παπι Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Λεω και γω, 400ευρα το αιφονι. Βέβαια με διαφήμιση στα τιβια, με έβαλε στο τρυπακι.
duende Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Λεω και γω, 400ευρα το αιφονι. Βέβαια με διαφήμιση στα τιβια, με έβαλε στο τρυπακι. καλυτερα να γινεις βαπορακι
stelios18120 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Καλυτερα πηγαινε ενα 5ημερο διακοπες κ ασε τα iphone απο dealber
salvation88 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Εγω εκανα και καταγγελια στο συνηγορο και οσους ρωτησα ειχαν κανει το ιδιο. Ποτε δεν ενημερωθηκα για καποια εξελιξη. Εμενα βεβαια μου χρωσταγαν 49 ευρω. Για 600 θα ειχα απευθηνθει σε δικηγορο. Ισως η λυση ειναι η καταγγελια..γιατι με απειλες εγω ακρη δεν εβγαλα. Αλλοι πηγαν απο κει εκαναν φασαρια και τα πηραν. Εγω απευθηνθηκα οπως ειπα προσωπικα στον Κοκλωνη. Το πιο αστειο και εξοργιστικο ειναι που επειτα απο χιλιαδες μειλ σε καποια στιγμη μου εστειλαν ενα επισυναπτομενο αρχειο με το οποιο με προετρεψαν να παω στην τραπεζα και να παρω πισω τα λεφτα μου. Αυτο ηταν ενα χαρτι οπου η dealber εδινε εντολη σε οποιαδηποτε τραπεζα να καταθεσει το ποσο των x euro στον λογαριασμο της κυριας ταδε. Φανταστειτε για ποσο ζωα μας περνανε..οκ καποιοι ειμαστε κ ολας.. ενα παιδι μ ειπε κ ολας οτι τολμησε να παει στη τραπεζα μ αυτο.. και γελαγαν και οι πετρες!
dexterios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Το πιο αστειο και εξοργιστικο ειναι που επειτα απο χιλιαδες μειλ σε καποια στιγμη μου εστειλαν ενα επισυναπτομενο αρχειο με το οποιο με προετρεψαν να παω στην τραπεζα και να παρω πισω τα λεφτα μου. Αυτο ηταν ενα χαρτι οπου η dealber εδινε εντολη σε οποιαδηποτε τραπεζα να καταθεσει το ποσο των x euro στον λογαριασμο της κυριας ταδε. Φανταστειτε για ποσο ζωα μας περνανε..οκ καποιοι ειμαστε κ ολας.. ενα παιδι μ ειπε κ ολας οτι τολμησε να παει στη τραπεζα μ αυτο.. και γελαγαν και οι πετρες! Φάση Σώρρας και έτσι , κρατήστε τα από τις μετοχές της τράπεζας ανατολής Αν το έχεις ακόμη το χαρτί και δεν έχει πάνω προσωπικά σου στοιχεία που δεν κρύβονται θα είχε ενδιαφέρον να το ανεβάσεις 1
stelios18120 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Αν ο κοσμος που εχει εξαπατηθει ειχε κινηθει νομικα τωρα ουτε θα ηταν στην τηλεοραση ουτε πουθενα. Μαλλον σε μερικους περισσευει ο ωχαδερφισμος και μερικες εκατονταδες ευρω και το αφηνουν ν περασει ετσι αερα. 1
petran91 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Ίσως ο κόσμος δεν γνωρίζει ότι υπάρχουν οργανισμοί που προστατεύουν τα δικαιώματα τους δωρεάν και νομιζουν ότι για να το κυνηγήσουν νομικά χρειάζονται απαραίτητα δικηγόρο άρα και έξοδα. Δεν βρίσκω άλλο λόγο κάποιος που έχει εξαπατηθεί να μην το κυνηγήσει και να το αφήσει έτσι.
logokrimenos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Ρε μάγκες, εδώ του βάραγαν μυνήσεις οι ανταγωνιστές εταιρείες όταν είχε την airfasttickets οτι έκανε αθέμιτο ανταγωνισμό. ξέπλημα χρήματος πουλώντας τα εισητήρια σε χαμηλότερη τιμή αποτι τα αγόραζε απο τις εταιρείες. Κορόιδευε επενδυτές με ψεύτικους ισολογισμούς κλπ. Και πέρασε πόοοοσος καιρός και τελικά του έκοψε τα "φτερά" η IATA γιατί όπως έχει δηλώσει είχε γίνει τεράστια η εταιρεία, είχε κάνει χιλιάδες κρατήσεις και ήταν έτοιμος να βαρέσει πιστόλι στις εταιρείες. Και το σύστημα δικαιοσύνης της ελλάδας δεν του έκανε απολύτως τίποτα, οι καταγγελίες απο τους ανταγωνιστές πήγαιναν στο ντούκου... διαβάστε αυτό το πολύ αναλυτικό άρθρο http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=610431&wordsinarticle και θα καταλάβετε γιατί 1-2 μηνύσεις του κλάααανουν.....
pdim16 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Κ εμείς την πατήσαμε τα κλαίμε τα λεφτά. Εξαφανισμένοι εντελώς. Στο συνήγορο του πολίτη πως κάνατε καταγγελία;θα γίνει κάτι; Χλωμό αφού είναι βουλγαρική εταιρεία σωστά;
dexterios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 ????????Χαχαχα και καλά δηλαδή να πάει η τράπεζα και να κάνει backcharge στον λογαριασμό της dealber γιατί σου λέει έτσι και αλλιώς άδειος ειναι εμείς δεν χάνουμε κάτι.Και άμα λάχει και φιλοτιμηθει να αποζημιώσει η ίδια η τράπεζα τον πελάτη της από τα δικά της χρήματα γιατί άκρη δεν θα βγαίνει , θα του λέμε ορίστε η dealber σας τα επέστρεψε
analwsimos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 παιδια το τραγικοτερο ολων ειναι οτι τοσος κοσμος που εχει εξαπατηθει ουρλιαζει και κανενας εισαγγελεας δεν αναλαμβανει να τους συνετισει.. δηλαδη ειναι σαν να βλεπει η αστυνομια να σε κλεβουν μπροστα της και να μην γινεται τιποτα.. απευθυνθηκα και γω στην γενικη γραμματεια καταναλωτη.. δε ελαβα καμια μα καμια απαντηση.. απορω γιατι υπαρχουν ορισμενοι οργανισμοι..τεσπα απο οτι καταλαβαινω απλα καποιοι καλυπτουν τους συγκεκρινους απατεωνες κατω απο τις φτερουγες τους..
logokrimenos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 παιδια το τραγικοτερο ολων ειναι οτι τοσος κοσμος που εχει εξαπατηθει ουρλιαζει και κανενας εισαγγελεας δεν αναλαμβανει να τους συνετισει.. δηλαδη ειναι σαν να βλεπει η αστυνομια να σε κλεβουν μπροστα της και να μην γινεται τιποτα.. απευθυνθηκα και γω στην γενικη γραμματεια καταναλωτη.. δε ελαβα καμια μα καμια απαντηση.. απορω γιατι υπαρχουν ορισμενοι οργανισμοι..τεσπα απο οτι καταλαβαινω απλα καποιοι καλυπτουν τους συγκεκρινους απατεωνες κατω απο τις φτερουγες τους.. Εδώ λέμε έκλεβε μεγάλες εταιρείες με την airfasttickets, με καταγγελίες παντού και δεν του έκαναν τίποτα. Τον έβγαζαν στα κανάλια και του κάνανε βραβεύσεις για το πόσο γαματη εταιρεία έχει κλπ κλπ
stelios18120 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Την ωρα που η εταιρια βαρουσε κανονι αυτος επαιρνε βραβειο για την καλυτερη νεα start up εταιρια 1
analwsimos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 εμενα μου εστειλαν δηθεν πως η εταιρεια τους υποχεουττε μετα απο 60 ημερες να καταβαλει το χρωστουμενα απο ακυρωση... 60+1 εχω φυγει δικηγορο ελληνικο κρατος σου λεει μετα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα