zoivkchem Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα σας, Θέλω να αγοράσω I phone, παρατηρώ πολλές αγγελίες με κλειδωμένο I cloud... Είναι τόσο δύσκολο να το επαναφέρει κάποιος? Αν κλειδώσει το cloud σημαίνει ότι είναι απομίμηση?
corsair04 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα σας, Θέλω να αγοράσω I phone, παρατηρώ πολλές αγγελίες με κλειδωμένο I cloud... Είναι τόσο δύσκολο να το επαναφέρει κάποιος? Αν κλειδώσει το cloud σημαίνει ότι είναι απομίμηση? icloud είναι σύστημα αποθήκευσης αρχείων αλλά προσφέρει και προστασία σε περίπτωση κλοπής δεν μπορείς να επαναφέρεις το κινητό εάν δεν γνωρίζεις τα στοιχειά που έχουν δηλωθεί όπως κωδικό και email και το κινητό είναι άχρηστο οπότε μακριά 1
apple32 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Το icloud lock είναι μια ισχυρή ενδειξη οτι ειναι κλεμμένη η συσκευή.
corsair04 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Το icloud lock είναι μια ισχυρή ενδειξη οτι ειναι κλεμμένη η συσκευή. απόδειξη θα έλεγα ....
zoivkchem Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Σοβαρά?? Δε ξέρω αν είστε ενήμεροι? Αλλά υπάρχουν βιντεακια που το επαναφέρουν... Γνωρίζετε αν έχει αποτέλεσμα? Σας ευχαριστώ πολύ.. Εννοείται πως κλεμμένο δε παίρνω...
defacer Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Σοβαρά?? Δε ξέρω αν είστε ενήμεροι? Αλλά υπάρχουν βιντεακια που το επαναφέρουν... Γνωρίζετε αν έχει αποτέλεσμα? Σας ευχαριστώ πολύ.. Εννοείται πως κλεμμένο δε παίρνω... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! 3
CheOnWeb Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δεν ξέρω αν είστε ενήμεροι? Αλλά υπάρχουν βιντεακια που το επαναφέρουν... Δοκίμασέ το, αν θες να σιγουρευτείς. Γνωρίζετε αν έχει αποτέλεσμα? Ναι, δεν έχει. 2
Zenor Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Έχω κάνει και γω ένα βίντεο για το πως ξεκλειδώνει το icloud https://youtu.be/U0uR1s8b1Y4 1
zoivkchem Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Να κάνω και μια επιπλέον ερώτηση? Από internetiko site βλέπε skroutz, υπάρχει περίπτωση να σου δώσουν κλεμμένο I phone? Γιατί αν έχετε παρατηρήσει η διαφορά στη τιμή είναι τεράστια από καταστήματα τύπου κωτσοβολος
corsair04 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Να κάνω και μια επιπλέον ερώτηση? Από internetiko site βλέπε skroutz, υπάρχει περίπτωση να σου δώσουν κλεμμένο I phone? Γιατί αν έχετε παρατηρήσει η διαφορά στη τιμή είναι τεράστια από καταστήματα τύπου κωτσοβολος όχι δεν υπάρχει καμία περίπτωση είναι φθηνότερα γιατί δεν κάνουν εισαγωγή οι ίδιοι αλλά αγοράζουν από τρίτους και δεν έχουν καμιά διάφορα σε θέμα εγγύησης Έχω κάνει και γω ένα βίντεο για το πως ξεκλειδώνει το icloud https://youtu.be/U0uR1s8b1Y4 μόνο 99 προβολές
Τάσος100 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 ZENOR ΦΙΛΕ ΈΧΕΙΣ ΑΠΟΛΗΤΟ ΔΙΚΙΟ έχω δοκιμάσει τα πάντα σε video παραμύθια για μικρά παιδιά τα κληδομενα μόνο για ανταλακτηκα οθονες μπαταρίες κάσες και πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα