Προς το περιεχόμενο

Σύμφωνα με τον @evleaks το Samsung Galaxy Note8 θα λανσαριστεί το Σεπτέμβριο στα €999

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλο ενα μηδενικο και θα ειναι OVER 9000 !!!
Καλα μετα απο 5 μηνες θα εχει 500€ καθε μηνα -100€ πανε τα κινητα της samsung πραγματικα μονο υπομονη θελει. 
Τεραστιο ειναι το κινητο περιμενουμε S9 με dual camera.

Επεξ/σία από Chaos KinG
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κινητό θα είναι ότι καλύτερο, τώρα εμείς που δεν έχουμε το χρήμα δεν θα το πάρουμε απλά, η θα περιμένουμε να πέσει η τιμή του, μερικοί εδώ μέσα έχετε ξεφύγει όμως, δεν σας κάνει μην το παίρνετε, πηγαίνετε σε apple σε κάτι φθηνότερο ίσως, μην μας τα κάνετε τσουρέκια όμως

• Like 1

Στα 1000€ όντως είναι πολλά ρέ παιδιά αλλά αυτό σέ τελική ανάλυση είναι στήν κρίση τού καθενός.Τώρα να δούμε άν θά αξίζει ή θά έχει πάλι θέματα.

Καιρός νά αλλάξω τό note3 γιατί πλέον τά δείχνει τά χρονάκια του σέ θέμα hardware.

Χμ... Τελικά θέλει πολύ θράσος να κυκλοφορείς μια βόμβα που παίρνει τηλέφωνο, να την αποσύρεις, να δίνεις δωροκάρτες, συγγνώμες κοκ και να πουλάς το επόμενο μοντέλο 999€. Φυσικά, ως φιλελεύθερος τολμώ να πω: αν κάποιος αγοράζει, καλώς πουλάει τόσα, προσωπικά με καλύπτουν άλλα, επώνυμα κινητά που υπολείπονται σε specs και σε τιμή. Γούστα είναι αυτά :)

θες απαντηση σε αυτο?ενω δε θεωρεις θρασος εταιρεια να σου λεει κρατας λαθος το κινητο?

• Like 2

lag σε ποιο Note είχες;;; Έχω το Note 3 και παίζει μια χαρά αυτά που θέλει ένας μέσος χρήστης....

Κατα την αποψή μου η σειρά Note δεν είναι για τους μέσους χρήστες.

Εγώ εχω Note 4 και με την αυθεντική rom είχα τρελό lag. Σε σημείο που πατούσα να τερματισει την κληση, lagαρε. Πατούσα ξανα και ξανα και μετά εκλεινε και επαιρνε τον επόμενο από την λίστα που εβγαινε. Και όλα αυτά ενώ είχα εκανα reset μετά από καθε αναβαθμιση,

Ναι εχω πολλες εφαργογές μέσα και τις περισσότερες τις χρησιμοποιώ καθημερινά. Τις υπολοιπες τις εχω γιατί πολύ απλά όταν τις χρειαστώ πρεπει να είναι εκεί.

Αν περάσω μια ξεγυμνωμένη rom τότε ναι, δεν θα εχω lag. Αλλα με official ή έστω με custom με υποστηριξη της ακιδας κλπ.... λίγο πολύ lag υπαρχει.

Όσο για Note 8.... θα το σκεφτόμουν σοβαρά ΑΝ το δακτυλικό ήταν καπου κατω από την κάμερα. Απλά δεν το θεωρώ βολικό Κάτω από την οθόνη δεν θα είναι γιατί δεν θα εβγαζαν κατι τέτοιο για 1η φορά σε note. Θα περιμένω το 9 λοιπον.

Καλα μετα απο 5 μηνες θα εχει 500€ καθε μηνα -100€ πανε τα κινητα της samsung πραγματικα μοο υπομονη θελει. 

Με ένα μηδενικό παραμένει under 9000 (powers up and flies away).

Γελατε αλλά για άλλο τηλέφωνο που όνομα δεν λέω γιατί θα φάω μπαν δίνετε τα λεφτά και ας μην κάνει ουτε το 1/10 όσα κάνει αυτό. Logic!

Ούτε το 1/10; Για Windows Mobile μιλάς;
  • Like 1

Με ένα μηδενικό παραμένει under 9000 (powers up and flies away).

9990>9000 δεν ειπε κανεις οτι θα το προσθεσεις το 0 στο 999 διαβαζουμε πριν γραψουμε εξυπναδα. :P

• Like 1

άκου κάτι νούμερα....

είμαστε σχεδόν όλοι άνεργοι η παίρνουμε ψίχουλα 

και βλέπουμε 999 ευρώ μόνο, τα οποία πρέπει να θεωρήσουμε και καλή τιμή.

στο ελλαντα ζούμε φιλαράκι , δυστυχώς πιο πολύ (μας) νοιάζει η μούρη από το να έχουμε να φάμε . θα δεις άπειρους με s8 η iphone 7 με καρτοκινητό και χωρίς μονάδες πολλές φορές να κάνουνε έστω μια αναπάντητη . 

lag σε ποιο Note είχες;;; Έχω το Note 3 και παίζει μια χαρά αυτά που θέλει ένας μέσος χρήστης....

Μην συγκρίνεις τα τελευταία πραγματικά note ήταν τα note 3 note 4. Με μια custom Rom βάζουν τα γυαλιά στα περισσότερα καινούργια τηλέφωνα. Τα νέα είναι όλο φρου φρου και αρώματα αφαιρούν χρήσιμα χαρακτηριστικά και προσθέτουν χαζομάρες.

Καλα μετα απο 5 μηνες θα εχει 500€ καθε μηνα -100€ πανε τα κινητα της samsung πραγματικα μονο υπομονη θελει.

270 έπεσαν τα S8 σε 2 μήνες.

Στα 1000€ όντως είναι πολλά ρέ παιδιά αλλά αυτό σέ τελική ανάλυση είναι στήν κρίση τού καθενός.Τώρα να δούμε άν θά αξίζει ή θά έχει πάλι θέματα.

Καιρός νά αλλάξω τό note3 γιατί πλέον τά δείχνει τά χρονάκια του σέ θέμα hardware.

Βάλε magma rom στο note 3 δεν δείχνει τίποτα σφαίρα πάει παντού με τη συγκεκριμένη Rom βάζει τα γυαλιά στα περισσότερα νέα κινητά.

Ούτε το 1/10; Για Windows Mobile μιλάς;

Όχι έχεις άλλες δυο προσπάθειες

Πλάκα κάνεις? Μπόμπα είναι ακόμα το note 3 που έχω.

9990>9000 δεν ειπε κανεις οτι θα το προσθεσεις το 0 στο 999 διαβαζουμε πριν γραψουμε εξυπναδα. :P

Indeed,αναφερόμουν σε αυτό που έγραψα εγώ,έχεις όμως δίκιο :P

Δηλαδή τον Σεπτέμβρη που το S8+ θα είναι στα 600 ευρω στα σκρουτζομάγαζα, θα δώσετε +400 για το ίδιο ακριβώς κινητό με γραφίδα; Πρέπει να είναι και μαμώ τις γραφίδες για να κοστίζει 4 κατοστάρικα..... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...