Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους. Τις τελευταίες 2 περίπου μέρες αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα στο κινητό μου. Μου λέει οτι δεν εχει καθολου χώρο. Παρόλο που διαγράφω αρχεία και τα παω στην sd αντι της εσωτερικής μνήμης, το πρόβλημα δεν λύνεται και ακόμα και το ίδιο αδυνατεί να αποθηκεύσει μικρές φωτογραφιουλες ολίγων mb... Να σημειώσω οτι παλαιότερα είχα πολλες περισσότερες φωτογραφίες και αυτο το πρόβλημα δεν το εμφανιζε καν. Τωρα πάω να τραβηξω ενα screenshot πχ. και μου λέει οτι δεν υπάρχει χώρος. Ακόμα και παλαιότερα που είχα clean master χωρούσε άλλη μια εφαρμογή και τώρα δεν χωρανε καλά καλά 4-5... Γνωρίζει κανείς τι ακριβώς παίζει;

Να συμπληρώσω ορι μου εμφανίζεται συχνά αυτές τις δυο μέρες το μήνυμα "Η διαδικασία android.process έχει σταματήσει" κάτι τέτοιο. Το συγκεκριμένο δεν μου το χε βγάλει ποτέ στο παρελθόν...

Να συμπληρώσω οτι μου βγάζει αυτες τις δύο μέρες το μήνυμα: "Η διαδικασία android.process έχει σταματήσει" κάτι τέτοιο... Το συγκεκριμένο στο παρελθόν δεν μου το είχε εμφανίσει ποτέ...

Γεια σε όλους. Τις τελευταίες 2 περίπου μέρες αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα στο κινητό μου. Μου λέει οτι δεν εχει καθολου χώρο. Παρόλο που διαγράφω αρχεία και τα παω στην sd αντι της εσωτερικής μνήμης, το πρόβλημα δεν λύνεται και ακόμα και το ίδιο αδυνατεί να αποθηκεύσει μικρές φωτογραφιουλες ολίγων mb... Να σημειώσω οτι παλαιότερα είχα πολλες περισσότερες φωτογραφίες και αυτο το πρόβλημα δεν το εμφανιζε καν. Τωρα πάω να τραβηξω ενα screenshot πχ. και μου λέει οτι δεν υπάρχει χώρος. Ακόμα και παλαιότερα που είχα clean master χωρούσε άλλη μια εφαρμογή και τώρα δεν χωρανε καλά καλά 4-5... Γνωρίζει κανείς τι ακριβώς παίζει; Να συμπληρώσω ορι μου εμφανίζεται συχνά αυτές τις δυο μέρες το μήνυμα "Η διαδικασία android.process έχει σταματήσει" κάτι τέτοιο. Το συγκεκριμένο δεν μου το χε βγάλει ποτέ στο παρελθόν...Να συμπληρώσω οτι μου βγάζει αυτες τις δύο μέρες το μήνυμα: "Η διαδικασία android.process έχει σταματήσει" κάτι τέτοιο... Το συγκεκριμένο στο παρελθόν δεν μου το είχε εμφανίσει ποτέ...

Να συμπληρώσω οτι μου βγάζει αυτες τις δύο μέρες το μήνυμα: "Η διαδικασία android.process έχει σταματήσει" κάτι τέτοιο... Το συγκεκριμένο στο παρελθόν δεν μου το είχε εμφανίσει ποτέ...

Δημοσ.

Καταρχήν πες μας ποιο κινητό έχεις ,πια έκδοση φοράει και αν είναι ρουταρισμενο ή όχι.

Κάποια εφαρμογή σου κάνει δυσλειτουργία ή το λειτουργικό του συστήματος από κάποια αναβάθμιση ή φλασαρισμα άλλης rom αν είναι ρουταρισμενο...

Δημοσ.

Ωραία.

Πρώτων έχει μικρή μνήμη 8gb.

Στην ουσία καθαρά έχει 4gb.

Οπότε μην περιμένεις πολλά να κάνεις με τόσο μα τόσο μικρό χώρο......

Και δεύτερον έχει βγει η έκδοση 6.0 (Marshmallow).

Αν του κάνεις αναβάθμιση αυτό μπορεί να σου λύση το πρόβλημα με το μύνημα "Η διαδικασία android.process έχει σταματήσει"

Δημοσ.

Ωραία.

Πρώτων έχει μικρή μνήμη 8gb.

Στην ουσία καθαρά έχει 4gb.

Οπότε μην περιμένεις πολλά να κάνεις με τόσο μα τόσο μικρό χώρο......

Και δεύτερον έχει βγει η έκδοση 6.0 (Marshmallow).

Αν του κάνεις αναβάθμιση αυτό μπορεί να σου λύση το πρόβλημα με το μύνημα "Η διαδικασία android.process έχει σταματήσει"

Παω να αναβαθμίσω το λογισμικό και μόλις το πατάω μιυ λέει ότι χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση λογισμικού... Δεν ξέρω τι παίζει...
Δημοσ.

Διορθώθηκε. Απεγκατέστησα εφαρμογές, εγκατέστησα clean master, έκανα εκκαθάριση περίπου 650 (!) mb και μετά ξαναεγκατέστησα τις εφαρμογές. Ευχαριστώ πάντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...