Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια!

Μετα απο 2 χρονια στην vodafone με αριστη εξυπηρετηση η cosmote ηρθε και μου προτεινε 6 ευρω κατω μονο για ιντερνετ και οι λοιπες τηλ χρεωσεις κανονικα (ολοι οι φοροι μεσα) για 12 μηνες. Μου ειπαν οτι θα μεινω στον ιδιο βρονχο, οποτε δεν πιστευω να αλλαξει η εμπειρια μου στο internet σωστα?

Η vodafone που την πηρα γιατι δεν θα ηθελα να φυγω ειναι η αληθεια, μου εκανε αντιπροταση με 2 ευρω διαφορα πιο πανω (με 300 λεπτα προς ολους), αλλα δεν το χρησιμοποιω το τηλεφωνο παρα πολυ λογο λεπτων σε κινητο και ιντερνετ.

Μενω η φευγω? Ποια η εμπιρια σας απο cosmote? Ειναι αξιοπιστη? (δεν εχω βαλει ποτε...)

Δημοσ.

Τιμες -ποσο δεν γραφεις . απλα προσεχε κατι κωλοεταιρειες-εξωτερικους συνεργατες γιατι θα πουν οτιδηποτε ψεμα

(πχ οτι δεν θα χρεωθεις τελος αποδεσμευσης) για να σου πουλησουν

• Like 1
Δημοσ.

Τιμες -ποσο δεν γραφεις . απλα προσεχε κατι κωλοεταιρειες-εξωτερικους συνεργατες γιατι θα πουν οτιδηποτε ψεμα

(πχ οτι δεν θα χρεωθεις τελος αποδεσμευσης) για να σου πουλησουν

μιλαω κατευθειαν με cosmote και vodafone.

με ξαναπηρε η vodafone οτι το παει 21ε συν 4 ευρω για την ανανεωση.. Η cosmote to εχει 18.80ε. Τωρα ειναι που αρχιζω να το σκεφτομαι... :P

Δημοσ.

αν θυμάμαι καλά η vodafone παίζει με 11αρι snr και ο οτέ με 9αρι,συνεπώς θα κερδίσεις και σε ταχύτητα.

Διαφορετικά αν παραμείνεις σε βονταφον,ζήτα να σου ρίξουν το snr σε 6 αν γίνεται ώστε να πάρεις τα μέγιστα της γραμμής.

Υπάρχει περίπτωση αν δεν ειναι σταθερή η γραμμή να έχεις αποσυνδέσεις κλπ αλλα τους ζητάς να ανεβάσουν το snr πάλι και καθάρισες.

Δημοσ.

Ote double play 24 Basic λεγεται το προγραμμα ;

Οχι, δικο τους ενα που μου προτειναν. Εχει τηλεφωνο με κανονικη χρεωση... Μαλλον ειναι καποια φοιτιτικη?

αν θυμάμαι καλά η vodafone παίζει με 11αρι snr και ο οτέ με 9αρι,συνεπώς θα κερδίσεις και σε ταχύτητα.

Διαφορετικά αν παραμείνεις σε βονταφον,ζήτα να σου ρίξουν το snr σε 6 αν γίνεται ώστε να πάρεις τα μέγιστα της γραμμής.

Υπάρχει περίπτωση αν δεν ειναι σταθερή η γραμμή να έχεις αποσυνδέσεις κλπ αλλα τους ζητάς να ανεβάσουν το snr πάλι και καθάρισες.

Εχω ηδη 6 Snr και δεν εχω θεμα. Νομιζω οτι θα μεινω με vodafone απλα και μονο γιατι τα 2ε διαφορα συν τα 300 λεπτα ειναι αστεια διαφορα...

Αν εχετε κατι αλλο να προσθεσετε στο γιατι να φυγω σε cosmote παρακαλω γραψτε μου! :)

Δημοσ.

αν μιλας στο σταθερο δεν σε συμφαιρει

γιατι μπορει στην κοσμοτε να εχεις πιο κατω αλλα η μονη δωρεαν κληση θα ειναι το 13888 ολα τα αλλα θα σε υπερχρεωνουν η γνωμη μου ειναι να μεινεις vodafone

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...