Προς το περιεχόμενο

ISY POWERBANK 20.000MAH - 22.9€ [Media Markt - Night offers]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ήρθε με mail. Είναι νυχτερινή προσφορά μόνο. Νομίζω καλή τιμή αν σκεφτεί κανείς ότι σ αυτή την τιμή παίζει το αντίστοιχο 10.000mah

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_isy-iap-8000-powerbank-20-000-mah-1197947.html

Βασικά ψάχνοντας τώρα λίγο βρήκα και αυτό

http://www.skroutz.gr/s/9624701/Forever-Power-%CE%92ank-TB-020-20000mAh.html#specs

Και δεν ξέρω αν αξίζει τελικά η προσφορά.. Και ήμουν στο τσακ να το παραγγείλω!

Δημοσ.

με μια ματιά που έριξα, κανένα από τα δυο δεν υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση.

καλό είναι ότι κι αν αποφασίσεις να αγοράσεις, να έχει και έξοδο γρήγορης φόρτισης, μιας και όλα τα τηλέφωνα πλέον

διαθέτουν τέτοια τεχνολογία.  

• Like 1
Δημοσ.

Παρήγγειλα τελικά με παραλαβή από κατάστημα. Είναι κάποιος που να το έχει ή να το πήρε κι αυτός τώρα με την προσφορά να πει εντυπώσεις αν αξίζει τελικα;

Δημοσ.

Παρήγγειλα τελικά με παραλαβή από κατάστημα. Είναι κάποιος που να το έχει ή να το πήρε κι αυτός τώρα με την προσφορά να πει εντυπώσεις αν αξίζει τελικα;

Το είχα πάρει στα 25€ πριν λίγες ημέρες στο "red friday". Πολύ καλό... απλά να ξέρεις θέλει βαρβάτο φορτιστή για να ξεμπερδεύεις σχετικά γρήγορα. Με 1Α θα πάρει πολλές ώρες! Με 2,4Α είναι ανθρώπινο.

Μοναδικό "μειονέκτημα" ίσως το βάρος/μέγεθος του... Ζυγισμένο 450γρ. Δεν είναι για κάθε μέρα.

Δημοσ.

Το είχα πάρει στα 25€ πριν λίγες ημέρες στο "red friday". Πολύ καλό... απλά να ξέρεις θέλει βαρβάτο φορτιστή για να ξεμπερδεύεις σχετικά γρήγορα. Με 1Α θα πάρει πολλές ώρες! Με 2,4Α είναι ανθρώπινο.

Μοναδικό "μειονέκτημα" ίσως το βάρος/μέγεθος του... Ζυγισμένο 450γρ. Δεν είναι για κάθε μέρα.

Με 2Α φορτιστή θα κάνουμε δουλειά δηλαδή; Τώρα για την ώρα που κάνει να φορτισει, όταν παίρνεις 20000mah power bank νομίζω είναι λογικό να θέλει και ώρες να φορτισει.. Τουλάχιστον ξέρεις ότι θα το φορτισεις μια φορά και θα σου βγάλει 4-5 φορτισεις άνετα.. Γιατι και ένα 2000mah φορτίζει στο τσακ μπαμ αλλά δεν γεμίζει ούτε την μισή μου μπαταρία;ρ

Το βάρος δεν με πειράζει τόσο, προφανώς είναι για χρήση σε περιπτώσεις που δεν έχεις πρόσβαση σε ρεύμα (πχ κάμπινγκ)..

Κατά τα άλλα όσον αφορά την χωρητικότητα κλπ ισχύει το νούμερο που λέει ή απώλειες είναι μεγάλες; (δεν μιλάμε για το φυσιολογικό 10-15%)

Εγώ βασικά το ποσταρα κιόλας γιατί θυμάμαι ότι πριν κάτι μήνες είχα πάρει για την αδερφή μου το αντίστοιχο με 10000mah σε προσφορά πάλι στα 20€, οπότε θεώρησα ότι 3€ για διπλάσια χωρητικότητα δεν είναι τίποτα..

Απλά το σκέφτομαι λίγο για τα σχόλια που λένε για τα μόνο 1Α έξοδο μήπως δεν αξίζει.. Αλλά δε νομίζω ότι μπορείς να πάρεις αντίστοιχη χωρητικότητα σ αυτά τα λεφτά με παραπάνω έξοδο.. Κάνω λάθος;

Δημοσ.

Κατά τα άλλα όσον αφορά την χωρητικότητα κλπ ισχύει το νούμερο που λέει ή απώλειες είναι μεγάλες; (δεν μιλάμε για το φυσιολογικό 10-15%)

Από πού προκύπτει το "φυσιολογικό 10-15%"?

Το φυσιολογικό είναι σχεδόν 35% συνεπώς το συγκεκριμένο δίνει, στην καλύτερη περίπτωση, 13000mah.

• Like 1
Δημοσ.

Από πού προκύπτει το "φυσιολογικό 10-15%"?

Το φυσιολογικό είναι σχεδόν 35% συνεπώς το συγκεκριμένο δίνει, στην καλύτερη περίπτωση, 13000mah.

Έστω, μπορεί να κάνω λάθος στο ποσοστό. Ας το πούμε αν ισχύει το νούμερο που αναφέρει εξαιρώντας τις φυσιολογικές απώλειες που θα ισχύουν έτσι κι αλλιώς όποιο power bank και να πάρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...