bill1312 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Γεια σας! έχω το Acer Aspire 5100. Να του βάλω Windows 7 ή Windows Vista?
xaerialtwistx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Συνηθως το διλημμα εχει ως εξης: Να προτιμησω κάτι ασφαλές αλλα βαρυ ή κάτι ελαφρύ αλλά λιγοτερο ασφαλες; Από την στιγμή που τα 7 είναι καλύτερα από τα Vista και στα 2 (ασφαλέστερα και ελαφρυτερα) δεν υπαρχει καν διλημμα 1
bill1312 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Συνηθως το διλημμα εχει ως εξης: Να προτιμησω κάτι ασφαλές αλλα βαρυ ή κάτι ελαφρύ αλλά λιγοτερο ασφαλες; Από την στιγμή που τα 7 είναι καλύτερα από τα Vista και στα 2 (ασφαλέστερα και ελαφρυτερα) δεν υπαρχει καν διλημμα Ποια έκδοση των 7 να βάλω ?
bill1312 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 1gb ram έχω και 32bit Όταν λέω έκδοση εννοώ home,pro,ultimate.
White_Cat Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Προσωπικά θα πρότεινα τα home για να είναι κατ' αρχήν ελαφρύ. Έπειτα για οποιαδήποτε επιπλέον λειτουργικότητα απαιτείται, υπάρχει και λογισμικό ανοικτού κώδικα που είναι μια χαρά. Δεν καταλαβαίνω δηλαδή τι τους έχει πιάσει όλους να βάζουνε σώνει και καλά Ultimate, χωρίς να χρειάζονται ολόκληρη τη λειτουργικότητα της έκδοσης Ultimate. Τώρα γι' αυτό που έγραψα το ξέρω ότι θα ξεσπάσει σύρραξη, αλλά δεν πειράζει... Γι' αυτό ακριβώς μου αρέσουν τα forum, για τις ζωηρές συζητήσεις τους...! Φιλικά, Ο Άσπρος Γάτος 2
bill1312 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας. Το λαπτοπ είναι φίλου και θέλει windows και το θέλει για πολύ ελαφριά χρήση. Τελικά κατέληξα στα Windows 7 Pro 32bit.
chios Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Ότι και να βάλεις με 1gb Ram θα σέρνετε βασικά θα είναι πιο αργό από τον θάνατο. Αν μπορείς βάλε του παραπάνω ραμ. 1
Alex-V Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Οντως..το 1gb πλεον δεν ειναι για τιποτα. Οτι windows και να βαλεις..βαλτου αν μπορεις αλλη μια 2αρα να το πας στα 3gb Επισης ειδα οτι δεν εχουν βγει drivers για τα 7 απτην acer για το laptop, με αποτςλεσμα τα 7 να μην λειτουργουν οπως πρεπει. Γνωμη μου ειναι να του περασεις μια ελαφρια διανομη linux, πχ lubuntu και θα ειναι μια χαρα. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2017 από Alex-V
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα