσει μετά από 13 μήνες μπορείς τότε να επικαλεστείς τον νόμο για την ανανέωσης της εγγύησης δεν χρειάζεται να τους τα πρήζεις από τώρα. Μακάρι βέβαια η κάρτα να είναι εντάξει και να σου κρατήσει άλλα 10 χρόνια.

Τώρα που ξαναβλέπω την τοποθέτηση από τον Συνήγορο μπορεί να κάνει γαργάρα την "νόμιμη" εγγύηση αλλά αναφέρει ότι καλύπτεσαι από την εμπορική εγγύηση του νέου προϊόντος. Δεν λέει ότι καλύπτεσαι από το υπόλοιπο της εμπορική εγγύηση του αρχικού προϊόντος. Αυτό σημαίνει ότι ο Συνήγορος στην ουσία δέχεται έμμεσα την ανανέωση της εμπορικής εγγύησης ωστόσο καλό είναι να το διευκρινήσεις .Και φυσικά η εμπορική εγγύηση του νέου προϊόντος (αν πράγματι είναι καινούριο-σφραγισμένο και δεν σου έστειλαν κανένα μεταχ. ή refurbished) είναι 2 έτη από Palit.  Επίσης ρώτησε τον Συνήγορο πως γίνεται να καλύπτομαι από εγγύηση νέου προϊόντος χωρίς να μου κόψουν απόδειξη από το μαγαζί. 

• Like 1
Δημοσ.

και γω παιδια παντως αυτο καταλαβα να λεει ο συνηγορος, οτι καλυπτεσαι απο την εμπορικη εγγυηση η οποια ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να ειναι 1 ετος αναλογα την εταιρια. Στην palit φανταζομαι οτι ειναι 2, οποτε λογικα ισχυει η ανανεωση. Οπως ειπε και ο φιλος παραπανω καλυτερα να ρωτησεις να εισαι 100% σιγουρος.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα πρεπε να σε απασχολεί η εγγύηση της εταιρείας που στην συγκεκριμένη περίπτωση φάνηκε να είναι άχρηστη. Τα 2 έτη που δικαιούσαι νομικά να διεκδικήσεις, μεγάλο παράδειγμα είναι τα προϊόντα της Apple που ενώ δίνουν 1 έτος εσύ έχεις νομικά τα 2.

Δημοσ.

Πολύ το σκέφτεστε όλοι για μια καρτα που λογικά θα δουλεύει ρολόι. Ας παίξει επιτέλους τωρα που θα την πάρει να την ευχαριστεί και αν χαλάσει (χτύπα ξύλο), εδώ θα είμαστε να τους κραξουμε και να ζητήσουμε τα δικαιώματα μας

Εμενα πιο πολύ με ενόχλησε που σε ταλαιπωρουσαν τόσους μήνες και η εγγύηση της κάρτας τέλειωνε κανονικά λες και την είχες και την χρησιμοποιούσες

Κανονικά θα έπρεπε από την στιγμή που έφευγε από τα χέρια σου να μπαίνει σε "παύση" η εγγύηση μέχρις ωτου να παραλάβεις την νέα.

Δημοσ.

Η Λάμψη έγινε.

Λοιπόν μιας και είναι φορολογική παράβαση αυτό που κάνουν δεν μπλέκεις κανένα άλλο παρά μόνο την εφορία.

Βαρανε και άσχημες κουτουλιες τώρα οπότε αν θέλουν ας μην κόψουν.

Καταγγελία με την μία και θα δεις εσύ τι καλά θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν.

Που ακούστηκε ασυνόδευτα προϊόντα!!!!

Στην τελική ας το κλείσουν το μαγαζι να μην μπλέκει ο κόσμος και ας πάνε να βόσκουν πρόβατα.

Συγνώμη αλλά τα άτομα έχουν ξεφύγει εντελώς.

• Like 8
Δημοσ.

Καμία φωτογραφία του νέας καρτουλας θα δούμε άραγε?:P

Πάντως κακώς ο τίτλος είναι εν μέρη λάθος μιας και δεν βλέπω να φέρνει νέες κάρτες πλέον το κατάστημα εκτός αν δεν τις εμφανίζει στο κινητό.

Δημοσ.

Καμία φωτογραφία του νέας καρτουλας θα δούμε άραγε? :P

Πάντως κακώς ο τίτλος είναι εν μέρη λάθος μιας και δεν βλέπω να φέρνει νέες κάρτες πλέον το κατάστημα εκτός αν δεν τις εμφανίζει στο κινητό.

Δεν έχει να κάνει με τις κάρτες αλλά με την αντιμετώπιση του μαγαζιού απέναντι στο πελάτη.

Δημοσ.

Καλα αυτό λίγο πολύ είναι γνωστό για το κατάστημα,άσε που αν δεις ούτως ή άλλως δεν πολύ φέρνει και πολλά νέα πλέον όπως παλιά .

Δημοσ.

Update 12/9/2017:

Ηδη απο την Παρασκευη 8/9 φροντισα να επιστρεψω τη δανεικη καρτα που μου ειχανε δωσει. Την εστειλα με κουριερ.

Εστειλα 3 μειλ στον τυπο που μιλαγα απο την αρχη της ολης ιστοριας ενημερωνοντας τον και λεγοντας του να στειλει και τη δικια μου, με την αποδειξη κλπ οπως υπεδειξε ο συνηγορος. Απαντηση σε κανενα.

Λεω ας παρω τηλεφωνο στα κεντρικα να δω τι παιζει. Παιρνω, τους λεω συνδεστε με με τον Ανεστη, μου λενε προσπαθησαμε αλλα δεν ειναι διαθεσιμος, ασε τηλ να σε παρει αυτος.

Δεν τους πιστεψα ποτε και τον παιρνω στο κινητο του. Ο τυπος εχει παρει αδεια μεχρι την Παρασκευη και δεν εχει αφησει κανεναν υπευθυνο στο RΜΑ. Του λεω εστειλα την καρτα σας πισω, που ειναι η δικια μου? Απανταει πως θα πει σε καποιον να την στειλει.

Αυτα εγιναν εχτες. Σημερα ωρα 12 το μεσημερι και δεν εχω λαβει μειλ η τηλεφωνο που να ενημερωνει για την κατασταση της καρτας μου. Θα ξαναπαρω τηλεφωνο τα κεντρικα τους και αν δεν βγαλω ακρη θα ξαναπαρω τον Ανεστη στο κινητο.

Δεν ειναι να εχεις ντροπη η τροπους η διακριτικοτητα οταν μπλεκεσαι με ανθρωπους που δεν ειναι επαγγελματιες. Το μονο που καταλαβαινουν ειναι οι απειλες και το θρασος.

Οσοι θελετε να δειτε την καρτα, υπομονη μαζι με μενα :)

• Like 1
Δημοσ.

Ποσο καιρο περιθωριο τους εδωσε ο συνηγορος; Σε περιπτωση που σου ειπανε για αμεση παραδωση, ξαναελα σε επικοινωνια μαζι οτυς για να αναθεωρησουν τις αρμοδιοτητες τους ως επαγγελματιες.

Δημοσ.

Ποσο καιρο περιθωριο τους εδωσε ο συνηγορος; Σε περιπτωση που σου ειπανε για αμεση παραδωση, ξαναελα σε επικοινωνια μαζι οτυς για να αναθεωρησουν τις αρμοδιοτητες τους ως επαγγελματιες.

Ο συνηγορος δεν εδωσε περιθωριο (σε εμενα τουλαχιστον δεν ανεφερε τιποτα. Τον ενημερωσα παντως για το θεμα πριν λιγο).

Ομως ο Ανεστης μου ειπε πως αν πει το ΟΚ, σε μια μερα εχω την καρτα μου.

Το θεμα ειναι οτι η καρτα βρισκεται στην μεταφορικη οπως μου ειπε. Απλα περιμενουν εντολη απο καποιον για να τη στειλουνε.

Τωρα αφου ο μονος υπευθυνος εχει παρει αδεια και οι υπολοιποι δεν θελουν να δουλεψουνε, τι να κανω εγω?

Απαντηση: Να πρηξω τους παντες. Πραγμα που κανω αυτη τη στιγμη που μιλαμε.

• Like 3
Δημοσ.

ωραίοι επαγγελματιες...

Πάντως αυτό που κάνουν,το κάνουν καλά.Σου πρήζουν το συκώτι και παίζουν με την υπομονή του πελάτη. Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι θα τα παρατάνε...επαγγελματιες στο είδος τους.. :P

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...