Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα όποιος ξερή να μού προτείνει ένα καλό πρόγραμμα αντιγραφείς από hdd σε ssd και εάν αυτό είναι εφικτό, γιατί ένας φίλος μου είπε ότι δεν γίνετε και Πρέπει να κανό format

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Samsund data migration,EaseUS todo,Acronis.Τα έχω δουλέψει και τα τρία και κάνουν καλή δουλειά.Ειδικά το samsung.Με αυτό έκανα το cloning του C και το pc δουλεύει άψογα.

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ.

Αν θέλεις να κάνεις clone και το λειτουργικό τότε θα πρέπει να σιγουρευτείς ότι ο HDD τρέχει σε AHCI , είχα αντίστοιχο πρόβλημα σε ένα φίλο και ήταν μονόδρομος το να περάσουμε λειτουργικό από την αρχή και μετά απλά αντιγράψαμε ότι αρχεία χρειαζόταν σε ξεχωριστό  partition.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντιγράφη από hdd σε ssd

 

το είχα απωθημένο :P

 

edit: facepalm :X , Θέλει ο ανορθόγραφος να κρυφτεί....

Επεξ/σία από Havik
Δημοσ.

Αν θέλεις να κάνεις clone και το λειτουργικό τότε θα πρέπει να σιγουρευτείς ότι ο HDD τρέχει σε AHCI , είχα αντίστοιχο πρόβλημα σε ένα φίλο και ήταν μονόδρομος το να περάσουμε λειτουργικό από την αρχή και μετά απλά αντιγράψαμε ότι αρχεία χρειαζόταν σε ξεχωριστό partition.

Πώς μπορώ να το δω αυτό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...