Προς το περιεχόμενο

Dealber

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 13/10/2018 στις 8:01 ΠΜ, stelios18120 είπε

Και ακόμα δεν θα βγάζεις άκρη και δεν θα πάρεις €€€ πίσω

Ξέχασε τα, μην το κουράζεις άλλο.

Λεφτά δεν παίρνεις,παειιιιι πέταξαν.

Σε ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση αδερφέ! Μου εδωσες κουράγιο, να σαι καλά!

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, billbill96 είπε

Σου ειπε την αληθεια ,σορρυ ρε φιλε αλλα δες  το  σαν ενα μαθημα 

• Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, billbill96 είπε

Την αλήθεια σου λέω.

Για να μην βασανιζεσαι άδικα.

Αν θέλεις να ζεις στο ψέμα ότι θα τα πάρεις φίλε μου οκ....

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Κάνοντας ζάπινγκ πετυχαίνω τον λεγάμενο πρώτη μούρη στο Open.

Πώς αυτός ο άνθρωπος ζει και βασιλεύει, αντί να είναι είτε φυλακή ή ρακένδυτος δε το καταλαβαίνω.

Έβγαλε κανένας άκρη εδώ μέσα;

Εγώ δεν είχα ποτέ συναλλαγή με κάποια εταιρεία του απλά η όλη ιστορία του μου κάνει εντύπωση διότι σε αντίθεση με τους περισσότερους που κάνουν απατεωνιές στα κρυφά αυτός τις έκανε δημόσια μπροστά στα μάτια όλων και απ ότι έχω δει δεν έχει ανοίξει ρουθούνι.

Εντωμεταξύ, δεδομένου ότι δε λέει τίποτα απολύτως σαν παρουσιαστής, αλλά παρόλα αυτά έχει συστηματικά εκπομπές κλπ, κάνει ακόμα πιο φανερό ότι του "χρωστάνε" γραμμάτια κάποιοι και τα ξεπληρώνουν με αυτό το τρόπο.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Gatos12344321 είπε

Μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους αύξησης των πωλήσεων των επιχειρήσεων είναι η διαφήμιση. Ξέρουμε τι, πως, πότε και σε ποιους να επικοινωνήσουμε για την πελατειακή σας αύξηση. Βάση αυτής της ιδέας καινοτομούμε, δημιουργώντας το κύριο concept της σελίδας μας. Η αρχική σελίδα (www.40kpixels.com) αποτελείται από 40.000 pixels διατεταγμένα σε πλέγμα. Σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε εσείς οι ίδιοι το λογότυπο και την διάσταση του σε pixels προσθέτοντας το στο website μας μια φορά και για πάντα. Οι αγοραστές αυτών των μπλοκ (pixels) παρέχουν εικόνες για εμφάνιση σε αυτά, μια διεύθυνση URL της αρεσκείας τους (facebook,instagam) με την οποία συνδέονται οι εικόνες και ένα σλόγκαν που θα εμφανιστεί όταν τοποθετείτε τον κέρσορα πάνω από το λογότυπο σας.

H πρωτότυπη ιδέα σου , έχει γίνει εδώ και 15 χρόνια https://en.wikipedia.org/wiki/The_Million_Dollar_Homepage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...