Chaos KinG Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Λοιπον παιδια θελω να παρω εναν f/1.8 φακο αλλα επειδη εχω την D3400 και εχει Crop δεν ξερω τη μεγεθος να παρω 35mm ή 55mm ? Για τα 85mm ουτε λογος. Τον θελω για πορτρετα και που και που καμια φωτογραφια σε χαμηλες συνθικες φωτισμου.το 35mm παει 52.5mm και το 55mm παει 82,5mm αν δεν κανω λαθος?Εσεις ποιον θα περνατε? για πορτρετα κυριος. Εμενα μου αρεσει το αποτελεσμα (blur) του 85mm οποτε με 55mm θα ειμαι οκ νομιζω. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2017 από Chaos KinG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Εχεις τον κιτ φακο τωρα? Εαν ναι, κρατα τον σταθερο για μερικες ληψεις στα 35mm και μετα στα 50mm. Οτι σε βολευει καλυτερα παιρνεις, σαν ποιοτητα ειναι εφαμιλλοι, εχουν το ιδιο f σαν τιμη ειναι κοντα οποτε ο μονος παραγοντας ειναι τα mm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 ο 35ρης ειναι πολυ πιο χρησιμος ο 50ρης θα σε δυσκολεψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos KinG Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Ναι @Topos με το kit ειμαι. Καλη ιδεα, θα το κρατησω σταθερο για να δω τι παιζει. Λογικα θα επιβεβαιωσω και αυτο π λεει ο @Ntinaras. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2017 από Chaos KinG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Ναι @Topos με το kit ειμαι. Καλη ιδεα, θα το κρατησω σταθερο για να δω τι παιζει. Λογικα θα επιβεβαιωσω και αυτο π λεει ο @Ntinaras.Υ.γ Συμφωνω απολυτα με τον Ντιναρα, και εαν δεν ειχες αναφερει πορτραιτα θα σου ελεγα να μην κοιταξεις καθολου τον 50αρη.Αλλα εαν θελεις να κανεις σφιχτα στο προσωπο ακομα και ο 50αρης ειναι λιγος, ποσο μαλλων ο 35αρης..Ο 35ρης ειναι καλος και για περιβαλλοντικα πορτραιτα, αρκει να εχεις λιγο χωρο να πας πιο πισω. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2017 από @topos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos KinG Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Αποφασισα να παρω τον 35mm σε πρωτη φαση καθως πιο πολυ τραβαω landscapes και αν ειναι θα κανω skip τελειως τον 50mm και θα μαζεψω για εναν 85mm αργοτερα, για πορτρετα αφου λες οτι και ο 50αρης ''δεν''. Με τον 35mm μπορω να δοκιμασω και street photography, θα ειναι ενδιαφερον και αυτο μεχρι να μαζεψω για τον 85mm για πορτρετα.τι λετε ? Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2017 από Chaos KinG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 ναι. παντως γενικα τα Landscape θελουν ευρυγωνιο. εκτος κι αν εννοεις να βγαλεις ενα κτιριο μονο του απο μακρια το βραδυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos KinG Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Οχι οχι landscape κανονικο.Παιζει 2 χρονια να εχω βγαλει ενα κτιριο μονο Προχωραω σε αγορα λοιπον, ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 καινουριο? αμα θες πουλαω τον δικο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos KinG Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν θα σου στερησω τον 35αρι σου .Αυριο λογικα θα μ τον φερουν τον εστειλαν σμρ Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2017 από Chaos KinG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα