stelios18120 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Ρε οτι κ να πουμε εμεις αυτοι θα συνεχιζουν ακαθεκτοι.. Ελλαδαρα 1
billbill96 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Περιμένω iPad και δεν τους βρίσκω καθόλου, ούτε στα τηλέφωνα ούτε στα mail! Τι λέτε?
isay Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Περιμένω iPad και δεν τους βρίσκω καθόλου, ούτε στα τηλέφωνα ούτε στα mail! Τι λέτε? Εγώ λέω να διαβάσεις όλο το θεμα απο την αρχή και θα καταλάβεις μονος σου οτι καλύτερα να αγοράσεις απο αλλου
stelios18120 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Περιμένω iPad και δεν τους βρίσκω καθόλου, ούτε στα τηλέφωνα ούτε στα mail! Τι λέτε?Εγώ λέω να ξεχάσεις τα λεφτά που εδωσεςΑν δεν εδωσες ακόμα μακριά!
billbill96 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Το διάβασα όλο το νήμα. Το έχω αγοράσει εδώ και ένα μήνα και ακόμα τίποτα! Να ζητήσω από την τράπεζα αμφισβήτηση?
petran91 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Το διάβασα όλο το νήμα. Το έχω αγοράσει εδώ και ένα μήνα και ακόμα τίποτα! Να ζητήσω από την τράπεζα αμφισβήτηση? Αμφισβήτηση ένα μήνα μετά? Δύσκολα σε βλέπω.
fsbmaniac Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μα πως ειναι δυνατον να πεφτετε τοσο θυματα ...απο την αρχη το ελεγαν και οι πετρες... Ειναι αδιανοητο.... ενα iphone.. το οποιο ακυρωσα πριν απο ενα μηνα.. και πια εχω μεινει χωρις καθολου χρηματα οποτε ειναι πολλα λεφτα για μενα..ρε παιδια που μπορουμε να απευθυνθουμε για τετοιες υποθεσεις και να βρουμε το δικαιο μας εκτος απο δικηγορο? Πως ειναι δυνατον να δινεις τα λιγοστα σου χρηματα για ενα κινητο ? Γιατι οκ να ειχες στην ακρη 7-8K Σε καταλαβαινω αλλα δεν εχεις ουτε 3-4 χιλιαδες ευρω στην μπανγκα και πας και ξοδευεις το υστερημα σου ετσι ? Ξανασκεψου λιγο τη φιλοσοφια ζωης σου 1
billbill96 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Θα περάσω από τα γραφεία τους εάν δω ότι συνεχίζουν να μην μου απαντάνε τις επόμενες ημέρες
isay Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Καλά οπου να'ναι θα βάλουν και διαφημίσεις για το iphone X Βάζω στοιχημα οτι και πάλι πλήθος θυμάτων θα πληρώσει χαρουμενο για την ευκαιριάρα και μετά θα κλαιει τα λεφτά του. 2
stelios18120 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 καλα αυτο ειναι σιγουρο σε λιγες μερες θα ξεκινησουμε τα γνωστα πληρωσα και ακομα κινητο δεν πηρα κτλπ
gregdel Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Ανακοίνωση ΣΚΑΪ για τα οφειλόμενα στο «Κάνε Παζάρι» από DEALBER‑Κοκλώνη http://www.e-radio.gr/post/95101/anakoinwsh-skai-gia-ta-ofeilomena-sto-kane-pazari-apo-dealber-koklwnh
SpirtouLisS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Ανακοίνωση ΣΚΑΪ για τα οφειλόμενα στο «Κάνε Παζάρι» από DEALBER‑Κοκλώνη http://www.e-radio.gr/post/95101/anakoinwsh-skai-gia-ta-ofeilomena-sto-kane-pazari-apo-dealber-koklwnh Δηλαδή στο ΣΚΑΙ δεν ήξεραν ότι ο χορηγός των δώρων τους ήταν αυτο που είναι, όταν τα συμφωνούσαν και εδιναν τα χεράκια στα meeting αλλά έπεσαν απο τα σύννεφα μια ωραία πρωια. Τελος παντως ελπιζω η ευαισθησια που υποσχονται στην τελευταια παραγραφο, για να παρουν οι τυχεροι τα επαθλα τους να ειναι πραγματικη και αλλη φορα να προσεχουν να μην μπλεκουν με ΄΄κακες΄΄ παρέες. 1
SpirtouLisS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ασχετο με dealber (μαλλον) αλλα συνεχιζουν καπιοι να ψαχνουν για θύματα, εκρυψα τον ιστοτοπο μην κανω και τσαμπα διαφημιση σε λαμογιές, η διαφημιση ηταν 1ο τραπεζι πιστα πριν λιγο σε γνωστοτατο αθλητικο σαιτ. 1
stelios18120 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ασχετο με dealber (μαλλον) αλλα συνεχιζουν καπιοι να ψαχνουν για θύματα, εκρυψα τον ιστοτοπο μην κανω και τσαμπα διαφημιση σε λαμογιές, η διαφημιση ηταν 1ο τραπεζι πιστα πριν λιγο σε γνωστοτατο αθλητικο σαιτ.Ε καλά πάντα θα υπάρχουν τέτοια Κ αν νομίζει οτι μπορεί κάποιος να πάρει iphone με 45€ κακό του κεφαλιού του. Έλεος πρέπει να τα έχεις τουλάχιστον χαμενα γ να δώσεις λεφτά. 1
SpirtouLisS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Κοίτα Στελιο λαμογιές θα υπάρχουν πάντα. Το 1990 υπήρχε η αλλη μόδα. Εβαζαν ξυστά σε γνωστά περιοδικά που κέρδιζαν όλα μερσεντές και bmw. Τελικά αφού επερνες τηλέφωνο να δεις αν οντως κερδισες ή υπήρχε κληρωση σου λέγανε οτι οντως ειναι κλήρωση αλλα για να μπεις θα πρεπει να αγοράσεις εγκυκλοπαίδειες...Φυσικα η κλήρωση ξερουμε ολοι ποτε γινόταν. Τοτε τις εκραζα, αυτό κάνω και τώρα. Δεν τις μπορω ρε παιδί μου. Μου τη βιδώνει. Ειδικά όταν δεν κρύβονται, και καπιοι φαινεται οτι δεν φοβούνται τιποτα σε αυτο τον τοπο. Ουτε τα πρόστιμα που εφαγαν ανταγωνιστες τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα