Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Εδω και 2-3 μέρες έχω ενα πρόβλημα με το Outlook. Κρασαρει μετα από λίγα δευτερόλεπτα αφου΄το ανοιξω. Εψαξα στο δίκτυο σχετικά αλλά δυο λύσεις που βρήκα δεν βοηθησαν.

Καμία ιδέα κανείς? Είναι Outlook 2016 σε Win 8.1 64bit.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Καλημέρα !

Στην περίπτωση αυτή, προσωπικά, θα έτρεχα κατ' αρχήν το Outlook σε ασφαλή λειτουργία ως εξής : Πατάμε το πλήκτρο των Windows μαζί με το R και στο πλαίσιο που θα βγάλει γράφουμε Outlook /safe
Κράτησέ το 5-6 λεπτά ανοιχτό και δες αν κολλάει κάπου. Αν όταν βρίσκεται σε safe mode λειτουργεί καλά, τότε αυτό θα σημαίνει ότι το πρόβλημα πιθανότατα οφείλεται στα πρόσθετα (Add-ins) που έχουν εγκατασταθεί.
Ουσιαστικά δηλαδή αυτό είναι η λεγόμενη "ασφαλής λειτουργία", δηλαδή να φορτωθεί μόνο ο βασικός κορμός της εφαρμογής, χωρίς οποιοδήποτε πρόσθετο στοιχείο.
Εννοείται βέβαια ότι όταν κάποιο λογισμικό λειτουργεί στην κατάσταση αυτή, δεν έχουμε στη διάθεσή μας ολόκληρη τη λειτουργικότητα της εφαρμογής, απλά την τρέχουμε έτσι για διαγνωστικούς λόγους.
Άμα δεν κολλάει όταν βρίσκεται σε ασφαλή λειτουργία, τότε επιλέγουμε διαδοχικά File --> Options --> Add-ins για να δούμε ποια πρόσθετα στοιχεία φορτώνονται όταν το Outlook λειτουργεί κανονικά.
Για τέτοιες καταστάσεις σαν αυτή που περιγράφεις, έχω την αίσθηση, χωρίς να είμαι φυσικά βέβαιος, ότι κυρίως υπεύθυνα (ενδεχομένως να) είναι τα COM Add-ins.
Επιλέγουμε αυτή την κατηγορία και απενεργοποιούμε τα στοιχεία ένα προς ένα, μέχρι να βρούμε ποιο ακριβώς Add-in ευθύνεται για την κακή λειτουργία του Outlook.

Καλή τύχη,
Ο Άσπρος Γάτος

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα,

Ευχαριστω για την απαντηση, αν και δεν βοηθησε αυτο. Να πω λοιπον οτι το προβλημα διορθωθηκε, διαγραφοντας το παλιο email account και δημιουργωντας καινουριο με τα παλια στοιχεια.

Ευχαριστω και παλι για το χρονο σας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...