analwsimos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 εμενα μου χρωστανε παρα πολλα λεφτα απο μια παραγγελια που ακυρωσα και δεν μου τα επιστρεφουν. Πιθανοτατα θα καταθεσω μυνηση. Οι ανθρωποι αυτοι παντως δρουν κατω απο την μυτη της πολιτειας η οποια για καποιο λογο μετα απο τοσες καταγγελιες τους αφηνει ανεγγιχτους..
stelios18120 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Τι παραγγελια εκανες και σ χρωστανε πολλα; 10iphone μαζεμενα; 1
analwsimos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 ενα iphone.. το οποιο ακυρωσα πριν απο ενα μηνα.. και πια εχω μεινει χωρις καθολου χρηματα οποτε ειναι πολλα λεφτα για μενα.. ρε παιδια που μπορουμε να απευθυνθουμε για τετοιες υποθεσεις και να βρουμε το δικαιο μας εκτος απο δικηγορο?
stelios18120 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Με τι αιτια δεν σου επιστρεφουν τα χρηματα;
Deathbroker Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Αγαπητοί, Έψαξα αναλυτικά το θέμα για δύο λόγους 1/ υπάρχει ιδιαίτερη προβολή στα μέσα και προβάλλεται από ανθρώπους που ΔΕΝ δουλεύουν χωρίς αμοιβή, 2/ ήθελα να καταλάβω από ποια πηγή προμηθεύονται iphone σε τιμές ΑΡΚΕΤΑ κάτω από την τιμή χονδρικής ακόμη και για παραγγελίες 1000+ τμχ από Ασία. Τα αποτελέσματα της έρευνας μου είναι τα εξής: 1. Κοκλώνης - αναφέρεται παντού το όνομα του αλλά ο ίδιος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ούτε μετοχές ΟΥΤΕ διαχειριστικό ρόλο στην εταιρία, 2. Μέτοχος ΕΙΝΑΙ ένας μπροστάρης του Κοκλώνη (???) ετών 26, 3. Η "εταιρία" έχει μετοχικό κεφάλαιο 5,000 ΕΥΡΩ (!!!) ενώ ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ της (και ο άνθρωπος που φέρει ΠΟΙΝΙΚΗ ή οποιαδήποτε άλλη ευθύνη) είναι αλλοδαπός που δεν εμφανίζεται πουθενά ΠΕΡΑΝ της νομικής ουσίας. Τι σημαίνουν αυτά. Αν εξαπατηθεί ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ από αυτή την εταιρία, λόγω της νομικής της μορφής, καλύπτεται από ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ κεφάλαιο και η οποιαδήποτε απαίτηση είναι από αλλοδαπό πρόσωπο που όσο και να το έψαξα (και έχω τον τρόπο να το ψάξω) δεν φαίνεται καν να διαμένει στην Ελλάδα. Είμαι βέβαιος ότι έχουν ΑΡΚΕΤΟΙ εξαπατηθεί ή τέλος πάντων έχουν αγοράσει κουπόνι για iPhone. Είναι αδιανόητο να υπάρχουν μόνο ελάχιστοι που να λένε ότι ΔΕΝ έχουν παραλάβει ΑΛΛΑ κανείς που να δηλώνει ότι έχει παραλάβει. Έχω τα μέσα, τις προσβάσεις και τη διάθεση να τους κυνηγήσω. Αν έχει έστω και ΕΝΑΣ θετική εμπειρία από αυτή την εταιρία τον παρακαλώ να την γνωστοποιήσει για να το ψάξω ακόμα περισσότερο πριν ανοίξω το παιχνίδι. Ευχαριστώ, Broker
salvation88 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Καλησπερα! Εγω επειδη ειχα απελπιστει απευθυνθηκα προσωπικα στον κ.Κοκλωνη στο fb. Εδειξε αμεσως ενδιαφερον και πως εγινε αυτο και συγνωμη και τετοια..και το τακτοποιησε αμεσως την επομενη μερα μ επεστρεψαν τα χρηματα.εγω βεβαια ειχα 49 ευρω επιστροφη..για iphone δεν εχω ιδεα..
stelios18120 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Σ απαντησε ο ιδιος ο κοκλωνης και σ επεστρεψαν χρηματα;; Απιθανο αλλα οκ....
analwsimos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 ειλικρινα ρε παιδια τι far west ειναι αυτη η χωρα... να υπαρχουν επισημες καταγγελιες και μυνησεις και η πολιτεια να τους χαιδευει... ειναι δυματον να εχω δωσει 580 ευρω και να μην μου τα επιστρεφουν τρεναροντας με ψευτικες δικαιολογιες? οποιος εχει το ιδιο προβλημα παρακαλω να επικοινωνησει με dm για να συντονιστουμε για μια ομαδικη καταγγελια και μυνηση στους τυπους αυτους Με τι αιτια δεν σου επιστρεφουν τα χρηματα; 1. θελει 10εργασιμες για να παει στο λογιστηριο η αιτηση 2. το λογιστηριο λειπει διακοπες 3. μαλλον δεν εχουν τα στοιχεια σας στο λογιστηριο ενω ειχα επιβεβαιωσει επειδη τους εστειλα την αποδειξη συναλλαγης της τραπεζας.. οπως καταλαβαινεις με κοροιδευουν εναν μηνα.. τον αλλο τον χρηστη 3..πρεπει να υπαρχει παρα πολυς κοσμος που την πατησε
logokrimenos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Καλα να πάθετε, βρίσκει και τα κάνει ο μάγκας. Γιατί σου λέει τι θέλει ο Έλληνας? Iphone, αλλά δεν έχει λεφτά να το πάρει, τι άλλο θέλει ο Έλληνας? Να νομίζει οτι είναι χάκερ που βρήκε Iphone με τιμή που δεν υπάρχει πουθενά έξω. Πάτε λοιπόν και βλέπετε iphone τιμή χώμα και αντί να πονηρευτείτε οτι κάτι παίζει δίνεται το υστέρημά σας για να έχετε iphonia και να πουλάτε παπάτζα. Ειλικρινά μπορεί να φαίνομαι πολύ κακός, αλλά άτομα που πέφτουν θύματα της συγκεκριμένης απάτης δεν τους λυπάμαι. Όσο για τον κο. Κοκλωνή, είναι λογικό να του χαϊδεύουν τα αυτιά γιατί απο πίσω του έχει μεγάλα κεφάλια που τους κάνει το πλυντήριο, όπως με την airfasttickets που πουλούσε τα εισητήρια φθηνότερα απο όσο τα αγόραζε.... 5
slk200gr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Καλα να πάθετε, βρίσκει και τα κάνει ο μάγκας. Γιατί σου λέει τι θέλει ο Έλληνας? Iphone, αλλά δεν έχει λεφτά να το πάρει, τι άλλο θέλει ο Έλληνας? Να νομίζει οτι είναι χάκερ που βρήκε Iphone με τιμή που δεν υπάρχει πουθενά έξω. Πάτε λοιπόν και βλέπετε iphone τιμή χώμα και αντί να πονηρευτείτε οτι κάτι παίζει δίνεται το υστέρημά σας για να έχετε iphonia και να πουλάτε παπάτζα. Ειλικρινά μπορεί να φαίνομαι πολύ κακός, αλλά άτομα που πέφτουν θύματα της συγκεκριμένης απάτης δεν τους λυπάμαι. Όσο για τον κο. Κοκλωνή, είναι λογικό να του χαϊδεύουν τα αυτιά γιατί απο πίσω του έχει μεγάλα κεφάλια που τους κάνει το πλυντήριο, όπως με την airfasttickets που πουλούσε τα εισητήρια φθηνότερα απο όσο τα αγόραζε.... πολυ κακια βρε αδερφε
stelios18120 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Οντως εβγαλε κακια αλλα δεν εχει κ αδικο. Ο αλλος θελει iphone η οτιδηποτε αλλο ακριβο κ τσιμπαει μολις δει πχ -300€ απο την τιμη του. Γινεται; ε δεν γινεται. Και ετσι τους πιανουν κοροιδα. 1
petran91 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δεν είναι μόνο ο Έλληνας έτσι. Και στην Αμερική αν γινόταν κάτι αντίστοιχο ο ίδιος χαμός θα γινόταν με παραγγελίες. Oh wait.. εκεί δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι αντίστοιχο και να μην μαζέψουν την επόμενη μέρα τον υπεύθυνο. Εδώ δεν εκμεταλλεύονται τον μέσο "χαζό" έλληνα, αλλά το τρύπιο από παντού σύστημα. 1
heros Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 εγω σημερα για πρωτη φορα μπηκα στο site..... αφού είδα σημερα για πολλοστη φορά την διαφίμησή τους.......ενταξει μυριζει απο μακρια οτι κατι δεν παει καλα.....το θεμα ειναι οτι η εταιρεια διαφημιζεται εδω και μηνες και όλοι κάθονται και περιμενουν.. τί άραγε ? να πάρουν το iphone σε αυτήν την τιμή? Το πήρε κάποιος? Τι να πώ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΩΡΑ με τον κοσμο να ειναι απροστάτευτος στον κάθε επιτήδειο.
duende Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) ωραια τα γραφετε, αλλα δε διαβαζω να εχει καταθεσει κανεις μηνυση σε βαρος τους, οποτε λογικο να συνεχιζουν.. αν μαζευοταν μερικοι απο τις δεκαδες (εκατονταδες?) που εχουν εξαπατηθει να καταθεσουν μια ομαδικη μηνυση, θα μπορουσε να αρχισει να ξετιλυγεται το κουβαρι και να λαβει τη δημοσιοτητα που πρεπει. να αναμιχθουν και τα ονοματα των καναλιων και αλλων μεσων που προμοταρουν τον απατεωνα να δεις για ποτε τους χανει απο σπονσορες αλλα δυστυχως οσοι την εχουν πατησει, ειτε κανουν μοκο και τη τρωνε, ειτε αφου τους εχει βγει η πιστη με απειλες καταφερνουν καποια στιγμη και παιρνουν τα λεφτα τους πισω. δε θα ηταν επικερδες για καποιο δικηγορο να ασχοληθει να μαζεψει καμποσους και να το προχωρησει? Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2017 από duende
logokrimenos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 πολυ κακια βρε αδερφε Το είπα ότι θα φανώ κακός, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Δεν γίνεται λέμε να μπαίνεις skroutz το φθηνότερο παραεισαγωγής να έχει (στην τύχη οι τιμές καθώς δεν ξέρω καν πόσο πουλιούνται) 600€ και το dealber να σου λέει έχει 450€. Ο άλλος από πάνω σου λέει δεν έχει να βγάλει τον μήνα επειδή του έφαγε τα λεφτά ο Κοκλώνης, γιατί νόμιζε ότι είναι χάκερ που βρήκε την μοναδική ευκαιρία να πάρει iPhone τόσο φτηνό. Δεν τον λυπάμαι, συγνώμη 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα