Προς το περιεχόμενο

Dealber

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια και εγω αλλα τα πηρα τα χρηματα μου! Βεβαια μετα απο πολλα τηλ. Μιλησα με τον ιδιο σκεφτητε!

Καλα αυτο παιζεται αν μιλησες με τον ιδιο..ειναι τοσο λαμογια που δεν ειναι να πιστευεις ουτε 0.1% απο αυτα που γραφουν κ λενε.

Δημοσ.

Αυτος ηταν..μου το χε πει κ μενα μια κοπελα..γ αυτο του εστειλα π.μ κ ετσι λυθηκε το θεμα. Προφανως το κανει για επικοινωνιακους λογους αφου εχει γινει σελεμπριτι!!

Δημοσ.

Ε ναι γτ ειδε φθηνο iphone ο κοσμος και ετρεξε λες και δεν υπαρχει φακα απο πισω.

Ειναι δυνατον ολοι να το δινουν πχ 700 και 800€ και αυτοι 490€;;;

Απο εκει καταλαβαινεις πολλα...

• Like 1
Δημοσ.

ειδικα οταν ενα προιον διαφημιζεται σε μεγαλο καναλι και εκπομπη υψηλης τηλεθεασης την πατας πολυ ευκολα κακα τα ψεματα..

εμενα μου κανει εντυπωση πως τους αφηνουν οι αρχες ετσι αυτους τους ανθρωπους.. ποσο μεσο να εχουν δηλαδη?και επειδη εχουν ειναι ελευθεροι να τρωνε τα λεφτα του κοσμακη?

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος κάποιος είπε οτι δέχονται πληρωμές μόνο με paypal. Αν είναι έτσι λύνεται πολύ εύκολα το πρόβλημα. Κάνεις dispute μετά απο έναν μήνα και σου επιστρέφουν τα χρήματα απο το paypal.

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος κάποιος είπε οτι δέχονται πληρωμές μόνο με paypal. Αν είναι έτσι λύνεται πολύ εύκολα το πρόβλημα. Κάνεις dispute μετά απο έναν μήνα και σου επιστρέφουν τα χρήματα απο το paypal.

Δεν είναι τόσο εύκολο γιατί στην ουσία δεν αγοράζεις το iphone από αυτούς αλλά το ''κουπόνι'' . 

Δημοσ.

Κανεναν δεν ενδιαφερει αυτο το θεμα σαν ειδηση? Το διαβασα σε αλλο φορουμ και πραγματικα ειμαι εκπληκτος που αφησαν ξεκρεμαστο τοσο κοσμο. 60000 ευρω θα παρει το κρατος και δε τον νοιαζει ο κοσμος που εχασε τα λεφτα. Δεν κανει τιποτα ουτε μπλοκαρισμα αφμ/εταιριας ουτε αλλη ποινικη επιπτωση. Καλλιστα ο κυριοε Χ ( δε τον ονομαζω...) αυριο μπορει να βγει στο μεγκα να πουλαει ipad...τα καναλια που επαιζαν τις διαφημισεις του φυσικα και δε θα βγουν να αναφερουν το θεμα ουτε οτι εκαψαν τοσο κοσμο προωθωντας την κομπινα του. Και μη μου πειτε οτι οταν συμφωνουσαν να παιξουν τις διαφημισεις της εταιριας του δεν ηξεραν τι εχει κανει ως τωρα. Περιστερακι λευκο ηταν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...