DarkPrince Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Πριν ένα μήνα έβαλα ηλεκτρονικά τον λογαριασμό για το κινητό από την wind όπου αναγραφόταν το τριπλάσιο ποσό από ότι πληρώνω συνήθως. Μπαίνω στην ιστοσελίδα τους, στην επιλογή ζητήστε δωρεάν επικοινωνία όπου και συμπληρώνω τον αριθμό μου, μετά από λίγο με καλούν, τους λέω για τον φουσκωμένο λογαριασμό και μου απαντά ότι δεν είναι στην αρμοδιότητα της και ότι πρέπει να καλέσω στην εξυπηρέτηση πελατών. Άαα! ωραία λέω και η χρέωση ποσο είναι? 0.25/κλήση μου απαντά! και πριν προλάβω να αρθρώσω λέξη βάζει το κασετόφωνο να παίξει και αρχίζει να μου λέει για πακέτα σταθερής, απλά τραγικό! Παίρνω στην εξυπηρέτηση πελατών, το σηκώνει μια άλλη κυρία και αρχίζω να της εξιστορώ το πρόβλημα μου, λέει θα το κοιτάξουμε και μου απαντα ότι για τον φουσκωμένο λογαριασμό ευθύνονται τα πενταψήφια που εγώ ενδεχομένως κάλεσα και ότι πρέπει να κάνω φραγή όπως και έγινε(Εντωμεταξύ εγώ δεν είχα καλέσει πενταψήφιους αριθμούς ούτε είχα εγγραφεί ή κάνει χρήση της υπηρεσίας τους, λάμβανα βέβαια μηνύματα ερωτικού,ταξιδιωτικού περιεχομένου τα οποία θεωρούσα διαφημιστικά και δεν τους έδωσα ιδιαίτερη σημασία), κλείνοντας με συμβούλεψε να προσέχω που βάζω τον αριθμό μου! Αργότερα έθιξα το θέμα σε έναν φίλο και μου έκανε γνωστό ότι λάμβανε και αυτός τέτοια μηνύματα αλλα σύντομα επικοινώνησε η εταιρία κινητής που ήταν συνδρομητής και τον ενημέρωσε για τα πενταψήφια και τις κακόβουλες χρεώσεις και αν επιθυμεί να γίνει φραγή τέτοιον αριθμών και ούτε λόγος για επιπρόσθετες χρεώσεις. Σήμερα έλαβα νέο λογαριασμό όπου και αυτός ήταν +15euro πάνω, Αύριο θα πάω σε ένα κοντινό υποκάστημα να τους κάνω γνωστό με μια αμφισβήτηση συναλλαγής και ότι δεν πρόκειται να πληρώσω τα πενταψήφια. Τέλος, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς είναι παθών σε μια τέτοια περίπτωση και πως την χειρίστηκε και αν τελικά έβγαλε κάποια άκρη?
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Τωρα η wind είναι Ό,τι να 'ναι αλλα στην περίπτωση αυτη εσυ κάλεσες τα νούμερα σε γνώση σου οτι χρεώνεσαι, θα μπορούσες να πας σε κατάστημα με την μια
nos1 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Όρεξη να χεις,να διαβάσεις παρόμοιες ιστορίες... http://www.insomnia.gr/topic/633112-απάτη-από-το-54422/page-7?hl=%2Bπενταψηφια#entry55479600 https://www.adslgr.com/forum/threads/876578-Λήψη-μηνυμάτων-απο-54422-Telebox
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Με τα 5 ψηφία είχα και εγώ θέμα, πριν κάνα 6 μην ήρθε ένα λογαριασμός γύρω στο 300αρι πάω κατάστημα να δω τι γίνεται μου λέει έχεις συνδρομές σε 5 ψηφία ρε παιδιά δεν ασχολήθηκα καθόλου με της μαλακιες κτλ μετά από αρκετά τηλέφωνα στο 13888 μου τα πίστωσαν στον επόμενο λογαριασμό Πλέον έχει πολλές σελίδες που ζητάνε νούμερο και δεν χρειάζεται επιβαιβεωση όπως μου είπαν για να ξεκινήσει η συνδρομή, και επειδή μια εταιρία μπορεί να έχει 10-15 5 ψηφία μπορεί ξαφνικά να βρεθείς με τρελές χρεώσεις Οπότε δεν είναι αποκλειστικά της wind θέλει προσοχή Και εννοείται φραγη στα 5 ψηφία
Greg9 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Φραγή στα 5ψηφια καλείς το τμήμα εξυπηρέτησης και τους λες να μην σε καλούν από αυτά? Έτσι γίνεται? Υποθέτω και σε κινητή και σε σταθερή
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Φραγή στα 5ψηφια καλείς το τμήμα εξυπηρέτησης και τους λες να μην σε καλούν από αυτά? Έτσι γίνεται? Υποθέτω και σε κινητή και σε σταθερή Σε κινητή πρώτα έπαθα μετά έμαθα εμένα τι μυνημα με τον κωδικό που έπρεπε να βάλω με το επόμενο που και καλά εγγράφηκα στην υπηρεσία δεν είχαν ούτε 10 δευτερόλεπτα διαφορά (δεν πρόλαβε να τελειώσει ο ήχος του πρώτου SMS και ξεκίνησε από την αρχή για τα επόμενα 3-4 που ήρθαν απανωτά) Ως που να γίνει η φραγη και τα τηλέφωνα στην cosmote υποτίθεται ότι γράφτηκα σε 5 διαφορετικές υπηρεσίες
driverpit Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Έτυχε το ίδιο θέμα σε συγγενικό μου πρόσωπο όποτε έβαζε κάρτα ανανέωσης αμέσως του αφαιρούσαν το ποσό της κάρτας πήγαμε σε ένα κατάστημα wind ζητήσαμε φραγή σε πενταψήφια νούμερα και έτσι λύθηκε το θέμα. 1
hunter2000 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Το ίδιο πρόβλημα και εγώ, όχι μεγάλο ποσό, 12 ευρώ. Επικοινώνησα με την μπουρδελοεταιρία dimoco hellas, και μου είπαν ότι έκλεισα κάποια αναδυόμενα παράθυρα. Τους λέω ότι αυτό δεν συνιστά αποδοχή των όρων χρήσης συνδρομητικής υπηρεσίας ούτε αποτελεί σαφή ενημέρωση για την χρέωση και ότι το να διαγράφω μηνύματα απο περίεργα νούμερα χωρίς να τα διαβάσω, ούτε αυτό συνιστά αποδοχή των όρων. Αφού τους έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ, δεν μου απάντησαν στην προβλεπόμενη ημερομηνία, έκανα και δεύτερη καταγγελία και αναμένω απάντηση. Φυσικά δεν πρόκειται να δώσω ούτε σεντς στην wind για παράνομες χρεώσεις.
DarkPrince Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Επανέρχομαι μετά από καιρό. Πήγα σε ένα υποκατάστημα της Wind να τακτοποιήσω τους λογαριασμούς μου,λέω στην υπάλληλο ότι δεν αναγνωρίζω τις χρεώσεις από πενταψήφια και ότι διατίθεμαι να πληρώσω το πάγιο κανονικά.Πήρε τα χρήματα,έκανε αίτημα στην εταιρία για τις προστιθέμενες χρεώσεις και μου είπε ότι θα ενημερωθώ σύντομα με sms.Την επόμενη μέρα λαμβάνω μήνυμα "αγαπητέ συνδρομητή σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν αιτήματος σας πραγματοποιήσαμε έλεγχο στο λογαριασμό σας και διαπιστώθηκε ότι οι χρεώσεις είναι σωστές" και λαμβάνω ένα δεύτερο μήνυμα "ότι λόγο ληξιπρόθεσμης οφειλής έχει ενεργοποιηθεί φραγή στην σύνδεση" Περνώ εξυπηρέτηση πελατών, μπλα μπλα μπλα, δεν αναγνωρίζω τις χρεώσεις, μπλα μπλα μπλα, λαμβάνω μηνύματα και χρεώνομε,δεν προστατεύεται τους συνδρομητές σας,μπλα μπλα μπλα, -όχι κύριε δεν έχουμε σχέση εμείς με τα πενταψήφια,δεν είναι κάποια θυγατρική μας,μπλα μπλα μπλα,-εγώ θα σας πληρώσω τα πάγια αλλα όχι τα πενταψήφια και ας τα διεκδικήσουν με διαφορετικό τρόπο,μπλα μπλα μπλα,-δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο λόγο πολιτικής της εταιρίας πρέπει να μας καταβάλλεται τα χρήματα. Δεν μου έχει ξανά συμβεί κάτι τέτοιο, γνωρίζω ότι δεν είμαι ο πρώτος αλλα ούτε θα είμαι ο τελευταίος,υπάρχουν πολύ σαν και εμενα που δεν ξέρουν πως μπορούν να διαχειριστούν μια τέτοια κατάσταση,άλλωστε εκεί αποσκοπούν και αυτοί που είναι μπλεγμένοι σε αυτό το κύκλωμα όπου πάει ο κάθε αφελής και καταβάλει τα χρήματα. Εδώ να αναφέρω ότι οι χρεώσεις είναι περίπου 55€ Εγώ σαν καταναλωτής πως μπορώ να προστατευτώ,τώρα τι κάνω,ποιά πρέπει να είναι η επόμενη κίνηση μου? και το τραγελαφικό της υποθέσεις είναι ότι γράφοντας αυτό το κείμενο χτυπάει το σταθερό,συχαρητήρια κερδίσατε στο να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό για δώρα αξιας... και ταξίδι... απλά τραγικοί!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Αν έχεις κάποιο μυνημα βρίσκεις μέσω ίντερνετ σε πια εταιρία ανήκει, περνεις τηλέφωνο (έχουν σταθερά συνήθως) και ξεκινάς την συζήτηση ότι δεν έκανες πότε εγράφη κτλ και απαιτείς να σου δώσουν τα λεφτά που έχεις χρεωθεί, αν ξεκινήσουν μα μου πες για καταγγελία σε γενική γραμματεία καταναλωτή, θα αλλάξουν τροπάρι και θα σου πούνε αν θέλεις να σου κάνουν κατάθεση ή να σου δώσουν χρόνο ομιλίας για κινητό, αν πεις για κατάθεση δίνεις λογαριασμό και σε 3-4 μέρες σου επιστρέφουν το ποσό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα