johnmegarythmos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) προβλημα με απενεργοποιηση αναμονης κλησης και απενεργοποιηση θυρας phone 1 ως λυση , επισης η ολοκληρωση κλησης σε κατειλλημενη γραμμη δεν δουλευει σε ευρυζωνικη τηλεφωνια ειναι προβλημα που ηδη το γνωριζουνε απο οτι μου ειπανε καλημερα σας προχτες ο πατερας μου ειχε αφησει το σταθερο τηλεφωνο ανοιχτη την γραμμη και με επαιρνε ενας γνωστος μας τηλεφωνο και μου ειπε ειρωνικα οτι επαιρνα και δεν το σηκωνατε.. τα πηρα και εγω με την κοσμοτε και τους πηρα τηλεφωνο τους λεω οτι εχω απενεργοποιησει την αναμονη με κληση στο #43# και τελικα οταν με παιρνουνε τηλεφωνο ακουγεται η αναμονη, τελος παντων μου ζηταει το τηλεφωνο και μου ζητησε να συνδεσω ολα τα τηλεφωνα με το ταφακι που ειχε μεσα η συσκευασια στο phone 2 και ετσι και εκανα, μετα με επαιρνε τηλεφωνο ενω εγω ειχα καλεσει το 13888 να δειχνει οτι ειναι κατειλλημενη η γραμμη και παλι ακουγοτανε , και μου απενεργοποιησε την θυρα phone1 και εκανα επανεκκινηση του ρουτερ και ξανα πατησα το #43# και απενεργοποιηθηκε η αναμονη, με ενα τεστ μου εκανε εκεινος δεν ακουγοτανε σε εμενα η αναμονη. καινουργια ειναι αυτη η ρυθμιση; το εχει κανει το 13888 σε κανεναν αλλον ; ή μονο σε εμενα ; παντως απο οτι βλεπω συσκευη τηλεφωνου που ειχα πανω στο phone1 ειναι τελειως νεκρο τηλεφωνο, πιστευω οτι αυτο θα επρεπε να γινοτανε καιρο διοτι με τις 2 θυρες ητανε θεμα οταν εχεις 1 καναλι επικοινωνιας αφου δεν δουλευει το 1/2 καναλι επικοινωνιας οταν πας να το σηκωσεις απο το αλλο phone πεφτει η γραμμη αρα ητανε bug που διορθωθηκε , ελπιζω να μην εχω προβληματα με το σταθερο μου τηλεφωνο , επισης τωρα τελευταια την ειχα πατησει με την συσκευη gigaset da610 που παιρνει σημα απο τηλεφωνικο καλωδιο και εμφανιζει την αναγνωριση και δεν παιρνει μπαταριες , κολουσε αυτο μαζι με την αναμονη ή με το φαξ και δεν επεστρεφε η γραμμη και τυχαινε να μη κτυπαει το τηλεφωνο διοτι επρεπε να δωσει ταση στο τηλεφωνο αυτο για να δουλεψει αφου δινει ηδη ταση σε τοσα τηλεφωνα μαλλον δεν εφτανε .. δεν ξερω παντως εγω περιπου μια εβδομαδα που το αφαιρεσει το da 610 και δεν ειχα θεμα , τωρα λεω να το ξανα δοκιμασω που απενεργοποιησα την αναμονη. επισης θελω να προσθεσω κατι , οταν κανουμε επανεκκινηση στο ρουτερ speedport entry2i ,οταν σταθεροποιηθουν τα λαμπακια και τα 4 , μετα απο 1 λεπτο το telephony η ενδειξη σβηνει και μετα ξανα αναβει και μου ειπανε οτι ειναι φυσιολογικο αυτο διοτι ελενχει τους κωδικους για την ευρυζωνικη τηλεφωνια. Επισης εμαθα οτι η υπηρεσια ολοκληρωσης κλησης σε κατειλλημενη γραμμη δεν δουλευει καλα σε ευρυζωνικη γραμμη εχει καποιο bug και το οποιο το γνωριζουνε οποτε οποιος την εχει ενεργοποιησει να μην την χρησιμοποιει διοτι δεν δουλευει την χρησιμοποιησα προσφατα πχ παιρνω καποιο σταθερο τηλεφωνο και ητανε κατειλλημενο παταω R5# και μου λεει οτι η εντολη μου καταχωρηθηκε , μετα οταν απελευθωρηκε η γραμμη μου κτυπαει το τηλεφωνο και γραφει το νουμερο που καλεσα απανταω και καλει αμεσως το νουμερο αυτο και κτυπαγε συνεχεια και δεν απαντουσε κανενας. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2017 από johnmegarythmos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα