zio10 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Εμένα δεν με πείθει αυτή η ιστορία για τον πελάτη που έχει ψώνιο να αλλάζει αυτοκίνητα και παίρνει full extra aygo...γενικά για τα μεταχειρισμένα από αντιπροσωπεία θεωρώ ότι έχουν το ίδιο ρίσκο με οποιοδήποτε μεταχειρισμένο. Θα το θεωρούσα όντως ευκαιρία αν είχα δικό μου άνθρωπο σε αντιπροσωπεία και μου πρότεινε συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Εμένα δεν με πείθει αυτή η ιστορία για τον πελάτη που έχει ψώνιο να αλλάζει αυτοκίνητα και παίρνει full extra aygo...γενικά για τα μεταχειρισμένα από αντιπροσωπεία θεωρώ ότι έχουν το ίδιο ρίσκο με οποιοδήποτε μεταχειρισμένο. Θα το θεωρούσα όντως ευκαιρία αν είχα δικό μου άνθρωπο σε αντιπροσωπεία και μου πρότεινε συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Μπα, εγω το πιστευω γιατι εχω ξαδερφο που εχει τρελα με τα αμαξια και κανει το ιδιο εδω και πολλα χρονια... Τα δινει λιγο πριν τελειωσει η εργαστασιακη εγγυηση! Στην 5ετια πανω, αλλο αυτοκινητο ο ξαδερφος... Και θα πει κανεις, γιατι δεν παιρνεις αμαξι απο ξαρδερφο....γιατι παιζει σε αλλης κλασης αυτοκινητα, οποτε δεν ενδιαφερομαι για τετοια κατηγορια... ------------- Μου ειπατε οτι τα 1500 ευρω μειον απο αρχικη τιμη για μτχ ειναι λιγα, αλλα δεν μου αντιπροτεινατε μια νορμαλ τιμη για να την θεσω κι εγω στην αντιπροσωπεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Μου ειπατε οτι τα 1500 ευρω μειον απο αρχικη τιμη για μτχ ειναι λιγα, αλλα δεν μου αντιπροτεινατε μια νορμαλ τιμη για να την θεσω κι εγω στην αντιπροσωπεια. Ούτε εσύ μας είπες για ποιο ακριβώς αυτοκίνητο πρόκειται, μόνο ότι στα μάσαγε ο πωλητής. Στο περίπου πάντως σου είπαμε, τουλάχιστον κανα τριχίλιαρο κάτω. Πάντως να στο δώσουν σε νορμάλ τιμή και να σου πάρουν επίσης σε νορμάλ τιμή το δικό σου είναι κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί. Στο λέω για να μην παραπονιέσαι μετά ότι προσγειώθηκες απότομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Ούτε εσύ μας είπες για ποιο ακριβώς αυτοκίνητο πρόκειται, μόνο ότι στα μάσαγε ο πωλητής. Στο περίπου πάντως σου είπαμε, τουλάχιστον κανα τριχίλιαρο κάτω. Πάντως να στο δώσουν σε νορμάλ τιμή και να σου πάρουν επίσης σε νορμάλ τιμή το δικό σου είναι κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί. Στο λέω για να μην παραπονιέσαι μετά ότι προσγειώθηκες απότομα Το ειπα σε προηγουμενο ποστ, αλλα το λεω και παλι: το εν λογω που συζητησαμε, ηταν aygo νεοτερης γενιας, με πρωτη κυκλοφορια πες αρχες 2015. Καλα κανεις και τα λες. Οπως το θετει το θεμα η αντιπροσωπεια, αν πχ παμε στο σεναριο ανταλλαγης του δικου με το μτχ, - θα βγαλουν απο το δικο μου(ασχετα που λενε τις γνωστες μλκιες οτι εμεις δεν θελουμε να βγαλουμε, μονο εξυπηρετηση κανουμε) - θα βγαλουν, ή θελουν να βγαλουν απο το μτχ που θελουν να μου πουλησουν win-win για παρτη τους δηλαδη. Για μενα μπορει να ειναι μεν σε απολυτους αριθμους, 1500 ευρω κατω, αλλα με το ρισκο του μτχ παντα, αλλα αυτοι θα εχουν διπλοκερδισει καλα απο δυο πλευρες, + φυσικα οτι θα ειμαι πια και πελατης toyota. Οπως ειπατε, ακομη και 'καλο' να ειναι ενα μτχ, η τιμη που το δινουν ειναι καθοριστικης σημασιας για πολλα πραγματα. Για να μην κανω εντελως abort την προσπαθεια, συμφωνα με οσα ειπωθηκαν εδω, θα του πω οτι αν βρεθει μτχ σαν αυτο που ειπαμε, αλλα με τιμη οχι 9.500 αλλα 8.000, ας με ενημερωσει. Διαφορετικα, ΔΕΝ. Αραγε θα βρει να το δωσει στα 9500 που μου λεει εμενα, ή ειναι απλα negotiations, και οποιος πεσει πρωτος; Παιζει δηλαδη ενδεχομενο, εφοσον εγω δεν ενδιδω σε αυτη την τιμη, να με παρει σε κανα 3μηνο να μου πει οκ 8000, ή θα το κρατησει εκει εσαει, μεχρι ποτε ομως, μεχρι να το παρει ποιος σε τι τιμη; Εννοω οτι απο ενα σημειο και μετα, και γι'αυτους, ειδικα το μτχ(αλλη φαση το καινουριο), 'φυρα' ειναι, να φυγει θα θελουν. Τι λετε; Εκτιμησεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Μπα, εγω το πιστευω γιατι εχω ξαδερφο που εχει τρελα με τα αμαξια και κανει το ιδιο εδω και πολλα χρονια... Τα δινει λιγο πριν τελειωσει η εργαστασιακη εγγυηση! Στην 5ετια πανω, αλλο αυτοκινητο ο ξαδερφος... Και θα πει κανεις, γιατι δεν παιρνεις αμαξι απο ξαρδερφο....γιατι παιζει σε αλλης κλασης αυτοκινητα, οποτε δεν ενδιαφερομαι για τετοια κατηγορια... ------------- Μου ειπατε οτι τα 1500 ευρω μειον απο αρχικη τιμη για μτχ ειναι λιγα, αλλα δεν μου αντιπροτεινατε μια νορμαλ τιμη για να την θεσω κι εγω στην αντιπροσωπεια. Αυτό ακριβώς εννοούσα, ότι οι άνθρωποι αυτής της φιλοσοφίας δεν παίρνουν yaris αλλά παίζουν με άλλης κατηγορίας αυτοκίνητα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 μπρα-ντε-φέρ με την αντιπροσωπεια για το μεταχειρισμενο που σας ελεγα...Με πηρε τηλεφωνο να περασω οποτε μπορω για test drive.Του 2015, μεταχειρισμενο 'σαν καινουριο', ομως, μονο 1500€ κατω απο την τιμη του καινουριου...και οπως ειπατε και συμφωνω, δεν ειναι δικαιο και σωστο...Του ειπα οτι αν βρω χρονο θα περασω για το test drive, αλλα μην ξεχασει να με ειδοποιησει αν βρει κατι παρομοιο σε τιμη 8000€....ειπα να του το ριξω ομορφα...Αλλα αυτος στα @@@@ του.... "Μα αυτο που λεγαμε και που εχω εδω, ειναι καινουριο!", "Ναι του λεω, αλλα εσεις μου ειπατε 9500€..."Πως την κοβετε την κατασταση;Θελω να δω αν περνωντας ο καιρος, θα το πουλησει οντως σε αυτη την τιμη, ή θα την ριξει, αν με ενημερωσει και το μαθω φυσικα....Βεβαια, η ζωη δεν ειναι τοση 'απλη' και μονοδιαστατη,γιατι σκεφτειτε οτι 'δεχτηκαν' να μου παρουν και το παλιο μου αμαξι...Οποτε, αν εγω περιμενω να ριξουν την τιμη στο εν λογω,καλλιστα μετα απο καιρο μπορει να μου την 'παιξουν' (την μπινιά!!!), και να προτεινουν πλεον να μου δωσουν ακομη λιγοτερα χρηματα για το vectra μου,οποτε ετσι θα παρουν το αιμα τους πισω....Ενταξει, τι να λεμε, η συναλλαγη θελει δυο.Αν δεν συμπεσουν καπως τα συμφεροντα και των δυο, δεν γινεται.Βεβαια, δεν παιζει να μπλεξω με ιδιωτες και ιδιωτικες αγοραπωλησιες.Δεν θελω να βγω στον ωκεανο, δεν εχω τα φοντα, τον χρονο, κλπΤο πολυ να ψαχνω και αλλες αντιπροσωπειες....Για εκτιμηστε την κατασταση με τον εν λογω αντιπροσωπο, οπως σας την περιεγραψα για το ....'καινουριο' μεταχειρισμενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 μπρα-ντε-φέρ με την αντιπροσωπεια για το μεταχειρισμενο που σας ελεγα... Με πηρε τηλεφωνο να περασω οποτε μπορω για test drive. Του 2015, μεταχειρισμενο 'σαν καινουριο', ομως, μονο 1500€ κατω απο την τιμη του καινουριου...και οπως ειπατε και συμφωνω, δεν ειναι δικαιο και σωστο... Του ειπα οτι αν βρω χρονο θα περασω για το test drive, αλλα μην ξεχασει να με ειδοποιησει αν βρει κατι παρομοιο σε τιμη 8000€....ειπα να του το ριξω ομορφα... Αλλα αυτος στα @@@@ του.... "Μα αυτο που λεγαμε και που εχω εδω, ειναι καινουριο!", "Ναι του λεω, αλλα εσεις μου ειπατε 9500€..." Πως την κοβετε την κατασταση; Θελω να δω αν περνωντας ο καιρος, θα το πουλησει οντως σε αυτη την τιμη, ή θα την ριξει, αν με ενημερωσει και το μαθω φυσικα.... Βεβαια, η ζωη δεν ειναι τοση 'απλη' και μονοδιαστατη, γιατι σκεφτειτε οτι 'δεχτηκαν' να μου παρουν και το παλιο μου αμαξι... Οποτε, αν εγω περιμενω να ριξουν την τιμη στο εν λογω, καλλιστα μετα απο καιρο μπορει να μου την 'παιξουν' (την μπινιά!!!), και να προτεινουν πλεον να μου δωσουν ακομη λιγοτερα χρηματα για το vectra μου, οποτε ετσι θα παρουν το αιμα τους πισω.... Ενταξει, τι να λεμε, η συναλλαγη θελει δυο. Αν δεν συμπεσουν καπως τα συμφεροντα και των δυο, δεν γινεται. Βεβαια, δεν παιζει να μπλεξω με ιδιωτες και ιδιωτικες αγοραπωλησιες. Δεν θελω να βγω στον ωκεανο, δεν εχω τα φοντα, τον χρονο, κλπ Το πολυ να ψαχνω και αλλες αντιπροσωπειες.... Για εκτιμηστε την κατασταση με τον εν λογω αντιπροσωπο, οπως σας την περιεγραψα για το ....'καινουριο' μεταχειρισμενο... Πάμε άλλη μία αφού επιμένεις: Πάντως να στο δώσουν σε νορμάλ τιμή και να σου πάρουν επίσης σε νορμάλ τιμή το δικό σου είναι κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί. Στο λέω για να μην παραπονιέσαι μετά ότι προσγειώθηκες απότομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 opel vectra, μοντελο 2005. Δεκτά όσα λετέ. Αλλα... Ιδιο ρισκο ειναι το μεταχειρισμενο απο ιδιωτη, ίδιο απο αντιπροσωπεια; Ποτε θα πουληθει το δικο μου... και σε τι τιμη... και μετα παλι πας για μεταχειρισμενο απο που;;;; Ενω με αντιπροσωπεια, αν στο κανουν, με μια κινηση περνας σε νεα σελιδα, και τα τακτοποιείς όλα. Και φανταζομαι με λιγοτερο ρισκο απο συνδιαλλαγη με τον x ιδιωτη. Ολα τα αλλα, ειναι με αν και πως και ποτε και χιλιες προυποθεσεις... Επειδη πριν 4 χρονια εκανε το ιδιο ακριβως ο πατερας μου θα σου πω το εξης.Σιγουρα θα βαλεις λεφτα για να παρεις αλλο.Πηραμε ενα Chevrolet Aveo 1.3 Diesel 5 θυρο καινουργιο με βασικο εξοπλισμο μαζι με cruise control,ζαντες αλουμινιου.Το αμαξι που εδωσε ηταν του 2005 Skoda Octavia 5 1,6 FSI με 130.000 χιλιομετρα και το εδωσε στην αντιπροσωπεια. Γυρω στα 3,700 το πηραν το αμαξι.Το δικο σου λογω ηλικιας θα στο παρουν για ακομα λιγοτερα.Εκτος αν δεν εχεις πολλα χιλιομετρα και ειναι σε καλη κατασταση το οποιο θα ανεβασει την αξια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Τελικα μαλλον, οτι λεμε εδω μεσα, δεν ανταποκρινεται παντα στην πραγματικοτητα... Και αυτο ισως γιατι εδω δεν ειμαστε το 'αντιπροσωπευτικο' δειγμα της κοινωνιας. Κι αυτο συμβαινει σε διαφορα θεματα, σε υπολογιστες, στα αυτοκινητα, κλπ. Το αμαξι το 'μεταχειρισμενο' (2ετιας, φουλ εξτρα, με 15 χιλ χλμ, και αψογα διατηρημενο), το οποιο ελεχθη οτι δεν ειναι και τοσο...κελεπουρι να το αγορασει/προτιμησει κανεις, με μονο 1500€ κατω απο την τιμη του καινουριο, εφυγε...πουληθηκε σαν ζεστο ψωμι.... Γιατι ρε παιδια, τελικα πολλα πραγματα ειναι υποκειμενικα... Εδω μπορει να θεωρηκε 'κοροϊδια' να εχει πεσμενη τιμη μονο κατα 1500€, αλλα ο αλλος το ειδε σαν ευκαιρια και το αγορασε.... Και οχι απλα πουληθηκε, εχει σημασια και το πως πουληθηκε! Στον αερα! Το αρπαξε! Ο πωλητης οταν τον συναντησα 2η φορα, του λεω θελω να μιλησουμε για καινουριο, και μου απαντα 'ετσι κι αλλιως το μεταχειρισμενο που λεγαμε, πουληθηκε! Το αγορασε ενας καπετανιος να το εχει, και το ειδε απο το internet απο την αγγελια, ουτε καν απο κοντα! " Οποτε παιδια, τελικα τιποτε δεν ειναι απολυτο... Κατι που δεν ειναι 'ευκαιρια' για καποιους, αποτελει 'ευκαιρια' για αλλους.... Τελικα, ολα ειναι θεμα εκτιμησεων, αναγκων, επιλογων, προτεραιοτητων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Τελικα μαλλον, οτι λεμε εδω μεσα, δεν ανταποκρινεται παντα στην πραγματικοτητα... Και αυτο ισως γιατι εδω δεν ειμαστε το 'αντιπροσωπευτικο' δειγμα της κοινωνιας. Κι αυτο συμβαινει σε διαφορα θεματα, σε υπολογιστες, στα αυτοκινητα, κλπ. Το αμαξι το 'μεταχειρισμενο' (2ετιας, φουλ εξτρα, με 15 χιλ χλμ, και αψογα διατηρημενο), το οποιο ελεχθη οτι δεν ειναι και τοσο...κελεπουρι να το αγορασει/προτιμησει κανεις, με μονο 1500€ κατω απο την τιμη του καινουριο, εφυγε...πουληθηκε σαν ζεστο ψωμι.... Γιατι ρε παιδια, τελικα πολλα πραγματα ειναι υποκειμενικα... Εδω μπορει να θεωρηκε 'κοροϊδια' να εχει πεσμενη τιμη μονο κατα 1500€, αλλα ο αλλος το ειδε σαν ευκαιρια και το αγορασε.... Και οχι απλα πουληθηκε, εχει σημασια και το πως πουληθηκε! Στον αερα! Το αρπαξε! Ο πωλητης οταν τον συναντησα 2η φορα, του λεω θελω να μιλησουμε για καινουριο, και μου απαντα 'ετσι κι αλλιως το μεταχειρισμενο που λεγαμε, πουληθηκε! Το αγορασε ενας καπετανιος να το εχει, και το ειδε απο το internet απο την αγγελια, ουτε καν απο κοντα! " Οποτε παιδια, τελικα τιποτε δεν ειναι απολυτο... Κατι που δεν ειναι 'ευκαιρια' για καποιους, αποτελει 'ευκαιρια' για αλλους.... Τελικα, ολα ειναι θεμα εκτιμησεων, αναγκων, επιλογων, προτεραιοτητων... αυτα που σου λενε οι εμποροι μην τα πιστευεις... δεν υπαρχει περιπτωση να εγινε κάτι τετοιο... εχω πουλήσει και αγοράσει πολλα αυτοκίνητα ως τώρα όπως ξέρουν ήδη καποιοι παλιοι στο φορουμ και τα εχω φαει με το κουταλι τα μεγαλα λογια τους... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liapisftw Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Τελικα μαλλον, οτι λεμε εδω μεσα, δεν ανταποκρινεται παντα στην πραγματικοτητα... Και αυτο ισως γιατι εδω δεν ειμαστε το 'αντιπροσωπευτικο' δειγμα της κοινωνιας. Κι αυτο συμβαινει σε διαφορα θεματα, σε υπολογιστες, στα αυτοκινητα, κλπ. Το αμαξι το 'μεταχειρισμενο' (2ετιας, φουλ εξτρα, με 15 χιλ χλμ, και αψογα διατηρημενο), το οποιο ελεχθη οτι δεν ειναι και τοσο...κελεπουρι να το αγορασει/προτιμησει κανεις, με μονο 1500€ κατω απο την τιμη του καινουριο, εφυγε...πουληθηκε σαν ζεστο ψωμι.... Γιατι ρε παιδια, τελικα πολλα πραγματα ειναι υποκειμενικα... Εδω μπορει να θεωρηκε 'κοροϊδια' να εχει πεσμενη τιμη μονο κατα 1500€, αλλα ο αλλος το ειδε σαν ευκαιρια και το αγορασε.... Και οχι απλα πουληθηκε, εχει σημασια και το πως πουληθηκε! Στον αερα! Το αρπαξε! Ο πωλητης οταν τον συναντησα 2η φορα, του λεω θελω να μιλησουμε για καινουριο, και μου απαντα 'ετσι κι αλλιως το μεταχειρισμενο που λεγαμε, πουληθηκε! Το αγορασε ενας καπετανιος να το εχει, και το ειδε απο το internet απο την αγγελια, ουτε καν απο κοντα! " Οποτε παιδια, τελικα τιποτε δεν ειναι απολυτο... Κατι που δεν ειναι 'ευκαιρια' για καποιους, αποτελει 'ευκαιρια' για αλλους.... Τελικα, ολα ειναι θεμα εκτιμησεων, αναγκων, επιλογων, προτεραιοτητων... Μην πιστεύεις τίποτα. Κατά την γνωμη μου κάνει μπαμ ότι είναι λόγια του αέρα. Πάει να σου περάσει το μήνυμα ότι "στα έλεγα εγώ αλλά δεν άκουγες και τώρα πουλήθηκε" ώστε το επόμενο που θα σου πλασάρει να πιστέψεις ότι είναι ευκαιρία και να το πάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios_2809 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 θα σου πω την εμπειρία μου. προσπάθησα να πουλήσω το αυτοκίνητό μου , polo tsi 2010 για να μεταβώ σε νεότερο diesel. είδα ότι στις αγγελίες ότι τα αντίστοιχα χρονολογίας και εξοπλισμού ήταν προς πώληση 7-8.000 και το έβαλα στα 7.500. κατά τη διάρκεια προσπαθούσα από έμπορους οι οποίοι ακόμα και στην ανταλλαγή το έπαιρναν 4.500-5.500. εν τέλη το πούλησα σε κάτι παιδιά με 7.000 (χώρις να του μαζεψω γρατζουνιές και να κάνω σέρβις 120.000 χλμ) για την αγορά του diesel έγαφα τον κόσμο. στην αρχή ξενέρωσα με τους εμπόρους που νεότερα αυτοκίνητα ήταν πιο χάλια , ειδικά στο εξωτερικό σε σχέση με το 7ετίας δικό μου. εν τέλη ταλαντευόμουν μεταξύ εμπόρων και ιδιωτών και έκλεισα μέσω αντιπροσωπείας ένα audi στο οπόιο έφτιαξα και την υπέυθυνη σήλωση και έστειλα για την μεταβίβαση. αυτό έγινε μεσοβδόμαδα και το αμάξι θα το έπαιρνα την επόμενη παρασκευή. οι άνθρωποι δεν ήθελαν την προκαταβολή που τους πίεζα να δώσω και εν τέλη το σκ βρήκα στο καρ από ιδιώτη golf tdi 2016 r line στα ίδια λεφτά και 2.000 κάτω από τα υπόλοιπα golf. νόμιζα ότι ήταν κάποια παγίδα , αλλά πήγα το είδα και μέχρι την δευτέρα το είχα αγοράσει. είμαι φουλ ευχαριστημένος ώς τώρα. αν σου πρότεινα κάτι , ψάξιμο από ιδιώτες αλλά με προσοχή. (είχα περιστατικά που ορκιζόντουσαν ότι είναι ατρακάριστα και δικοί μου έψαχναν ιστορικό και έβρισκαν αμαρτίες) αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 θα σου πω την εμπειρία μου. προσπάθησα να πουλήσω το αυτοκίνητό μου , polo tsi 2010 για να μεταβώ σε νεότερο diesel. είδα ότι στις αγγελίες ότι τα αντίστοιχα χρονολογίας και εξοπλισμού ήταν προς πώληση 7-8.000 και το έβαλα στα 7.500. κατά τη διάρκεια προσπαθούσα από έμπορους οι οποίοι ακόμα και στην ανταλλαγή το έπαιρναν 4.500-5.500. εν τέλη το πούλησα σε κάτι παιδιά με 7.000 (χώρις να του μαζεψω γρατζουνιές και να κάνω σέρβις 120.000 χλμ) για την αγορά του diesel έγαφα τον κόσμο. στην αρχή ξενέρωσα με τους εμπόρους που νεότερα αυτοκίνητα ήταν πιο χάλια , ειδικά στο εξωτερικό σε σχέση με το 7ετίας δικό μου. εν τέλη ταλαντευόμουν μεταξύ εμπόρων και ιδιωτών και έκλεισα μέσω αντιπροσωπείας ένα audi στο οπόιο έφτιαξα και την υπέυθυνη σήλωση και έστειλα για την μεταβίβαση. αυτό έγινε μεσοβδόμαδα και το αμάξι θα το έπαιρνα την επόμενη παρασκευή. οι άνθρωποι δεν ήθελαν την προκαταβολή που τους πίεζα να δώσω και εν τέλη το σκ βρήκα στο καρ από ιδιώτη golf tdi 2016 r line στα ίδια λεφτά και 2.000 κάτω από τα υπόλοιπα golf. νόμιζα ότι ήταν κάποια παγίδα , αλλά πήγα το είδα και μέχρι την δευτέρα το είχα αγοράσει. είμαι φουλ ευχαριστημένος ώς τώρα. αν σου πρότεινα κάτι , ψάξιμο από ιδιώτες αλλά με προσοχή. (είχα περιστατικά που ορκιζόντουσαν ότι είναι ατρακάριστα και δικοί μου έψαχναν ιστορικό και έβρισκαν αμαρτίες) αυτά Μεγειά και καλοτάξιδο καταρχάς. Με την αντιπροσωπεία είχες κανένα θέμα που ακύρωσες έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα