Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα λοιπον παω να τις κανω overclock για να δουλεψουν στα 3200 αλλα δεν γινεται ειναι στα 2133 

ενεργοποιω κανονικα το xmp profile αλλα τιποτα. ειναι κλειδωμενες στα 2133 . απο οτι διαβασα ειναι το SPD (εχει χασει το xmp profile μαλλον ) και πρεπει να το κανεις restore αλλα πρεπει να πληρωσεις 16 ευρω για το thaiphoon burner .. καμια ιδεα ? 

Δημοσ.

Υπάρχει και το spd check v02 που είναι δωρεάν .

Αλλά χρειάζεσαι φίλο με ryzen και asus c6h .

To  thaiphoon burner  βγάζει error ? ( το δωρεάν )

Δημοσ.

Υπάρχει και το spd check v02 που είναι δωρεάν .

Αλλά χρειάζεσαι φίλο με ryzen και asus c6h .

To  thaiphoon burner  βγάζει error ? ( το δωρεάν )

το spd check δουλευει μονο με asus... εγω εχω asrock !! :(

δεν παιζει να εχει κανεις εδω στην ροδο αυτο το συστημα :P

Σας καλωσορίζουμε στην νέα μας πλατφόρμα των μεμονωμένων δανείων. Δανειολήπτες μπορεί να εξοικονομήσει έως και 7% για τα επιτόκια των δανείων για κατανάλωση (αποτελεσματική ποσοστό: 2%). Οι επενδυτές μπορεί να πάρει 6% τόκους για νέα δάνεια για κατανάλωση. Δάνεια από €1,000 να 2,000 €000.

WTF?

Δημοσ.

την πρωτη φορα μου εβγαλε crc error στην μια μνημη και μετα δεν ξανα εβγαλε

Δημοσ.

Όταν θα το δουλεύεις δεν θα έχεις ανοιχτά cpu-z , HWinfo ,RGB κτλ προγράμματα που  διαβάζουν spd και χωρίς OC . Άμα δεν βγάζει error δεν έχεις πρόβλημα με το spd 

Δημοσ.

λοιπον στο single channel δουλευουν κανονικα στα 3200 .

στο dual channel δουλευουν στα 2133 ελεος!!!

Δημοσ.

Δοκιμασα εκανα clean cmos .

εβαλα την μια μνημη μπηκα στο bios ξανα εκανα ολα default εκανα save & exit και εκλεισα τον υπολογιστη

Οταν ηταν κλειστος εβαλα και τις δυο μνημες πανω και εβαλα usb με τα windows και εκανα φορματ. τελειωσε το φορματ δοκιμασα xmp profile σε dual channel αλλα τιποτα.. αυτο το διαβασα σε αλλο site και ειπα να το δοκιμασω..

τι να κανω?

Δημοσ.

Αν σου βγάζει spd error αν πας να τρέξεις xmp και είναι corrupted μπορεί να σκοτώσεις και τις μνήμες. Εγώ θα σου έλεγα να τα τρέξεις όλα με manual timings και clocks και να μας ποστάρεις μια εικόνα από το thaiphoon burner, κάπως έτσι:

1ugusu.png

Αν σου βγάζει crc: ok και στα δυο τότε παίζει να είναι motherboard/cpu imc (memory controller).

Δημοσ.

Αν σου βγάζει spd error αν πας να τρέξεις xmp και είναι corrupted μπορεί να σκοτώσεις και τις μνήμες. Εγώ θα σου έλεγα να τα τρέξεις όλα με manual timings και clocks και να μας ποστάρεις μια εικόνα από το thaiphoon burner, κάπως έτσι:

Αν σου βγάζει crc: ok και στα δυο τότε παίζει να είναι motherboard/cpu imc (memory controller).

μου βγαζει crc ok και στις 2!!

post-430696-0-31049500-1498573811_thumb.jpg

post-430696-0-94862900-1498573819_thumb.jpg

εβγαλα τον cpu και ειδα τα pins στην μητρικη και ευτυχως φενονται ενταξει.

δειτε τις φωτο. και ο cpu φενεται ενταξει . τα ξανα εβαλα πανω ολα δοκιμασα xmp profile σε dual channel και παλι 2133

post-430696-0-92970800-1498575658_thumb.jpgpost-430696-0-12961500-1498575705_thumb.jpgpost-430696-0-36324500-1498575783_thumb.jpgpost-430696-0-24408100-1498575832_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...