Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

πριν απο 3 με 4 χρονια άλλαξα τον σκληρο δίσκο του laptop μου σε ssd και τον παλιο μηχανικο τον εβαλα στην ακρη.. προσφατα αγορασα ενα κουτι και τον εκανα εξωτερικο. Ολα καλα.. Θελω απο αυτον τον δισκο να σωσω καποια αρχεια (φωτο βιντεο ) που τα ειχα στο laptop αλλα δεν τα βρηκα λειτουργοντας τον ως εξωτερικό.. Ετσι αποφασισα να τοποθετησω τον δισκο στο λαπτοπ για να δω αν λειτουργει. Εβγαλα το ssd και εβαλα αυτον.. μου ζητησε να κανει check στον δισκο το δεχτηκα, ξεκινησε το check και στο 1 απο 3 στο 0% 6500 απο 300000 files κολλησε. Το εκλεισα το ανοιξα παλι παρεκαμψα το check και μπηκε στα windows vista!! Εψαξα τα αρχεια πουθενα. Μετα θυμηθηκα τα ειχα κρυφα εκανα τον φακελο να φαινεται και τα βρηκα????. Το βιντεο παιζουν οι ψωτο κομπλε. Το θεμα ειναι πως θα τα παρω,καθως καθε 5 λεπτα το laptop κολλαει εντελως και δεν ανταποκρινεται ουτε απο διαχειρηση τπτ. Υπαρχει υροπος να τον βαλω παλι ως εξωτερικο στο desktop me ta win10 και να βρω τα αρχεια τωρα που εγιναν φανερα???

Ευχαριστώ κυριοι/ες

Δημοσ.

Δεν το ξερω καθόλου θα πρεπει να κοιταξω τι ειναι αυτο... Γνωστος μου ειπε οτι το εχει παει σε τεχνικο και εδωσε περιπου 200ευρω. Απλα τωρα δεν μπορω να διαθεσω τετοιο ποσο..

Οι φακελοι ηταν στην επιφανεια εργασιας

Δημοσ.

Οχι εκανα αναζητηση και με το ονομα ενος βιντεο τπτ

Με αναζήτηση προσπαθείς μόνο?

Γενικά σαν εξωτερικός έχεις πρόσβαση στον δίσκο? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...