Getta Robo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτο συμβαινει οταν μπλεκεις με ερασιτεχνες, και ειναι προεκταση οταν οι ελεγκτικοί μηχανισμοι του κρατους ειναι αδρανεις, αν οχι αδιαφοροι. Σε καθε περιπτωση μην το αφησεις και ζητα το αυτονοητο, την ανανεωση της εγγυησης. Ελα και τηλεφωνικος σε επικοινωνια μαζι τους περαν του ενυπόγραφου επισημου μηνυματος και ενημερωσε τους για τα παραπανω.
IceFrog Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Σε αυτες τις περιπτωσεις, κοβουν μια αποδειξη μηδενικη.Ετσι εκανε το eshop προσφατα σε ελλατωματικες μνημες.Ουτε φπα ουτε φορολογια.Εγω αυτο που κραταω απο την ολη υποθεση ειναι πως θα προτιμω ΠΡΟΙΟΝΤΑ που εχουν σωστο aftersales στη ΧΩΡΑ μου. 3
NotisGtx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Η΄ θα επρεπε να συνεχιζεται η εγγυηση απο την πρωτη αγορα(Το πιο δικαιο και για αυτον που πουλαει) η΄ θα επρεπε να τους πεις οτι θα τους πληρωσεις το φπα για να σου κοψουν αποδειξη ωστε να παει απο την αρχη για το νεο προιον... Το πρωτο που λεω, νομιζω οτι ειναι το πιο σωστο γιατι αν ειναι σε καποιον να χαλαει παντα η καρτα 2-3 μηνες πριν ληξει η εγγυηση και παντα να παιρνει καινουργια απο αντικατασταση και με νεα εγγυηση κτλ κτλ κτλ τοτε θα πρεπει την μιση παραγωγη τους να την δινουν δωρεαν!Χωρια που θα σου δινουν και καθε φορα πιο νεο μοντελο γιατι πιθανο να μην εχουν αυτη που πηρες πριν 2-3 χρονια! Ε δεν νομιζω να τους συμφερει με τιποτα αυτο... Δεν με ενδιαφερει ουτε στο ελαχιστο αν θα πρεπει να δινουν τη μιση παραγωγη τους δωρεαν. Εμενα με ενδιαφερει ο νομος. Εαν λεει ο νομος οτι εχω εγγυηση για τον 1 χρονο που μου απομενει καλως. Εαν λεει ο νομος οτι πρεπει να εχω εγγυηση για 2 χρονια παλι καλως. Τωρα αν εσυ μου λες οτι πρεπει να τους πω να πληρωσω το ΦΠΑ αξιας 136.93 € μονο και μονο για να συνεχισω να εχω την εγγυηση, η να την ανανεωσω για 2 χρονια, την οποια εγγυηση λογικα πληρωσα τη στιγμη που πρωτο αγορασα την καρτα, αυτο συγνωμη, αλλα μου ακουγεται χαζο.
Fulgore Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Το σωστο ειναι να κοπει νεα αποδειξη και αρα νεα εγγυηση γιατι πηρες νεο προιον.Αν σε 5 μερες βγαλει προβλημα εσυ τι θα κανεις θα την πουλησεις την καρτα για ανταλλακτικα? Ας σοβαρευτουν πια στο EBW η να πουλανε μονο πραγματα εκτος τεχνολογιας χωρις εγγυησεις,εχουν εκτεθει τραγικα.... Αν το EBW δεν μπορει να σου κοψει αποδειξη/εγγυηση(βλεπω δεν φερνουν γενικα καρτες γραφικων πια)τοτε η αλλη λυση ειναι επιστροφη χρηματων. 3
NotisGtx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Σε καθε περιπτωση μην το αφησεις και ζητα το αυτονοητο, την ανανεωση της εγγυησης. Ελα και τηλεφωνικος σε επικοινωνια μαζι τους περαν του ενυπόγραφου επισημου μηνυματος και ενημερωσε τους για τα παραπανω. Σε αυτες τις περιπτωσεις, κοβουν μια αποδειξη μηδενικη. Ετσι εκανε το eshop προσφατα σε ελλατωματικες μνημες. Ουτε φπα ουτε φορολογια. Και εγω ετσι ξερω πως γινεται. Ειχα ακριβως την ιδια εμπειρια με μνημες στο e-shop και μου κοψανε μηδενικη αποδειξη που εδειχνε ομως το νεο serial number. Eδω μολις με πηρε τηλεφωνο το EBW. Μου ειπε οτι δεν θα μου κοψει νεα αποδειξη. Επισης μου ειπε πως επικοινωνησε με την Palit και εκεινη τους ειπε πως η εγγυηση της νεας καρτας ειναι οποιο χρονικο διαστημα υπολειπεται στην αρχικη μου καρτα, δηλαδη μεχρι 15/01/2018. Πως γινεται να οριζει η Palit την εγγυηση του ΝΕΟΥ προιοντος και οχι οι νομοι της Ελλαδας και της ΕΕ απορω. Ειμαι 100% σιγουρος οτι καποια μαλακια εχει παιχτει και θελουν να με κοροιδεψουν. Με ενημερωσαν πως σημερα θα στειλουν την καρτα, και αυριο θα την εχω στα χερια μου. Οταν τους ειπα ξανα οτι θελω αποδειξη για τη νεα καρτα, εστω και για αυτον τον εναν χρονο που μενει, εκεινοι αρνηθηκαν και μου ειπαν οτι θα ριξουνε μεσα και τα παραστατικα που πηρανε απο την Palit, λες και αυτο ειναι υποκαταστατο της εγγυησης. Οπως και να εχει, εγω επικοινωνησα με τον Συνηγορο. Θα ενημερωσω εδω για την απαντηση του. Το σωστο ειναι να κοπει νεα αποδειξη και αρα νεα εγγυηση γιατι πηρες νεο προιον.Αν σε 5 μερες βγαλει προβλημα εσυ τι θα κανεις θα την πουλησεις την καρτα για ανταλλακτικα? Ας σοβαρευτουν πια στο EBW η να πουλανε μονο πραγματα εκτος τεχνολογιας χωρις εγγυησεις,εχουν εκτεθει τραγικα.... Αν το EBW δεν μπορει να σου κοψει αποδειξη/εγγυηση(βλεπω δεν φερνουν γενικα καρτες γραφικων πια)τοτε η αλλη λυση ειναι επιστροφη χρηματων. Επιστροφη Χρηματων? Τωρα μπλεκουμε σε νεες περιπετειες... Αυριο εγω θα εχω στα χερια μου μια καρτα. Λογικα θα θελανε να την ξεφορτωθουνε γρηγορα γρηγορα. Παντως για να κρατησω ζωντανο το μετωπο, δεν προκειται να την ανοιξω, και επισης δεν προκειται να στειλω πισω την δικη τους δανεικη καρτα, αν δεν λαβω πρωτα ενα παραστατικο-αποδειξη που να με καλυπτει για τα επομενα 1 η 2 χρονια. Τους ενημερωσα πως επικοινωνησα με τον Συνηγορο αλλα αυτοι μου ειπαν πως θα στειλουν την καρτα οπως και να εχει (γιατι βιαζονται?) διχως νεα αποδειξη.
HolyMan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 θα ισχυει η εγγυηση απο την πρωτη αγορα. δεν ανανεωνεται πουθενα στον πλανητη η εγγυηση σε περιπτωση που χαλασει. αφου στην αλλαξαν με καλυτερη κ χωρις να πληρωσεις για ποιο λογο τρωγεσαι παλι?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 θα ισχυει η εγγυηση απο την πρωτη αγορα. δεν ανανεωνεται πουθενα στον πλανητη η εγγυηση σε περιπτωση που χαλασει. αφου στην αλλαξαν με καλυτερη κ χωρις να πληρωσεις για ποιο λογο τρωγεσαι παλι? οταν κανεις RMA στις εκαστοτε εταιρια ναι συνεχιζει η αρχικη εγγυηση, βαση ελλινηκης/ευρωπαικης νομοθεσιας το καταστημα εφοσον ειναι καινουργιο προιον εχει υποχρεωση να παρεχει νεα εγγυηση Στην τελικη μπορει ακομα και να αρνηθει γιατι απλα η καρτα δεν τον καλυπτει και ειχε αγορασει πχ blower type γιατι εχει μικρο κουτι με κακο airflow 2
NotisGtx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 θα ισχυει η εγγυηση απο την πρωτη αγορα. δεν ανανεωνεται πουθενα στον πλανητη η εγγυηση σε περιπτωση που χαλασει. αφου στην αλλαξαν με καλυτερη κ χωρις να πληρωσεις για ποιο λογο τρωγεσαι παλι? Πρωτον δεν μου την αλλαξαν με καλυτερη. Με ιδια μου την αλλαξαν. 980ti η παλια, 980ti η καινουργια. Εκτος αν θες να μου πεις τωρα οτι η διαφορα 50 MHz λογιζεται ως "καλυτερη", οποτε απλα θα γελασω. Δευτερον απλα απαιτω ο,τι δικαιουμαι. Επειδη εσυ βαριεσαι να ψαξεις μονος σου και τωρα αποπροσανατολιζεις κοσμο γραφοντας αναληθειες, απλα παραθετω λιγα λινκς απο ινσομνια και οχι μονο. quote απο αυτο το θρεντ: ΝΟΜΟΣ 2251/1994 Άρθρο 5 - Πώληση καταναλωτικών αγαθών και εγγυήσεις 4. Η παράβαση των διατάξεων της προηγούμενης παραγράφου δεν θίγει το κύρος της εγγύησης, την οποία ο καταναλωτής μπορεί να επικαλεσθεί και να απαιτήσει την τήρησή της. Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό. quote απο ενα αλλο σαιτ: Ο νόμος για την προστασία του καταναλωτή (2251/1994 που τροποποιήθηκε με τον 3587/2007) προβλέπει ότι: Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος η ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προϊόν η ανταλλακτικό. και αλλο quote: Δικαιώματα του αγοραστή που πηγάζουν απευθείας από το νόμο. Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό. και ακομα ενα: Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόµατα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο ... και ακομα ενα: Η εγγύηση αυτόµατα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο ... και ακομα ενα: Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό. Επειδη βαρεθηκα να βρω αλλα, ελπιζω να σου αρκουν αυτα! 2
HolyMan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 τολμη κ γοητεια το εχεις κανει το θεμα τοσο καιρο! φυσικα κ η καρτα που θα παρεις ειναι μερα με την νυχτα σε σχεση με την σαπια την reference. παρε την καρτα σου κανε την δουλεια σου για να τελειωσει καποια στιγμη το θεατρο του παραλογου.
Fulgore Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 θα ισχυει η εγγυηση απο την πρωτη αγορα. δεν ανανεωνεται πουθενα στον πλανητη η εγγυηση σε περιπτωση που χαλασει. αφου στην αλλαξαν με καλυτερη κ χωρις να πληρωσεις για ποιο λογο τρωγεσαι παλι?Μην παραπληροφορουμε τον κοσμο αν δεν γνωριζουμε.Ο πελατης δεν αγορασε απο την ιδια την εταιρεια για να του δωσουν νεα αποδειξη/εγγυηση,γιαυτα ειναι υπευθυνος ο πωλητης. Τα ιδια εκανε το εν λογω καταστημα και σε rma evga τροφοδοτικου. Εστειλε gold τροφοδοτικο στην εταιρεια για επισκευη του στειλανε platinum τροφοδοτικο και νεα αποδειξη δεν του κοψανε. Αν το EBW κλεισει και ο πελατης του παθει κατι και πρεπει να το στειλει στην εταιρεια πως θα τον καλυψει οταν δει στην αποδειξη διαφορετικο προιον? Τελος παντων η ΓΓΚ η ο συνηγορος θα λυσει τις οποιες αποριες. Εκτως αν ειναι η ιδια καρτα και η palit απλα αλλαξε το συστημα ψυξης(που και παλι θα ενημερωνε γιαυτο). Εγω πιο πολυ παντως εντυπωσιαζομαι με αυτα που διαβαζω για την palit παρα για το EBW(το οποιο δεν φερνει καρτες ουτως η αλλως),καλη πληροφορια για το μελλον(και λιγοτερη εγγυηση και χαλια service μαλιστα). 4
mcrae13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Πάντως μπορείς άνετα πλέον να ζητήσεις και τα χρήματά σου πίσω μιας και το προϊόν είναι διαφορετικό . Στη θέση σου βέβαια, μετά από όλα αυτά που τράβηξες, δεν θα το δοκίμαζα.Θα τσίμπαγα την καινούρια κάρτα,με καινούρια απόδειξη ή όχι και ο θεός βοηθός να μην τύχει και ξαναχαλάσει. Εσύ δηλαδή αν σου δώσουν απόδειξη και τύχει καμιά στραβή πάλι,θα τους εμπιστευτείς? Εγώ και μόνο που το σκέφτομαι με κουράζει η διαδικασία που έφαγες τόσο καιρό,και δεν θα ήθελα να τους ξαναδώ ούτε σε φωτογραφία. Anyway,προσωπική άποψη φίλε μου,εσύ θα αποφασίσεις. Προσωπική εμπειρία που έχω από palit,ήταν μια gtx 580 gainward phantom που μου είχε χαλάσει από το αΠαίσιο και μου την αλλάξαν με μια custom Palit με RMA η οποία χάλασε στο 4μηνο... 2
NotisGtx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 τολμη κ γοητεια το εχεις κανει το θεμα τοσο καιρο! φυσικα κ η καρτα που θα παρεις ειναι μερα με την νυχτα σε σχεση με την σαπια την reference. παρε την καρτα σου κανε την δουλεια σου για να τελειωσει καποια στιγμη το θεατρο του παραλογου. ΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο STRAWMAN
Fp84 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Και εγω ετσι ξερω πως γινεται. Ειχα ακριβως την ιδια εμπειρια με μνημες στο e-shop και μου κοψανε μηδενικη αποδειξη που εδειχνε ομως το νεο serial number. Eδω μολις με πηρε τηλεφωνο το EBW. Μου ειπε οτι δεν θα μου κοψει νεα αποδειξη. Επισης μου ειπε πως επικοινωνησε με την Palit και εκεινη τους ειπε πως η εγγυηση της νεας καρτας ειναι οποιο χρονικο διαστημα υπολειπεται στην αρχικη μου καρτα, δηλαδη μεχρι 15/01/2018. Πως γινεται να οριζει η Palit την εγγυηση του ΝΕΟΥ προιοντος και οχι οι νομοι της Ελλαδας και της ΕΕ απορω. Ειμαι 100% σιγουρος οτι καποια μαλακια εχει παιχτει και θελουν να με κοροιδεψουν. Με ενημερωσαν πως σημερα θα στειλουν την καρτα, και αυριο θα την εχω στα χερια μου. Οταν τους ειπα ξανα οτι θελω αποδειξη για τη νεα καρτα, εστω και για αυτον τον εναν χρονο που μενει, εκεινοι αρνηθηκαν και μου ειπαν οτι θα ριξουνε μεσα και τα παραστατικα που πηρανε απο την Palit, λες και αυτο ειναι υποκαταστατο της εγγυησης. Φίλε αυτά που σου είπαν παραπάνω να σου τα στείλουν γραπτός με μαιλ και οι δυο (palit, EBW) Αν δεν σου απαντήσουν γραπτός κάτι παίζει Παντός αυτο που ξέρω και έχω εμπειρία απο το αυτοκίνητο μου , όταν μου αλλάξανε ελαττωματικό ανταλλακτικό αυτόματα μου έκοψαν καινούργια απόδειξη και με ενημέρωσαν οτι έχω δυο χρόνια εγγύηση απο την ημερομηνία της καινούργιας .τελος
HolyMan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 ΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο STRAWMAN θες αποδειξη λεβεντη μ? θες ανανεωση εγγυησης? πληρωσε τα λεφτα που ζηταγε η palit ειναι τοσο απλο.
Getta Robo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 τολμη κ γοητεια το εχεις κανει το θεμα τοσο καιρο! φυσικα κ η καρτα που θα παρεις ειναι μερα με την νυχτα σε σχεση με την σαπια την reference. παρε την καρτα σου κανε την δουλεια σου για να τελειωσει καποια στιγμη το θεατρο του παραλογου. Εννοεις να υπαναχωρησει απο τα νομιμα δικαιωματα του, προκειμενου να ικανοποιησει το καταστημα, οπου ειναι και λαθος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα