Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.

Βασικά, για κάποιο λόγο to task bar δε θέλει να είναι πάνω απ'όλα (on top) με αποτέλεσμα όταν οποιοδήποτε πρόγραμμα είναι μεγιστοποιημένο να μη φαίνεται το task-bar. Αυτό το πρόβλημα είναι ίσως από τα πιο συνήθη προβλήματα στα windows και το είχα και στα 7, αλλά συνήθως έφευγε μόνο του με κανά restart τώρα όμως αυτό δε φεύγει με τίποτα.

Έχω κάνει τα κλασσικά:

-Επανεκκίνηση

-Untick το auto-hide->apply->tick πάλι

-Unlock το taskbar

*Θέλω να είναι auto-hide, μη μου απαντήσετε "Βγάλε το auto-hide"

Δημοσ.

Τελικά λύθηκε το πρόβλημα μετά από 4-5 επανεκκινήσεις. Παρόλλα αυτά επειδή είναι γνωστό πρόβλημα, αν κάποιος ξέρει την αιτία ή/και την λύση ας τα γράψει να υπάρχουν.

Δημοσ.

Παρ' όλο το οτι λύθηκε το θέμα σου, όταν είδα το animation της taskbar, το μυαλό μου πήγε στην επιλογή "Automatically hide the taskbar in desktop mode" που θα βρεις αν κάνεις δεξί κλικ στην taskbar και επιλέξεις την τελευταία επιλογή Taskbar Settings.

Όταν είναι στο On, γίνεται ακριβώς το ίδιο που φαίνεται στο βίντεο σου. Αλλά για να λύθηκε, προφανώς δεν είναι αυτο αν και το βλέπω πρώτη φορά να γίνεται έτσι randomly :P

Δημοσ.

Παρ' όλο το οτι λύθηκε το θέμα σου, όταν είδα το animation της taskbar, το μυαλό μου πήγε στην επιλογή "Automatically hide the taskbar in desktop mode" που θα βρεις αν κάνεις δεξί κλικ στην taskbar και επιλέξεις την τελευταία επιλογή Taskbar Settings.

Όταν είναι στο On, γίνεται ακριβώς το ίδιο που φαίνεται στο βίντεο σου. Αλλά για να λύθηκε, προφανώς δεν είναι αυτο αν και το βλέπω πρώτη φορά να γίνεται έτσι randomly :P

Νομίζω δεν κατάλαβες ποιο ήταν το πρόβλημα. Το πρόβλημα δεν είναι το auto-hide της task bar (που αυτό το έχω βάλει εγώ και το θέλω). Το πρόβλημα ήταν ότι η taskbar δεν κάθεται πάνω από όλα τα παράθυρα αλλά επικαλύπτεται από αυτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...