Getta Robo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Πραγματι, ξαναρωτα εαν εχει αντικατασταθει ο νομος του 2007 απο καποιον αλλον, πολυ πιθανον ο εκπροσωπος που σου απαντησε να ειχε παθει brainfart και να εγραψε τα παραπανω, οσες φορες εγινε και σε εμενα αντικατασταση πηρα νεα αποδειξη με νεα ημερομηνια και εγγυηση. Δευτερο βημα μιλας με το Ευρωπαικο κεντρο καταναλωτη. 2
Sheogorath Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Και εγώ σε φλασάκι από το eshop, ανανέωση εγγύησης. Ψάξε το λίγο παραπάνω, περίεργα στα λέει. 2
thor777 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Και για να "δικαιωθεις" λιγο, οριστε απο κατω direct quote απο τον Συνηγορο. (bold δικα μου) Για να πω την αληθεια δεν με ευχαριστησε. [...]Να σας εξηγήσω τα περί εγγύησης στην αντικατάσταση του προϊόντος. Καταρχήν με δεδομένο ότι δεν θα υπάρξει νέα αγορά ορθά το κατάστημα αρνείται την έκδοση απόδειξης. Σε κάθε περίπτωση εσείς θα καλύπτεστε από την εμπορική εγγύηση του νέου προϊόντος που συνοδεύει το προϊόν από τον κατασκευαστή του και μπορεί πράγματι να είναι 1 έτος, όπως σας είπαν. Η διετής εγγύηση στην οποία αναφέρεσθε αφορά την ευθύνη του εμπόρου για πραγματικά ελαττώματα του προϊόντος ή έλλειψη συμφωνημένων ιδιοτήτων και αποτελεί την νόμιμη και όχι την εμπορική εγγύηση του προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση μετά την αντικατάσταση θα υπάρξει ενημέρωση των μερών προς την Αρχή μας, ώστε εάν υπάρξει πρόβλημα στο μέλλον να μπορείτε να καλυφθείτε στο πλαίσιο πάντα της εμπορικής εγγύησης του προϊόντος. Οπότε προχωρήστε σε συνεννόηση μαζί τους στην αντικατάσταση.[...] Συμπερασμα: Ισχυει ο,τι μου ειπε το μαγαζι (ο,τι του ειπε η Palit δηλαδη) πως η εγγυηση ειναι ο,τι απομενει απο την εγγυηση της αρχικης καρτας. Τουλαχιστον εγω ενημερωνομαι για τους νομους και συνεχιζω, σε αντιθεση με το μαγαζι που τους αψηφα (ηχογραφησεις τηλεφωνων) και τους μειωνει εντελως αποκαλωντας τους "αβασιμους". Παντως εδω αυτο μου αφηνει μια απορια. Γιατι πχ το e-shop σε περιπτωση αντικαταστασης σου δινει νεα αποδειξη και σου ανανεωνει την εγγυηση και αυτοι εδω δεν το κανουνε? Δεν ειμαι ευχαριστημενος απο αυτα που ειπε ο Συνηγορος, ομως δεν μπορω να κανω αλλιως. Το μονο που με ενημερωσε ειναι οτι πρεπει να μου δωσουν μια αποδειξη που απλα να αναφερει το νεο serial number της καρτας ωστε σε περιπτωση προβληματος να ξερουμε για ποιο προιον μιλαμε, πραγμα που το μαγαζι χτες με ενημερωσε τηλεφωνικως πως ουτως η αλλως θα εκανε. Θα επικοινωνησω με το μαγαζι για να μου στειλουν την καρτα μου. Θα ενημερωσω εδω οταν την παραλαβω. Αντε τελειωσαμε! Από που προκύπτει ότι η εμπορική εγγύηση του ΝΕΟΥ προϊόντος είναι 1 έτος ? Για τα ΝΕΑ προϊόντα η εγγύηση είναι όσο λέει ο κατασκευαστής (για την Palit 2 χρόνια). Όσο αναφορά την αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος εντός εγγύησης η Palit λογικά δεν ανανεώνει τον χρόνο της εγγύησης και ισχύει η διάρκεια εγγύησης του αρχικού προϊόντος οπότε αυτό περί 1 χρόνου δεν υπάρχει. Αυτά έχουν να κάνουν με την πολιτική της εταιρίας. Και αυτά όσο αναφορά την εμπορική εγγύηση. Επειδή όμως εκτός από τις εταιρίες υπάρχουν και κράτη που έχουν νόμους θα πρέπει τόσο οι εταιρίες τόσο και τα καταστήματα να συμμορφώνονται με τους νόμους του κράτους. Για τον νόμο του Ελληνικού κράτους έχει να μας πει τίποτα ο Συνήγορος ή δεν γνωρίζει ? Για το ότι υπάρχουν τόσες περιπτώσεις που καταστήματα έχουν κόψει απόδειξη σε αντικαταστάσεις προϊόντων (έστω και μηδενική) δεν γνωρίζει κάτι ο Συνήγορος ? Για την "νόμιμη" εγγύηση γνωρίζει τίποτα ο Συνήγορος και για τον αν ανανεώνεται ? Ή μήπως τελικά δεν έχει καμία ουσιαστική ισχύ η συγκεκριμένη εγγύηση ? Λίγο μπερδεμένα μας τα λέει ο Συνήγορος και δεν ξεκαθαρίζει τα πράγματα... Τελικά το κατάστημα θα σου δώσει κανονική απόδειξη με το serial του προιόντος ή απλά ένα χαρτί που θα γράφει το serial γιατί δεν κατάλαβα καλά αφού στην αρχή αρνιόταν να δώσει έστω και μηδενική απόδειξη.
vadou Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μια χαρα παντως απ΄ο,τι φαινεται και πλεον ξερουμε και τι ακριβως γινεται σε τετοιες περιπτωσεις! Και οπως ειπαμε! Τωρα που τελικα ισχυει αυτος ο φανταστικος νόμος, 2 μηνες πριν το τελος της εγγυησης, βαλε ενα μανταλακι στα ανεμιστηρια και παιξε το πιο βαρυ παιχνιδι μεχρι να καει! Δεν θα ναι και απο overclocking! :P Το σκέφτηκες πολύ για να το γράψεις αυτό; Σε κάθε περίπτωση εσείς θα καλύπτεστε από την εμπορική εγγύηση του νέου προϊόντος που συνοδεύει το προϊόν από τον κατασκευαστή του και μπορεί πράγματι να είναι 1 έτος, όπως σας είπαν. Μετάφραση: Η εγγύηση του κατασκευαστή ξαναρχίζει από την αρχή. Αυτή δεν είναι υποχρεωτικό να είναι 2ετής. Ορίζεται από τον εκάστοτε κατασκευαστή. Για παραπάνω πληροφορίες μπορείτε να ψάξετε τη διαφορά ανάμεσα στη "νόμιμη εγγύηση" και την "εμπορική εγγύηση". Το μονο που με ενημερωσε ειναι οτι πρεπει να μου δωσουν μια αποδειξη που απλα να αναφερει το νεο serial number της καρτας ωστε σε περιπτωση προβληματος να ξερουμε για ποιο προιον μιλαμε, πραγμα που το μαγαζι χτες με ενημερωσε τηλεφωνικως πως ουτως η αλλως θα εκανε. Αυτή την απόδειξη χρειάζεσαι, δεν ξέρω τι άλλο ζήτησες εσύ.
thor777 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Το σκέφτηκες πολύ για να το γράψεις αυτό; Μετάφραση: Η εγγύηση του κατασκευαστή ξαναρχίζει από την αρχή. Αυτή δεν είναι υποχρεωτικό να είναι 2ετής. Αυτή την απόδειξη χρειάζεσαι, δεν ξέρω τι άλλο ζήτησες εσύ. Αν διαβάσεις τους όρους εγγύησης των κατασκευαστών (αναφέρω ενδεικτικά evga) δεν αναφέρει ότι η εγγύηση ξαναρχίζει από την αρχή : "Replacements under EVGA's RMA Service will continue the original product's warranty based on the original warranty start date" https://eu.evga.com/support/warranty/ Υπάρχουν όμως και οι νόμοι των κρατών... 2
ZELOMOTH Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Το σκέφτηκες πολύ για να το γράψεις αυτό; Το τι σκεφτομαι εγω ειναι προβλημα μου. Αμα δεν σου αρεσει απλα το προσπερνας 1
skywalker84 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 @NotisGTx Καλησπερα, παρακολουθω το θεμα καιρο χωρις να εχω γραψει κατι απλα θελω να πω μονο οτι το τι σου ειπε η μαμα εταιρεια δυστυχως ισχυει... Σε αναλογη περιπτωση που ειχα μια Evga Classified GTX 780ti και μια μερα ξαφνικα δεν ανοιξε ποτε αφοτου μιλησα με την Evga απευθειας αγνοοντας τον retailer και την εστειλα με δικα μου εξοδα στην εταιρεια μου εκαναν RMA με GTX980ti Classified λογο του οτι δεν ειχαν αποθεμα απο 780ti αλλα οταν τους ρωτησα τη γινεται με το θεμα εγγυησης παρολο που ειναι καινουργιο προιον μου ειπαν οτι η εγγυηση συνεχιζει απο τη παλια καρτα κανονικα και το ιδιο θα ανανεωσουν στο Profile μου στο site της εταιρειας! Το ειχα ψαξει και ο ιδιος με Συνηγορο και δυστυχως για καποιο περιεργο λογο το ιδιο γινεται! Χαρα στο κουραγιο σου παντως και τουλαχιστον at least βγηκες κερδισμενος! Παρολα αυτα αν μπορω να αναφερω σαν χρονια αγοραστης απο EVGA αν ποτε αγορασεις περαν αυτο που με χαλαει οτι τα εξοdα να στειλεις κατι ειναι δικα σου σε ολο το support τους ειναι αριστοι! Παντως απο μεριας μου μπραβο για την υπομονη σου σε ολο το σκηνικο! 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 @NotisGTx Καλησπερα, παρακολουθω το θεμα καιρο χωρις να εχω γραψει κατι απλα θελω να πω μονο οτι το τι σου ειπε η μαμα εταιρεια δυστυχως ισχυει... Σε αναλογη περιπτωση που ειχα μια Evga Classified GTX 780ti και μια μερα ξαφνικα δεν ανοιξε ποτε αφοτου μιλησα με την Evga απευθειας αγνοοντας τον retailer και την εστειλα με δικα μου εξοδα στην εταιρεια μου εκαναν RMA με GTX980ti Classified λογο του οτι δεν ειχαν αποθεμα απο 780ti αλλα οταν τους ρωτησα τη γινεται με το θεμα εγγυησης παρολο που ειναι καινουργιο προιον μου ειπαν οτι η εγγυηση συνεχιζει απο τη παλια καρτα κανονικα και το ιδιο θα ανανεωσουν στο Profile μου στο site της εταιρειας! Το ειχα ψαξει και ο ιδιος με Συνηγορο και δυστυχως για καποιο περιεργο λογο το ιδιο γινεται! Χαρα στο κουραγιο σου παντως και τουλαχιστον at least βγηκες κερδισμενος! Παρολα αυτα αν μπορω να αναφερω σαν χρονια αγοραστης απο EVGA αν ποτε αγορασεις περαν αυτο που με χαλαει οτι τα εξοdα να στειλεις κατι ειναι δικα σου σε ολο το support τους ειναι αριστοι! Παντως απο μεριας μου μπραβο για την υπομονη σου σε ολο το σκηνικο! Αμα πηγαινες μεσω του καταστηματος (αν ειναι εντος ελλαδας τουλαχιστον) θα επρεπε να σου δωσουν νεα εγγυηση οπως εγραψα πιο πανω αν δεν σου δωσουν προιον με ιδιο part number τοτε για την εφορια ειναι σαν να πηγες τα αγγουρια γιατι ηταν χαλασμενα και επειδη τους τελειωσαν να σου δινουν πατατες με την δικαιολογια οτι ειναι και αυτα λαχανικα αν αλλαζει το part number στο προιον Η διαδικασια ειναι κοψιμο πιστωτικο , και νεα αποδειξη "μηδενιζοντας" το πιστωτικο εξου και η ανανεωση εγγυησης απο μερικα καταστηματα ,συνφωνα με το νομο αν εσυ γιατ τον Χ λογο δεν θελεις το νεο προιον που δινουν (πχ εγω πηρα την MSI lighting 7970 για να τεριαξει στο Build που κανω , ναι μεν εσυ μου δινεις μια sapphire r9 390 αλλα εμενα δεν μου κανει γιατι ειναι μπλε ) τραβιγμενο το παραδειγμα αλλα απο το νομο εχουμε δικαιωμα να ζητησουμε επιστροφη χρηματων αν δεν μας φερουν το ιδιο προιον , αλλα οπως ειπα και επανω δεν στεκει και λογιστικα 2
thor777 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 @NotisGTx Καλησπερα, παρακολουθω το θεμα καιρο χωρις να εχω γραψει κατι απλα θελω να πω μονο οτι το τι σου ειπε η μαμα εταιρεια δυστυχως ισχυει... ............................................ Φίλε δεν είπε κανείς ότι ο κατασκευαστής αναφέρει στους όρους της εγγύησης ότι την ανανεώνει. Ποστάρισα ποιο πάνω και τους όρους από την EVGA. Υπάρχει όμως και η ελληνική / ευρωπαϊκή νομοθεσία όπως επίσης και η "νόμιμη εγγύηση". Μπορεί ένας κατασκευαστής να έχει εγγύηση στο προϊόν του ένα χρόνο όμως υπάρχει η ελάχιστη εγγύηση στην ΕΕ των δυο χρόνων. Εσύ λες ότι δεν θα ισχύει η εγγύηση των 2 χρόνων γι αυτό το προιόν ? Ακόμα και για τα μεταχ. ο ελληνικός νόμος λέει ότι εφαρμόζεται η "νόμιμη" εγγύηση των 2 ετών. Επίσης στην Ελλάδα ο νόμος λέει ότι η εγγύηση ανανεώνεται. Εκτός και αν όλοι αυτοί οι νόμοι είναι μούφα όπως και η "νομιμη" εγγύηση οπότε άδικα καθόμαστε και συζητάμε. 1
vadou Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 @ZELOMOTH: Το τι σκέφτεσαι είναι πρόβλημά σου. Το τι γράφεις στο forum δεν είναι μόνο δικό σου πρόβλημα. -------------- Αν διαβάσεις τους όρους εγγύησης των κατασκευαστών (αναφέρω ενδεικτικά evga) δεν αναφέρει ότι η εγγύηση ξαναρχίζει από την αρχή : "Replacements under EVGA's RMA Service will continue the original product's warranty based on the original warranty start date" https://eu.evga.com/support/warranty/ Υπάρχουν όμως και οι νόμοι των κρατών... Επειδή όπως είπες υπάρχουν οι νόμοι των κρατών, οι οποίοι προφανώς και υπερισχύουν της πολιτικής της εκάστοτε εταιρίας, αυτό που ισχύει στην ελλάδα και μπορείς να το δεις και εδώ (συγκεκριμένα, στο άρθρο 5, παράγραφος 5 του νόμου 2251/1994, σελίδα 29 στο pdf) είναι το εξής: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό." Αυτό είπε και ο Συνήγορος στον TS, ή τουλάχιστον εγώ έτσι το κατάλαβα με το : "θα καλύπτεστε από την εμπορική εγγύηση του νέου προϊόντος που συνοδεύει το προϊόν από τον κατασκευαστή"
Getta Robo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 NotisGtx Εαν και εφοσων αποφασισεις τελικως να παραλαβεις την καρτα που σου φερανε, εξυπακουεται πως την ελεγχεις εξωνυχιστικα πρωτου την παραλαβεις. Στην παραμικρη υπονοια πως κατι παει λαθος, ειτε ζητας αλλη ειτε τα χρηματα σου. Δεν ειναι να τους εμπιστευεις για τιποτα με ολα αυτα που γινανε. 4
thor777 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 @ZELOMOTH: Το τι σκέφτεσαι είναι πρόβλημά σου. Το τι γράφεις στο forum δεν είναι μόνο δικό σου πρόβλημα. -------------- Επειδή όπως είπες υπάρχουν οι νόμοι των κρατών, οι οποίοι προφανώς και υπερισχύουν της πολιτικής της εκάστοτε εταιρίας, αυτό που ισχύει στην ελλάδα και μπορείς να το δεις και εδώ (συγκεκριμένα, στο άρθρο 5, παράγραφος 5 του νόμου 2251/1994, σελίδα 29 στο pdf) είναι το εξής: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό." Αυτό είπε και ο Συνήγορος στον TS, ή τουλάχιστον εγώ έτσι το κατάλαβα με το : "θα καλύπτεστε από την εμπορική εγγύηση του νέου προϊόντος που συνοδεύει το προϊόν από τον κατασκευαστή" Το ξέρω φίλε τα ίδια λέμε έχουν γραφτεί και σε προηγούμενα post. Δεν είναι υποχρεωτικό να είναι διετής αλλά επειδή μιλάμε για την PALIT είναι διετής , για την EVGA θα ήταν τριετής. Σε κάθε περίπτωση όμως η "νόμιμη" εγγύηση και του νέου προϊόντος θα είναι και πάλι διετής. Απλά νόμιζα ότι αναφερόσουν στους όρους εγγύησης του κατασκευαστή και γι αυτό έκανα αυτή την επισήμανση. Αν δεν υπήρχε αυτός ο νόμος η εγγύηση δεν θα ανανεώνονταν. Ο Συνήγορος λέει : "Σε κάθε περίπτωση εσείς θα καλύπτεστε από την εμπορική εγγύηση του νέου προϊόντος που συνοδεύει το προϊόν από τον κατασκευαστή του και μπορεί πράγματι να είναι 1 έτος, όπως σας είπαν" Εδώ ο Συνήγορος εμμέσως ακυρώνει την "νόμιμη εγγύηση" και επιπρόσθετα η εγγύηση της Palit για νεα προιόντα είναι 2 χρόνια , δεν είναι ουτε 1 ουτε μισό ουτε οτι της καπνίσει εκείνη την στιγμή. Πάντως δεν είδα σε κάποιο ποστ να αναφέρει ο TS οτι του είπαν για ανανέωση εγγύσης 1 χρόνου απο το κατάστημα.
ZELOMOTH Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 @ZELOMOTH: Το τι σκέφτεσαι είναι πρόβλημά σου. Το τι γράφεις στο forum δεν είναι μόνο δικό σου πρόβλημα. -------------- Ναι οκ αλλα μονο ενας κομπλεξικος κολλησε εκει αδελφε και το συνεχιζει.. Χωρις να σου απευθυνω τον λογο μου πετας την εξυπναδα σου και μετα ζητας και τα ρεστα! Μηπως να σε ρωταω απο δω και περα για το τι θα γραφω και που?Αιντε τελειωνε τωρα και ξεκολλα που θα μας κανεις και κριτικη 1
vadou Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 @ZELOMOTH: Αρχίσαμε και τους χαρακτηρισμούς τώρα; Συνέχισε, καλά το πας... ----------------- Ο Συνήγορος λέει : "Σε κάθε περίπτωση εσείς θα καλύπτεστε από την εμπορική εγγύηση του νέου προϊόντος που συνοδεύει το προϊόν από τον κατασκευαστή του και μπορεί πράγματι να είναι 1 έτος, όπως σας είπαν" Εδώ ο Συνήγορος εμμέσως ακυρώνει την "νόμιμη εγγύηση" και επιπρόσθετα η εγγύηση της Palit για νεα προιόντα είναι 2 χρόνια , δεν είναι ουτε 1 ουτε μισό ουτε οτι της καπνίσει εκείνη την στιγμή. Πάντως δεν είδα σε κάποιο ποστ να αναφέρει ο TS οτι του είπαν για ανανέωση εγγύσης 1 χρόνου απο το κατάστημα. Πιθανόν να ανανεώνεται μόνο η εμπορική εγγύηση και όχι η νόμιμη; Δεν το γνωρίζω αυτό. Το χρόνο της εμπορικής εγγύησης τον αναφέρει το καρτελάκι που έχει μέσα η συσκευασία.
NotisGtx Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικά το κατάστημα θα σου δώσει κανονική απόδειξη με το serial του προιόντος ή απλά ένα χαρτί που θα γράφει το serial γιατί δεν κατάλαβα καλά αφού στην αρχή αρνιόταν να δώσει έστω και μηδενική απόδειξη. Απο την αρχη τους ζηταγα κανονικη αποδειξη (μηδενικη η οχι δεν με ενδιαφερει) που απλα να αναφερει το serial της νεας καρτας. Απο την αρχη εκεινοι αρνουνταν. Ομως μετα απο πιεση με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι θα μου κοψουνε μια "αποδειξη" (δεν ανεφεραν αν ειναι μηδενικη η οχι) που θα αναφερει το νεο serial ωστε αν παθει κατι να ξερουμε για ποια καρτα μιλαμε. @NotisGTx Καλησπερα, παρακολουθω το θεμα καιρο χωρις να εχω γραψει κατι απλα θελω να πω μονο οτι το τι σου ειπε η μαμα εταιρεια δυστυχως ισχυει...Παντως απο μεριας μου μπραβο για την υπομονη σου σε ολο το σκηνικο! Ευχαριστω για τα λογια σου. Το θεμα ειναι ομως οτι ασχετως το τι ειπε η μαμα εταιρεια, βρισκομαστε στην ΕΕ, και οτιδηποτε καινουργιο σφραγισμενο ηλεκτρονικο (οπως η νεα καρτα μου) συνοδευεται και απο 2ετη εγγυηση, και πρεπει να τηρειται. Επιπλεον, ο νομος λεει πως προιοντα απο αντικατασταση ανανεωνουν την εγγυηση τους. Εαν και εφοσων αποφασισεις τελικως να παραλαβεις την καρτα που σου φερανε, εξυπακουεται πως την ελεγχεις εξωνυχιστικα πρωτου την παραλαβεις. Στην παραμικρη υπονοια πως κατι παει λαθος, ειτε ζητας αλλη ειτε τα χρηματα σου. Δεν ειναι να τους εμπιστευεις για τιποτα με ολα αυτα που γινανε. Θα αποφασισω να την παραλαβω για να τελειωνει πια αυτη η ιστορια και θα αρκεστω στον υπολοιπο 1 χρονο εγγυησης. Δεν μπορω να παω κοντρα τωρα και στον Συνηγορο (ακομα και αν κανει λαθος, το μαγαζι βλεπει πως ο Συνηγορος πιστευει οτι το μαγαζι εχει δικιο, αρα δεν προκειται να ιδρωσει το αυτι τους στο εγγυωμαι εγω προσωπικα, οσους νομους και αν φωναζω πως αγνοουν) και στο μαγαζι ταυτοχρονα. Δεν εχω απειρο χρονο να τους κυνηγαω για παντα, ενα ολοκληρο καλοκαιρι αρκει, ισως τελικα πρεπει να χαιρομαι που βγηκα και κερδισμενος στο τελος εχοντας ακομα και 1 χρονο εγγυηση... Θα την ελεγξω και ολα θα πανε καλα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα