Προς το περιεχόμενο

Μετά το Duster τι;

Speculoos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συγγενικό πρόσωπο έχει εδώ και μια τετραετία το Dacia Duster (τετρακίνητο με τον μικρό diesel κινητήρα) και θα το αλλάξει σε λίγο καιρό. Ουσιαστικά αυτό που ζητάει είναι πάλι ένα crossover/suv με παρόμοιους χώρους, καλές ως πολύ καλές δυνατότητες εκτός δρόμου και όσο το δυνατό μικρότερη κατανάλωση.

Έχει κολλήσει στο να κινηθεί προς το Jeep Renegade αλλά ρωτάει για οτιδήποτε άλλο. Προσωπικά το Jeep δεν με πολυψήνει, κάτι γιατί εμφανισιακά δεν μου κάνει κλικ, κάτι γιατί δεν πολυεμπιστέυομαι τον κινητήρα και το κιβώτιο της Fiat τον οποίο δεν τον λες και πολύ οικονομικό. O diesel της Renault που έχει το Dacia παρότι αρκετά αδύναμος είναι πολύ οικονομικός.

Πέρα ίσως από το Qashqai που έχει παρόμοιους κινητήρες και ίδιο σύστημα τετρακίνησης ή και το Kadjar έχετε εμπειρία από κάποιο άλλο αντίστοιχο; Από Kuga και ASX μέχρι Vitara, RAV και δεν ξέρω τι άλλο.

ΥΓ: Πρόσφατα γνωστός της της είπε να κοιτάξει το Q3, δεν νομίζω καν να χρειαστεί να ασχοληθεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όχι αφού και το Renegade αν κοιτάξεις τις AWD επιλογές είναι στην ίδια οικονομική κλίμακα, αλλά για να πας σε Q3 με εκτός δρόμου δυνατότητες τότε το δίλιτρο quattro είναι μονόδρομος οπότε ξεφεύγεις σε μέγεθος κινητήρα.

Επισης έχω την εντύπωση ότι είναι αρκετά μικρό σε χώρους.

Αν δινει τα φράγκα και δεν τον νοιαζει η τσιμπημενη καταναλωση της βενζίνης, τοτε το Jeep ειναι η καλυτερη δυνατη επιλογη αναμεσα και σε αλλες μεγαλυτερες ακομα κατηγοριες τετρακουνητων.  Ειναι overall πολυ καλο αμαξι και με επιλογες για ολα τα γουστα. Μαλιστα ο φιλος σου θα λατρευε την εκδοση trailhawk.

O κινητηρας - κιβωτιο ειναι εξαιρετικα και πολλα χρονια δοκιμασμένα. Δεν ειναι ο οικονομικότερος αλλα ειναι αλεξισφαιρος στην αξιοπιστια και εχει καλες επιδοσεις.

Δεν εχει ξεσκιστει αδικα να πουλαει πανευρωπαικα.

Είναι γυναίκα, αν και δεν έχει σημασία, και τα μόνα κριτήρια που έχει θέσει είναι μικρή κατανάλωση, δυνατότητες εκτός δρόμου, χώροι και κινητήρα μικρότερο από 1900 κυβικά. Η κατανάλωση είναι βασικό κλειδί για την επιλογή της για αυτό επιμένει για ντίζελ αλλά με την πρόοδο που έχουν πια οι κινητήρες βενζίνης δεν βλέπω το λόγο να μην δει και τέτοιες επιλογές.

Και όταν λες δοκιμασμένος φαντάζομαι εννοείς τον κλασικό 1.4 multijet της Fiat;

Nissan Xtrail/ qashqai, Mitsubishi asx. Κάτοχος των δύο πρώτων,  φίλος έχει το δεύτερο. Αξιόλογα αυτοκίνητα, και πολύ αξιόπιστα, και οικονομικά.
Κατά την γνώμη μου, κινηθείτε προς Ιαπωνία.  
Το renegade, μια φορά που το οδήγησα, μου φάνηκε τελείως αδιάφορο, και ανισόρροπο.

Δεν υπάρχει λόγος να κοιτάξει το C-HR, ούτε χώροι, ούτε εκτός δρόμου δυνατότητες. Αν θα πάει προς toyota, το RAV είναι μονόδρομος στα χαρακτηριστικά που θέλει αλλά δεν έχω κάποια εμπειρία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...