Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Θέλω την βοήθεια σας πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το πρόγραμα Kodi κυρίως για τα αθλητικά κανάλια.

Το έχω εγκαταστήσει σε windows h/y και δεν ξέρω απο που και πως θα κατεβάσω το mu3 playlist URL.

Δημοσ.

εδω δες, αν και τωρα ειναι μεταβατικη περιοδος για το kodi.π.χ. το ultimate iptv δεμ αναπτυσεται αλλα δουλευει ακομα.

http://www.insomnia.gr/topic/478458-xbmc-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AD%CF%82/

Δημοσ.

εδω δες, αν και τωρα ειναι μεταβατικη περιοδος για το kodi.π.χ. το ultimate iptv δεμ αναπτυσεται αλλα δουλευει ακομα.

http://www.insomnia.gr/topic/478458-xbmc-το-απόλυτο-εργαλείο-για-ταινίες-σειρές/

Ξέρεις πως μπορώ να παρακολουθήσω το Wimbledon εκτός απο την nova ;;
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Προσπαθώ να εγκαταστήσω το Exodus στο Kodi και σταματάει στο προτελευταίο βήμα της παρακάτω διαδικασίας

Select Install from Repository > Smash repository >

Μου εμφανίζει το μήνυμα

"Could not connect to repository" και δεν μπορώ να ολοκληρώσω την παρακάτω διαδικασία.

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?

To Install Exodus on Kodi:

• Open Kodi
  • Select SYSTEM (on Kodi 17 select the settings cog top left)
  • Select File Manager
  • Select Add Source
  • Select None & type the following EXACTLY http://mediarepos.net/kodistuff and select Done
  • Highlight the box underneath and enter a name for this media Source like kodistuff then click OK
  • Go back to your home screen
    • ON Kodi 17 Krypton or later: Select Add-ons > Add-on Browser (box icon top left)
    • ON Kodi 16 or earlier: Select SYSTEM > Add-Ons
  • Select Install from Zip File > kodistuff > repository.smash-x-x-x.zip * Wait for the Add-on enabled notification
  • Select Install from Repository > Smash repository > Video Add-ons > Exodus > Install
  • Wait for Add-on enabled notification

Exodus is now installed and ready to use. As usual the add-on can be accessed via VIDEOS > Add-Ons > Exodus

Δημοσ.

εγω το εχω κανει απεγκατασταση αφου σταματησε η επισημη υποστηριξη. Δες το spectro

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Προσπαθώ να εγκαταστήσω το Exodus στο Kodi και σταματάει στο προτελευταίο βήμα της παρακάτω διαδικασίας

Select Install from Repository > Smash repository >

Μου εμφανίζει το μήνυμα

"Could not connect to repository" και δεν μπορώ να ολοκληρώσω την παρακάτω διαδικασία.

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?

To Install Exodus on Kodi:

• Open Kodi
  • Select SYSTEM (on Kodi 17 select the settings cog top left)
  • Select File Manager
  • Select Add Source
  • Select None & type the following EXACTLY http://mediarepos.net/kodistuff and select Done
  • Highlight the box underneath and enter a name for this media Source like kodistuff then click OK
  • Go back to your home screen
    • ON Kodi 17 Krypton or later: Select Add-ons > Add-on Browser (box icon top left)
    • ON Kodi 16 or earlier: Select SYSTEM > Add-Ons
  • Select Install from Zip File > kodistuff > repository.smash-x-x-x.zip * Wait for the Add-on enabled notification
  • Select Install from Repository > Smash repository > Video Add-ons > Exodus > Install
  • Wait for Add-on enabled notification

Exodus is now installed and ready to use. As usual the add-on can be accessed via VIDEOS > Add-Ons > Exodus

Μήπως το username στα windows είναι στα Ελληνικά; Υπάρχει θέμα με τα Ελληνικά γράμματα όταν το kodi αποθηκεύει τα δεδομένα του στον appdata του προφίλ.

Αν ναι, Κάνε επεξεργασία την συντόμευση του kodi και πρόσθεσε στον προορισμό  -p με κενό πριν την παύλα. Δηλαδή

kodi.exe -p

Έτσι θα λειτουργεί το πρόγραμμα σε portable μορφή και θα αποθηκεύει τα πάντα στον φάκελο του προγράμματος αντί του appdata.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...