Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή σας μέρα παιδιά..

Θα ήθελα να με βοηθήσετε να διαλέξω ενα Nas στο οποίο θα βάλω 2 δίσκους Wd 3tb red.

Θα είναι σε 1000 δίκτυο μόνιμα και από εκεί θα γίνεται αναπαράγωγη ταινιων και αρχείων 4Κ (μεσω δικτύου σε Android media player και υπολογιστή.

Θα ήθελα επίσης να εχω πρόσβαση στα αρχεία αυτά από το τηλέφωνο μου και ο ενας δίσκος να τραβάει back up απευθείας απο τον αλλον.

Θέλω καλές ταχύτητες βασικά (σαν να είναι εσωτερικοί οι δίσκοι στο pc πχ.)

Σίγουρα θα κάνει και τα download/upload μεσω torrent και αργότερα ισως και δουλειά καταγραφικου.

Αυτό που ξεχώρισα και μου άρεσε είναι αυτό

http://www.skroutz.gr/s/9042175/QNap-TS-228.html?from=catspan&keyphrase=ts+228

Τι γνώμη έχετε;

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αυτές τις μέρες φτιάχνω κάτι παρόμοιο με ένα 2άρι NAS (Synology DS216+II) και 2x4TB WD Red δίσκους.

Θα σου πρότεινα Synology γενικά, φαίνεται να έχει αρτιότερο software και στήνεται πανεύκολα.

Το NAS που είδες το βρίσκω αδύναμο, ειδικά στη CPU.

Κοίτα κάτι σε Intel Celeron (dual η quad) και τουλάχιστον 1GB Ram.

• Like 1
Δημοσ.

Πολλή μικρό μηχάνημα για αυτά που θες να κάνεις. Θες κάτι ποιο ισχυρό (δες http://www.insomnia.gr/topic/631763-nas-qnap-ts-251-8gb/)

• Θα ήθελα επίσης ... ενας δίσκος να τραβάει back up απευθείας απο τον αλλον. = κάνεις τους δίσκους RAID 1 αλλά θα μείνεις με 3tb χώρο.
  • Θέλω καλές ταχύτητες βασικά (σαν να είναι εσωτερικοί οι δίσκοι στο pc πχ.) = ξέχνα το… σε 1000 δίκτυο θα έχεις max 100MB/sec όταν ένας SSD σε PC ξεκινάει από τα 300MB/sec. Υπάρχει δυνατότητα να επιτυχείς καλύτερη απόδοση χρησιμοποιώντας την τεχνολογία iSCSI αλλά και πάλι θέλεις καλό δίκτυο και προσοχή το πώς θα το υλοποιήσεις.
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...