nickvas19 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Παιδια... επειδη το μοντεμ μου ειναι καπως μακρια και για πρακτικους λογους τραβηξα ενα καλωδιο erthnet. Ομως επειδη πλεον θελω δυο συσκευες να εχω με erthnet σκεφτηκα το εξης... Υπαρχει κανενα splitter ωστε να βγουν 2 υποδοχες; Εαν ναι....τοτε η ταχυτητα θα μοιραζεται στα δυο; Και οταν το ενα θα ειναι κλειστο τελειως....θα παιρνει ολη την ταχυτητα η συσκευη που ειναι ανοιχτη; Γενικα θα υπαρχουν απωλειες; Ευχαριστω
rafa1919 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Splitter δεν κάνει σωστή δουλειά σε LAN καταστάσεις. Ένα switch θα πάρεις και θα κάνεις τη δουλειά σου. Η ταχύτητα του Internet σαφώς και είναι κοινή για τις συνδεόμενες συσκευές. 1
newnick Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Ναι, και το splitter αυτό λέγεται switch! Πλάκα σου κάνω, βάζεις το καλώδιο σε μια υποδοχή του switch και στις άλλες βάζεις καλώδια που πάνε στους υπολογιστές που θέλεις..... Η ταχύτητα (του internet) μοιράζεται στα δύο όταν είναι ανοιχτά και όταν το ένα είναι κλειστό θα παίρνει όλη την ταχύτητα το άλλο. Δεν υπάρχουν απώλειες
nickvas19 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 και τι κοστος εχει ενα τετοιο; θελει και ρευμα;
Sheogorath Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δεν υπάρχουν απώλειες Λογικά κάτι ψηλά λόγο latency δρομολόγησης, αλλά γενικά δεν θα φανούν κάπου.
nickvas19 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Σας ευχαριστώ ολους. Θελει κ ρευμα το ατιμο λογικα σωστα;
pc_admin Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Σας ευχαριστώ ολους. Θελει κ ρευμα το ατιμο λογικα σωστα; Ναι θελει ρευμα ,ειναι φτηνο γυρω στα 10 ευρω
nickvas19 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 δεν υπαρχει καμια λυση χωρις ρευμα; εχω γεμισει καλωδια!
tyf Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 φιλε επειδη το ethernet δουλευει με 4 καλωδια και μεσα εχει 8 ισως μπορεις να ανοιξεις το καλωδιο και να βαλεις 2 φυσακια στην καθε ακρη. με την προυποθεση στις συσκευες σου να ειναι κοντα και να φτανει το καλωδιο. δυο φυσακια στο μοντεμ και δυο στην αλλη μερια. ψαξτο ομως ποια καλωδια μπορεις να χρησιμοποιησεις και πως. 1
Alexlooker Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Παιδια... επειδη το μοντεμ μου ειναι καπως μακρια και για πρακτικους λογους τραβηξα ενα καλωδιο erthnet. Ομως επειδη πλεον θελω δυο συσκευες να εχω με erthnet σκεφτηκα το εξης... Υπαρχει κανενα splitter ωστε να βγουν 2 υποδοχες; Εαν ναι....τοτε η ταχυτητα θα μοιραζεται στα δυο; Και οταν το ενα θα ειναι κλειστο τελειως....θα παιρνει ολη την ταχυτητα η συσκευη που ειναι ανοιχτη; Γενικα θα υπαρχουν απωλειες; Ευχαριστω Ενα router χρειαζεσαι, με 4 υποδοχεςethernet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα