Προς το περιεχόμενο

Σύμφωνα με τον @evleaks το Samsung Galaxy Note8 θα λανσαριστεί το Σεπτέμβριο στα €999

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για τις τιμές της κάθε εταιρείας, τα πράγματα είναι απλά.

Η Apple έχει ως πλεονέκτημα το λειτουργικό της και το πόσο καλά αυτό δένει με το hardware και γι' αυτό χρεώνει premium τιμές.

Η Samsung έχει κάτι που δεν το προσφέρει άλλη εταιρία στην αγορά (S-Pen) και σωστά θεωρεί ότι πολλοί χρήστες θα πληρώσουν παραπάνω για να το αποκτήσουν.

Τώρα γιατί ορισμένοι νομίζουν ότι η Samsung τους χρωστάει κάτι ώστε να το βγάλει σε πιο προσιτή τιμή, με ξεπερνά. Αν η τιμή πώλησης είναι λάθος, είτε θα πέσουν σημαντικά οι τιμές (της επίσημης έκδοσης - όχι των παραεισαγωγών) ύστερα από λίγο καιρό, είτε η εταιρεία εν τέλει θα έχει πολύ μειωμένα κέρδη λόγω λάνθασμένης τιμολογιακής στρατηγικής. Αν και προσωπικά δε νομίζω ότι ενδιαφέρονται για την ελληνική αγορά, απλά η λογική λέει ότι προτιμούν να έχουν ενιαία τιμή για την ευρωζώνη.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

$1000+!!!! Μήπως πάνε να βγάλουνε τα σπασμένα από το Note 7 το οποίο ήταν χειρότερη τεχνολογική γκάφα όλων των εποχών σε ότι είχε να κάνει με την μπαταρία. Αφού βέβαια δεν έφτασε το πρώτο που είχε πρόβλημα με την μπαταρία αλλά και η δεύτερη έκδοση. Εγώ με το Note 3 μια χαρά την βγάζω ακόμα αν και το έχω από το 2013.

Προσωπικά βαρέθηκα να πέρνω κινητά κάθε 2-3 χρόνια. Και τώρα μάλιστα που η μπαταρία είναι ενσωματωμένη θα το σκεφτόμουν ακόμα περισσότερο.

Κατα την αποψή μου η σειρά Note δεν είναι για τους μέσους χρήστες.

Εγώ εχω Note 4 και με την αυθεντική rom είχα τρελό lag. Σε σημείο που πατούσα να τερματισει την κληση, lagαρε. Πατούσα ξανα και ξανα και μετά εκλεινε και επαιρνε τον επόμενο από την λίστα που εβγαινε. Και όλα αυτά ενώ είχα εκανα reset μετά από καθε αναβαθμιση,

Ναι εχω πολλες εφαργογές μέσα και τις περισσότερες τις χρησιμοποιώ καθημερινά. Τις υπολοιπες τις εχω γιατί πολύ απλά όταν τις χρειαστώ πρεπει να είναι εκεί.

Αν περάσω μια ξεγυμνωμένη rom τότε ναι, δεν θα εχω lag. Αλλα με official ή έστω με custom με υποστηριξη της ακιδας κλπ.... λίγο πολύ lag υπαρχει.

Όσο για Note 8.... θα το σκεφτόμουν σοβαρά ΑΝ το δακτυλικό ήταν καπου κατω από την κάμερα. Απλά δεν το θεωρώ βολικό Κάτω από την οθόνη δεν θα είναι γιατί δεν θα εβγαζαν κατι τέτοιο για 1η φορά σε note. Θα περιμένω το 9 λοιπον.

εν αντιθέσει με το Note 3 (το χρησιμοποιώ από τον Αύγουστο του 2014 απροβλημάτιστα), το Note 4 έχει βγάλει πολλά προβλήματα και μάλιστα έχω πολλά "κακά" παραδείγματα από φίλους... Κολλήματα, battery drain, κακό σήμα στις κλήσεις, κ.α.!!! Μάλιστα ένας φίλος το σούβλισε με ένα κατσαβίδι από τα νεύρα του!!! :P

$1000+!!!! Μήπως πάνε να βγάλουνε τα σπασμένα από το Note 7 το οποίο ήταν χειρότερη τεχνολογική γκάφα όλων των εποχών σε ότι είχε να κάνει με την μπαταρία. Αφού βέβαια δεν έφτασε το πρώτο που είχε πρόβλημα με την μπαταρία αλλά και η δεύτερη έκδοση. Εγώ με το Note 3 μια χαρά την βγάζω ακόμα αν και το έχω από το 2013.

Προσωπικά βαρέθηκα να πέρνω κινητά κάθε 2-3 χρόνια. Και τώρα μάλιστα που η μπαταρία είναι ενσωματωμένη θα το σκεφτόμουν ακόμα περισσότερο.

1000% συμφωνώ!!! :)

Δηλαδή τον Σεπτέμβρη που το S8+ θα είναι στα 600 ευρω στα σκρουτζομάγαζα, θα δώσετε +400 για το ίδιο ακριβώς κινητό με γραφίδα; Πρέπει να είναι και μαμώ τις γραφίδες για να κοστίζει 4 κατοστάρικα..... 

Θα εχει και διπλη καμερα και 2 GB ram περισσοτερο και λιγο μεγαλυτερη οθονη και φυσικα γραφιδα, και δεν ειναι αναγκη να το παρεις το Σεπτεμβρη...μια χαρα price drop θα εχει το Δεκεμβριο(που μετα και με αυτο που συνεβη με το 7 ειναι βλακεια να το παρεις day one).

• Like 2

γιατι τοση γκρινια για τη τιμη? οποιος δε θελει η δε μπορει, απλα αγοραζει κατι αλλο, υπαρχουν εκατονταδες επιλογες για καθε τσεπη και γουστο που αποδιδουν μια χαρα για τη πλειοψηφια του κοσμου που θελει απλα να σερφαρει, να τραβαει καμια φωτο και να χαζευει στο fb. δε θες s-pen η flagship γιαυτο.

και ξεκολλατε λιγο με τις αναφορες για τη κατασταση στη χωρα μας, λες και ειμαστε το κεντρο του κοσμου. καμια εταιρεια δε τιμολογει τα κινητα της με βασικο γνωμονα πως θα πουλησει στο ελλαντα, χεστηκανε κιολας, με το συμπαθειο

• Like 1

Οι εταιρείες κάνουν τη τη δουλειά τους και εμείς τη δική μας. Άλλαζα και εγώ κινητό κάθε 8 9 μήνες αλλά με το note 3 όπως και οι περισσότεροι που το έχουν πάμε για τέταρτο χρόνο και πατάει κάτω τα περισσότερα καινούργια κινητα. Ας το βγάλει και στα 2000 ευρώ το note 8 να το παρουν 5 10 άτομα που έχουν περσινή ναυαρχίδα με 900 ευρω και δεν τους ικανοποιεί.

Αυτη η ηλιθιοτητα 999 ευρω αντι 1000 δεν την καταλαβαινω σαν το lidl ενα πραγμα αλλοι κοπανοι αυτοι κουβας 3.99 οχι 4.ουστο διααλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...